Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Anyááááááááááááááááám de egy komolytalan áhhhhh ez fájt :bummafejbe: .
Jóestét minden He lakónak!
DE kivagyon halva, eme topic! Mindenki bulizik, iszik nőzik, és csak én vagyok egyedül?! MÁZLISTÁK, én nem voltam ilyen szerencsés! Most veszem észre az "icipici" OFF buttont! Eddig még nembökte ki a szemem!
Kész ennyi! Ma nem nézelődöm tovább, lefárasztottak.
Üdv!
Ha nem mondod hogy van OFF gomb, észre sem veszem Eddig mindig betűszínt változtattam csak
Én még régebben kérdeztem itt valakitől, hogyan lehet szürke betűkkel, írni, mert ez a szín nem volt a válaszható szinek között. A válasz zárójel, off, zárójel, idejön a szöveg, zárójel, perjel, off zárójel. Azóta mindig így csináltam a mai napig is!
Lenne egy egy "buta" kérdésem mindenkihez!
Van egy alaplap, és a következőket támogatja: 4 db DDR2-800/667/533/400 Ezt a memióriát vetetnének velem: 2 X 2048MB DDR2 PC2-8500 1066MHz A kérdésem az az, hogy ez tényleg alkalmazható e benne? Csak azért kérdezem, mert nekem is, ugyanolyan alaplapom van, és a 800Mhz -es memóriáimat feldutam húzni 1066Mhz -re, minden gond nélkül. Attól félek, hogy nem fog egyáltalán elindulni a gép mert, már eleve nagyobb az órajele, mint amit maximálisan, támogat, DE fel lehet venni az órajelet, 1066Mhz re is. tilos engem "anyázni" nem nekem kell csak videodeszkátveszek, ami tegnap elszált adatlapok: DDR2 deszka
Bele teheted, de nem ér semmit, mivel az órajelet az alaplap adja. Tehát ugyan az, mintha tettél volna bele 800MHz RAMot.
Felesleg ilyen RAMra költeni, ha nem bírja az alaplap, vagy alaplapcsere. Esetleg közeljövőre tervezett alaplapcsere esetén. Hosszabb távra már majd úgy is DDR3as lesz, ha nem már teljesen más lesz addigra.
Értem, ezt majd tolmácsolom, köszi az információt! valahogy nemvoltam magamban biztos
Tiszteletem, jó reggelt minden pákabarátnak!
Dideregve ébredtem, megjött a hideg... Tegnap éjjel 1-kor is még fűtöttem, reggelre meg 16 fokban ébredtem... Te jó ég, mi lehet odakint...
Jó reggelit mindenkinek! Látom senki nem off-ol, rajtunk kívül! Lehet a többiek még másnaposak, mert én még nem, mert aznapom van!
óóh jut eszembe!
Egykor zártam le a parazsat a kályhában... hétkor kelek: este 22 fok volt, reggelre 17 fok a bejáratnál. A szobámban meg maximum 16... Szerintetek milyen a lakás hőszigetelési együtthatója?
Napsütéses jó reggelt mindenkinek! (legalábbis nálunk süt)
Ma sajna nem sokat fogok itt tartózkodni a HE-n, mert még van a karácsonyi vendégjárásból hátra, de most mi megyünk el. Szerk: Idézet: „Szerintetek milyen a lakás hőszigetelési együtthatója?” Olyan mint a mienké. :rinya:
Mifelénk is szépen süt a nap! Jóreggelt neked is! Nállunk a jövés menés lezajlott már, kisebb nagyobb gondokkal, de meg volt.
reggelt
itt is süt a napocska igaz -5,2 fok van és a jövés menés még hátravan nem tudjátok ha leadtam a rendelést HEstore-ban és még kellene valami utolag hozzá tudom adni a meglévö rendeléseimhez?
Azokat a dologkat amit elfelejtettél egy külön rendelésben add fel és írd a megjegyzés rovatba hogy egyesítsék a két rendelést.
Üdv!
akkor még azt áruld el nekem légyszives hogy elem tartoknál melyik a 2-es ceruza és melyik a 2-es mikro már ha ennek hivják (tv hifi távirányitokba valo elem ceruza elemnél vékonyabb)
Ha komolyan érdekel az hőegyüttható, nézd meg a lakás fűtéstervét, ha van, vagy a tervrajzot, újabban azt is kérik bele. Olyan két oldalnyi számolásból meg tudod kapni. Milyen fal, milyen vastag, táblázatból kikeresni, összeadni, még még amit nem tudok fejből, csak egyszer láttam futólag, hogy mén ez.
a ceruza az UM3
a vékonyabbik meg szerintem az UM4
Sosem lehet elég korán kezdeni! Épp apa műhelyét rakjuk össze.
köszi énis valahogy igy gondoltam de nem voltam benne biztos.
