Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tina
Nem olvastam végig a fórumot de itt a tina 7 Bővebben: Link
Nagyon köszike a linket működik le is szedtem.************
Nagyon nem szeretjük ám, ha a moderátorokat "izélgetik"! Tanuld meg, az alvó oroszlán bajszát húzogatni az álmoskönyvek szerint nem sok jót jelent! Frankye
Valaki eltudná küldeni a Tina 7-nek a linkjét? Előre is köszönöm.
Csak két (!) hozzászólással kellett volna lejjebb olvasni!
Melyik nem megy? A számolás kettőig, az olvasás, vagy mi?!
Szevasz!
A Tina 7.0-ás programot el tudnád küldeni az e-mail címemre? Nagyon megköszöném. edison13@freemail.hu
Ne ird be mégegyszer mert jönnek a moderátorok és figyelmeztetnek!N a mindegy én a helyedbe kitörölném.
Ha ennyire ér(t)etlen vagy, nem hiszem, hogy itt kellene szórakoztatnod minket!
Edisonom, szoktad nézni az email fiókodat? 13.án küldem valamit..*****
Nem kéne... Frankye
Nem nézi. A fórumot sem nézi. A válaszokat sem nézi. A figyelmeztetéseket sem nézi. Semmit sem néz. Csak ír.
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Már napok óta googlezok meg wiki-zek de nem találtam semmit. A probléma a következő: Egy TINA-hoz hasonló programot keresek aminek a neve (állitólag) UV51,azért állítólag,mert kicsit furcsa,hogy semmit sem találtam még róla. Ha esetleg valaki hallott róla,vagy tud hozzá egy használható leírást megköszönném,ha megosztaná velem.Állítólag szegedi(vagy valamelyik másik) egyetemen tanítanak vele. Előre is köszönöm a helpet. Üdv.
Hi
Elekadtam a Tinaval, most kezdtem el használni Megcsináltam ezt a kapcsolást lm 555 - 40Khz Etz a seghédprogramokban található 555-el csináltam. A próblémám hogy ha rárakom a kimenetre mondjuk a szkópot, vagy a jelanalizátort akkor hiba üzenetett küld, és nem indul ell. "Munka pont számítási hiba" Nélküle megyen azaz a szkóp nélkül. Mi lehet a vihar, hogy tudnám megnézni hogy milyen jelet küld?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a Tina PCB Designerébe mit kell csinálni, hogy kinyomtathassam a nyáktervet amit vasalásos technikával felvihetek a NYÁK lemezre. Várom válaszotok. Bence
Print. Ennyi, bár szerintem elég gyermeteg a nyomtatási funkciója a pcb részlegnek, mivel semmiféle néző mód nincs arra, hogy hogyan is nézne ki a kinyomtatandó nyákterv szóval abszulute vakon dolgozol. Használj Diptrace-t. Kisimulnak rögtön a ráncaid ha már vanak.
Hát igen, ezt én is tudtam. De így mindent kinyomtat. Nem csak a vonalakat kéne neki. Vagyis nekem az kéne. Ez a Diptrace mi is???
Kösz
Nézd meg az oldalukat.
www.diptrace.com Szia.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy a vonalvastagságot hol lehet állítani a tina 7be, hogy úgy autoroutingoljon???
Kösz
Letöltöttem a magyar nyelvű Tina7-et, da nagyon "buta" szegény.
Tudna valaki segíteni?
Sziasztok! Nem tudok semit sem mérni a programmal, letöltöttem már egy ilyen leírást pdfbe , megcsináltam ami benne van , de mindíg azt írja ki hogy : Error! Circuit must contain at least one IC! A verziója 7.8.30.267 SF-TI , ráadásul nem is magyar úgyhogy nyomkodtam én már mindenre. Alkatrészek is alig vannak benne. Miért nem működik? Még feszültséget se tudok mérni rajta.
"Alkatrészek is alig vannak benne. " Hát ez az!
Fordítsd le a hibaüzenetet: "Az áramkörnek legalább egy IC-t kell tartalmaznia!" Valószínűleg ezért adja ingyen a TI a programot.
Abba a pdfbe pedig egy sima soros R L C -t méricskéltek nekem meg az istenért nem ment. Majd holnap megnézek valami ic-s kapcsolást dehát ha ez nem ment nem hinném hogy az fog. Ha nem megy majd valakitől elkérem privátba akinek megvan, és működik is, hátha el tudja küldeni.
Neked TI-s Tinád van, a leírásod is hozzá való?
Ha nem volna egyértelmű a Fizetős Tina és a "Tina Ti" nem teljesen ugyanaz. A TI azért adja hogy az IC-it propagálja vele. Nem értesz hozzá, de a hibaüzenetet figyelmen kívül hagyod és el sem tudod képzelni, hogy te hibázol. Áldott Karácsonyt: P István
Tegyél be egy IC-t a lapra valahová. Kösd össze a lábait és láss csodát.
Nem a leírás az egy külön valami oktató leírás. Igen Tina ti-m van. Akkor töltsek le egy másikat? Bár már azt se tudom ezt honnan szedtem , egész délelőtt kerestem valamiet ami működik dehát nem sokra jutottam mert nem tudom melyiket kéne keresni annyi féle van meg ilyen külön "izék" hozzá.
Legálisan és ingyen csak a "Tina TI" van vagy demók. Az "izékkel" itt nem foglalkozunk.
Egyébként meglepő módon a TI honlapjáról tölthető le, a program help menüjében megtalálod a hivatkozást. Az előző hozászolást bbatka-tól olvastad? A Tina TI is jó használható a korlátaival együtt, kezdőknek szerintem megfelel. (egy IC-t kell minden kapcsolásba tenni még ha nincs is funkciója ahogy bbatka is írta)
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtökne (nem lapaztam ezért nem láttam a hsz-t) igy már működik. Kellemes ünnepeket!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |