Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Elkészült a kis csillár a ti segítségetekkel
Kicsit nagyobb lett a tervezettnél a közel 60 foglalattal, 150cm szélességével, de mükszik szépen. köszi PopSimon
Hadd javasoljak két dolgot:
1. A süllyesztésnél ahogy látom voltak gondok: Süllyesztésnél máskor magas fordulatszámon, kevésbé odanyomva. Sokkal szebb lesz. 2. Végy nyomtatványboltban etikett címkét. Majd be nyomtató alá. Rendkívül fel tudja dobni a kinézetet. Ezt célszerű fényes felületű matricára készíteni, majd lézernyomtatóval kinyomtatni. Ha nincs, akkor sima tintasugarassal kinyomtatod, majd az írószerboltban vagy olyan helyen ahol fénymásolni tudnak, ráfénymásoltatod. Dícsérendő, végre nem szekrénybe épített fadobozos készülék.
Hello!
Újrahasznosítás a köbön! :eek2: ! De akkor is az a 3 spot nem illik a képbe ! nagyon jó gratula! Üdv!
utcán talált, eldobott 3 spot
beleillik kösz
Egész jól néz ki. Kérdésem, ez befér egyáltalán valahova kényelmesen? //palota//
Köszönöm a dicséretet!
1. Sajnos az akksis fúrógép csak 500-on tud pörögni, és nem mertem nagyon nekinyomni, mert attól féltem nagyon belekap a fúró. 2. Legközelebb megpróbálom a címkésen megcsinálni. üdv
A hegesztő nagyon király lett!! Gratula hozzá!
A kedvencem a coca cola kupak fekete-pirosba. Nagyon találó!
Szia!
Nagyon jó lett. Azok sima mezei 230 as izzók? Ennyire gyengén világítanak direkt vagy csak kis záridővel lett fotózva?
Off!
Inkább nagy záridővel. Bocsi. On!
A fotózáshoz ugyanúgy nem értek, mint a villanyszereléshez.
Mezei 25W-os égők, kivéve a tésztaszűröben, mert az nagyobb. Bevilágítják a teret rendesen.
Meg pörgetik a villanyórát rendesen!
Kis záridő értsd rövid pl.:1/4000s, számomra a
Idézet: értsd hosszú záridő pl.:10s„nagy” És megbocsájtok
Sziasztok!
Nemrég lettem kész a forrasztó állomásommal. A NYÁK vasalásos technikával készült és egész jó lett. A doboz egy elektromos kerékpár töltőjének a doboza volt. Meg vagyok elégedve a működésével.
Sziasztok, ma megpróbálkoztam egy tssop-dil48 átalakítót készíteni egy audió processzorhoz, hát nem lett a legjobb de multival tesztelve jók az érintkezések. A sávok között 0,25mm hézag van a lábak távolsága 0,5mm
Üdv.!
És a digimultival az IC beforrasztása előtt vagy után sípoltad le a nyákot? Nehogy aztán megadja magát a méregdrága hangprocesszor.
A beforrasztás után mértem, de nem digitmultival, hanem nagy belső ellenállású labor ellenállás teszterrel.
Üdv.
Hali megkérdezhetném hogy pontosan mit is tud az ic?
és hogy hol használható? Mert a Google nem mondott semmit. Köszi
nem állt szándékomban tolakodni csak ugy bujom a topikok-at és megláttam
Dehogy tolakodtál, ellenkezőleg, köszi a linket!! legalább nem kellett előásnom.
Van valami kapcsolásod hozzá vagy az adatlapban lévőt használod?
Azért annyira nem kell félteni ezeket az alkatrészeket, én egy mezei rto3800 tip (szerintem metex 3800 klón, javítsatok ha tévedek) multival szoktam szakadást és zárlatot ellenőrizni, illetve gyári cuccokban turkálni ha meg akarom érteni a működésüket, jópár dsp, cpu, a/d, d/a konverter és egyebek után csak annyit mondhatok, túlélik. A voltcraftom kisebb feszültséggel mér valószínüleg, de lomha, lassan kezd jelezni és 50ohm alatt már sípol.
én is építettem már pár dolgot, de most segítségért kiáltok, ha valaki épített esetleg komoly labortápot (2*40V 5A) és van esetleg használható infója, mit mivel, honnan esetleg kapcsolása, akkor azt megköszönném. Egyébként nekem itt van pl. egy félkész szántásjáró gépem még a kisebb lépcsőkkel is megbirkózik fel-le
Sok mindent terveztem "építeni" az ünnepek alatt...
3 féle hőmérő, (2db 7szegmenses és egy "vicsys féle" led-es, (amit Y.Erol már megcsinált 2007-ben. Vagy vicsys álnéven )). Aztán tervbe volt PIC-es dobókocka SMD, Műtücsök SMD, ami gépjármű csomagtartó és hátsó ajtók nyitvafelejtésénél jó, ha szól valami. ...De végül csak egy hirtelen felindulásból elkövetett 7 szegmenses hőmérő készült el, ami bedobozolva sosem lesz. B.U.É.K. Mindenkinek
Üdv. a fórumon!
Ez csak 1*40V, de 10A. ha kettőt építesz akkor már 2*40V lesz. Bővebben: Link Most nézem csak a képeidet, te ott voltál ezzel a szerkentyűddel idén az országos elektronikai konstrukciós versenyen! Ha megnézed a fentebb írt linket, akkor talán a táp is ismerős lesz.
üdv ott voltam a versenyen megyek jövőre is ha minden igaz, és rémlik a táp amúgy köszi.
Szép tömör lett és jól mutat a fekete panelen
|
Bejelentkezés
Hirdetés |