KEDVES SEGÍTSÉGRE SZORULÓK!
mIELŐTT FELTESZTEK EGY KÉRDÉST, OLVASSÁTOK EL EZT A LEVELEMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tisztelt kobold! Gondolom te lennél az oldal/fórum szerkesztője, azért e lekezelő -ugyanakkor full haszontalan- megjegyzés! Engedd meg, hogy reagáljak! Számomra tudod mi a hihetetlen? Az, hogy létezik egy fórum, a hozzászóló (pl én + az utóbbi időben még néhány száz ember) feltesz egy kérdést, amiről még csak az sem mondható, hogy nem a témához kapcsolódna, és nem hogy választ nem kap, az lenne a jobbik eset. Azt az üzenetet kapja -néhány könyörgő levél után-, hogy hová kell írni az elérhetőséget. Arra van időd, hogy ezt ellenőrizd, és pökhendi módon feltüntesd, de arra már nem futja, hogy segíts az embernek. Ezt nevezem papa! Kérdésem? Mi a ***nak ez a fórum? Gondolkoztál már rajta? Törölj! Hallod? T Ö R Ö L J ! Ezt csakis azért tettem át ide, hogy lássátok, hol van az a határ, amin túl minden szívfájdalom nélkül kivágom az illető tagot. Lehet, hogy itt pökhendi voltam, én nem annak érzem, de már mindegy. Akinek baja van velem, jelezze privátban, a fórum nem erre való. Ettől az irányvonaltól, illetve a több helyen látható megnyilvánulásaimtól a jövőben sem szándékozom eltérni, legalábbis amíg moderátorként ténykedhetek az oldalon. -- kobold
Tündéri! A cumi a szájban, de már foglalkoztatja az elektronika!
(Istenem, mikor volt már az én lányom ilyen pici... )
Erre szoktam azt mondani hogy az emberi türelmetlenség határtalan.
De teljesen igazad van "kobold" de tudod az ilyen hirtelen embereket úgy kell kezelni mint isten bocsáss nem akarok politikát idehozni de éjszakánként szoktam hallgatni egyik rádión Bolgár György műsorát és ő aztán tud az emberekkel birkatürelmű lenni "aki tudja miről van szó az vonja le a következtetést" ergo egy kicsikét a moderátor kollégák is vehetnének át belőle. Nékem nem tisztem és nem is vagyok moderátor de ha felkérnének is nagyon megfontolnám hogy az legyek-e, de néha én is megirdalok egy-két emberkét itt sajnos.Tudom hogy nektek sem könnyű de tessék egy nagyot szusszanni előtte és szépen finoman helyretenni az illetőt. Emígyen teljesen eggyetértek az álláspontoddal mert benne van a szabályzatban hogy ilyesmit privát úton itt nem kérünk mert ez nem az a fórum itt mindennek olvashatóan nyoma kell hogy maradjon a jövő okulásaképp. Meg kellene értetni minden idetévedővel és regisztrálóval hogy a kultúrált viselkedés és orafigyelés illetve tájékozódás itt alapszabály. Részemről sajnálatos eseménynek nézem a dolgot és csak nyugalomra tudlak inteni benneteket. Ui : Álltalában az ilyen követelőzőket szokta mindenki átugrani és figyelemre sem méltatni de ha értelmesre fordítja a kérdést és észbekap hogy hoppá ez nem így megy akkor lehet hogy több segítséget kap és hamarabb célhoz ér .Van aki így ragadt itt a HE fórumon. Van aki meg itt nevelődött olyanná amilyen és ma már a fórum elmaradhatatlan kelléke lett és örülünk neki. Idézet: „Meg kellene értetni minden idetévedővel és regisztrálóval hogy a kultúrált viselkedés és orafigyelés illetve tájékozódás itt alapszabály.” Hidd el Dióda hogy ezen munkálkodunk! :yes:
Tudom és mélységesen tisztelem is amit tesztek érte és azt is tudom hogy néga már nehéz bírni cérnával a dolgot de igen ez úgymond a ti "saratok" feladatotok bár néha picit nem úgy sül el ahogy kellene.
De sose aggódjatok itt vagyok én is a "HE mumusa" és még jópáran akiknek ez az oldal fontos és sajátjuknak tekintik és ha tudunk mi is segítünk benne hogy minden a lehetőségekhez mérten jól menjen.
Ha tibeti szerzetes lennék, biztosan több türelmem volna, de nem az vagyok (szinte hallom, ahogy százak sóhajtanak most: sajnos... ).
Más dolog egy rádióműsort eladhatóvá tenni, és más egy szakmai fórumot rendezgetni. Hidd el, szusszantam hármat is, de mielőtt úgy néztem volna ki, mint akit lélegeztetőre kapcsoltak, döntöttem. És kizárólag azért, mert ezt mint ember nem tűröm el senkitől, akár a fórum, akár a valós élet a helyszín. Nekem, illetve nekünk modiknak az volna a legjobb, ha egész nap békésen olvasgatnánk a témákat, egy haragos megszólalás, kiigazítás nélkül. Szerencsére a döntő többség abból is tanul, ha másra szólunk rá - és minden tiszteletem azok előtt, akik szeretik, és jól használják ezt a fórumot.
Mi ez a csönd?
Éppen most keltem fel, kinézek az ablakon és akkora köd van hogy csak na. Biztos mindenki tévézik |
Bejelentkezés
Hirdetés |