Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak úgy irígykedem... meg ilyen sárga is vagyok... Mikor lesz nekem ennyi csövem???
Az egy GU-48 ADÓ trióda (picinyem )
Fedőneve: Szarvacska A képen egy mezei PL500 van...
Hello
Nem tudjátok véletlenül, hogy a UPS szállíthat ki árut szombaton? Üdv.
Üdv mindenkinek! Most kerültem Net közelébe. Mi volt az első dolgom, na mi? Aki megmondja, kap egy...
Köbzolinak én is még egyszer ennyit kívánnék, elvileg lehetséges! a genetikai határ 120 év. Más: Fehérváron van egy pékség. 3 kilós kenyereket árul, vastag héjjal. A gyűrke a kedvencem. Friss kenyér. Zsírral megkenve. Rajta lilahagyma, vagy kemény tojással és piros arannyal... Mennyei, nyam-nyam! Nem kell itt flancolni! Szerk.: Gyűrke=sercni=kenyérvége
Én meg elfelejtettem lilahagymát venni a Magyarok Piacán...
Késő... Mehetek az üvegeshez... :no:
Idézet: „Gyűrke=sercni=kenyérvége” sarka=csücske... Szép is a magyar nyelv!
Húúú mekkora a trióda van ott a képen! Sárga vagyok, de nem a "Chinaí" fajtából!
Idézet: „„Gyűrke=sercni=kenyérvége” sarka=csücske... Szép is a magyar nyelv!” Továbbá, fara=dumója
Itt is egy mobil zavarós mp3 zene.Bővebben: Link
Igen szép gyűjtemény!
Látom, azért egy "úszó cső" is besikeredett a sorba! Idézet: „és az egyik legszebb darab....” De legalábbis ritka...
A kiskésit neki...! Hogy én mennyit kerestem azt az "úszó csövet"...! A szemem kiesett már...!
Frankye! Ilyen feladványt péntek este... Ez övön aluli!
Srácok! Baj van. Tegnap nem bírtam a vírusokkal és teljesen kipurcant a laptopom.
Még szerencse, hogy egy másik partíción vannak a dokumentumaim, gondoltam én, de hiába. Ma fogam és ledaráltam mindent a C: partícióról...formázás, telepítés. Driver helyreállítás következett volna, amikor kattintok a C: meghajtómra a Sajátgépben, erre egy hibaüzenet fogad: "C:\resycled\boot.com: nem Win32 alkalmazás." Ezt a vírus csinálja? Hol a fenében leledzik formázás után és hogy kerül ide. És mi a fene ez a mappa, (boot.com, basszus) amit nem is látok fizikailag? Mivel irtsam ki így, hogy most teljesen lefeküdt a gépem? Még másik úton eljutok a C: -re, meg a D: -re, ott vannak a drivereim, amiből talán tudok hálózatot csinálni...de akkor megint itt marad a vírus. Teljesen el vagyok keseredve. Még szerencse, hogy apám gépe összeállt tegnap, most onnan írok. Segítsetek!
Én is evvel a hibával küzködök, és semmit nem talál a virusírtó se.
Start-->Futtatás-->regedit A keresőjébe beirod: boot.com és törölsz minden kulcsot ami ezt tartalmazza. Igaz így is néha visszamászik a rohadék. üdv
Jobb klikk, megnyitás? Nálam így megnyitja általába.
Születésnapod alkalmából, kivánjam én is, hogy adjon az Isten neked egészséget és boldogságot, de azt is emelje köbre!
Mivel az egész egy pendrive bedugásával kezdődött, ezért most mérgemben végigfutottam pár idegen nyelvű fórumot. Találtam is egy disinfector nevű programot. Kiraktam asztalra, elindítottam, kérte, hogy tegyem be a pendrive-ot (az persze egyből sikított, hogy nem talál valami jó hosszú fájlnevű dolgot), azt is modta a progi, hogy ne ijedjek meg, ha a gép butaságokat csinál, ez normális...picit ügyködött, aztán egy DONE ablakkal befejezte a dolgokat. Megcsináltam ugyan ezt a notebook-omon, és azóta se híre se hamva a dolognak, szépen megnyílt a C: és a D: is.... (kop-kop, lekopogva)
Megsináltam a regedit dolgot is, ot még megvolt a resycle, töröltem...most újra nyomok egy ilyen kis progit, újraindítok és újra nyomok neki disinfectort és regedit-et is. Majd meglátjuk...
Zolikám! Az utolsó képen van egy vitorlás hajó!!!
Figyu googa!
Amenyniben ezeket a fájlokat megtalálod, azonnal távolitsd el és bizonyosodj meg róla hogy nem telepólnek ujra, figyeld a futó lakalmazásokat és irtsd ki az ismeretleneket indító fájlokat. c:\documents and settings\Admin\Application Data\addon.dat c:\windows\system32\i.txt c:\windows\xplorer.exe H:\resycled h:\resycled\boot.com JA, és a trójai neve resycled\boot.com-TrojanDNS-Ndisprot.sys
Azt hiszem kitisztult a gép. Ezek közül semmit sem találtam, szerencsére.
Most a szokásos acer driver mizéria van napirenden, ezt sohasem tudom jól jegyzetelni, hogy mi a sorrend.
A programod vírusos!!!!!!!!
Topi szertintem töröljétek a szerveretekről!
Ó basszus, ne haragúdjatok! Minden kezd összeomlani megint.
Szóltam Norberto-nak, remélem törlik! Most összeállt a rendszer, de megint makacskodik. Dobjam ki a laptopot, vagy mi?
Én a t*kénél fogva akasztanám fel, azt, aki vírusokat ír, hogy tönkretegye a másik ember gépét!!!!
Semmi gond A moderátornak már küldtem egy privátot, googa te is töröld! Semmi gond senki részéről, azért vagyunk hogy segítsünk egymáson!
szerk.: már irni akartam egy privátot neked is, de látom észrevetted.
Pedig ez eltüntette az előző vírust.
A vírusosnak ítélt csatolmányt töröltem.
Nállam még mindig meg van. Mivel a fájl irásvédett, nemtudja törölni a vírusírtó, de blokkolja a végrehajtást / hozzáférést a programon, ezért én manuálisan se tudom törölni. Szóval megfertözni se tudom magam, de eltávolítani sem tudom. sakk patt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |