Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm, most hogy nézem lehet benne valami... Holnap felveszem és "újrafektetem"
Üdv!
Köszönöm...
Már csak a programozáson ne bukjak el! Majd keresek valami anyagot róla... No meg építhetek valami ideiglenes "égetőt" Üdv!
Köszönöm neked is...
Hát igyekszik az ember.....
Heh e már meginn ez a druszám
Köszi... Megtaláltam magam.. Ezt Bronz pákaheggyel csináltam :yes:
Jó lett, gratulálok. Az Atmega8 felprogramozása is menni fog, lesz segítséged.
Csak úgy legyen Köszönöm...
Este összeragasztott kézzel (imádkozás) fogok aludni Üdv!
Hehe, besírok!
Ugyanilyen DVD lejátszóm van, ezek szerint "újra lehet hasznosítani", mint csöves erősítőt! ettől függetlenül gratula, nagyon király lett!
Nekem egy kapcsoási rajz alapján sikerült csöves erősitőt épiteni de salyna ez is bug ha háloztai audio lejátszot dugok rá amugy ipod rol meg más akksirol münködö audio eszközökrök szépen szol.
Föképpen a közepeket hozza ki szépen. Idézet: „sajna ez is búg ha hálózatai audio lejátszót dugok rá” Nem szabadna. Én az este asztali PC-t is rádugtam... és semmi brumm. Valószínű, földhurkod keletkezhet. Képet raksz fel a belsejéről?
Szia: Kivülkről látszik valami de a lényeget azt szeretnénk látni ? mivan bent a külcsin az másodlagos ! a belcsint is kéne látni? Milyen csövek ? milyen kapcsolási rajz? meghát eggyáltalán a látszat ?
Üdv!
Után építettem, vicsys Ledsoros hőmérőjét! Nagyon szuperul működik, ajánlom mindenkinek akit érdekel! Egy kép róla!
Üdv!
Most készültem el egy Jákob létrával gondoltam bemutatom, nézzétek el a gány alkatrészbeültetést de sajnos rossz volt a nyákrajz (nem én csináltam). Trafónak Wartburg gyújtótrafót raktam, van egy ladához való bosh is azt akarom rátenni az erősebb csak nem találom
Valami kis rajzot, leírást tudsz mutatni róla? Én is szeretnék építeni majd egy nagyobb fajtát.
Hello!
Miért nem helikális potit tettél be? mert a többfordulatossal lehet igazán behangolni. Ezekkel a potikkal csak mutat valamit, de nem lesz pontos. Illetve pontos lesz, de nehéz beállítani. Mondjuk, ha szerencséd van, akkor hamar sikerül belőni. üdv!
Helló én a siliconchip féle darabot hoztam össze, de vigyázz mert ennek hibás a rajza és 3 alkatrészt is fejjel lefele rajzoltak be. ja és az oldal:Bővebben: Link
Nekem ezekkel is tökéletesen megy. Ugyan úgy be tudtam lőni az értékeket amit feltüntet a kapcs. rajzon!
Gndoltam elöször kipróbálom ezekkel, ha nem megy akkor veszek olyat. Kifogástalanul működik!
Sziasztok!
Ma készült el az új, részben saját tervek alapján épített sztereó, PLL vezérelt rádióadóm. A frekvenciát a nyomógombokkal lehet beállítani, 0,05 MHz-es lépésekben. Lehet sávot is választani: 72,00-92,00 MHz illetve 87,50-108,00 MHz. Az adó a BA1404-es IC-re épül, csak erősítőnek utána kötöttem még egy MMG3003-as RF erősítőt. Így a kimenő teljesítmény kb. 95-100 mW, a hatótáv pedig durván 100 méter lett.
Elsősorban számítógépről tudok zenét hallgatni nem csak abban a helységben, ahol a gép van, hanem pl nappaliban HiFin, vagy udvaron is.
De autóban is jó hasznát lehet venni, ha mp3 lejátszót akarom kihangosítani (bár oda 10ed ekkora adóteljesítmény is elég lenne). Az első, prototípus főleg csak kíváncsiságból készült el. Nem láttam még sehol megoldást a BA1404-es PLL vezérlésére. Gondoltam egy próbát megér. Ha megveszi majd valaki, az sem baj
Pár nappal korábban lettem kész egy Pickit2 clone építésével. Még nem volt alkalmam saját panelt tervezni ezért szilva tervét használtam fel. Köszönöm, hogy publikussá tette számomra a hozzá szükséges dokumentációkat.
Képek: Bővebben: Link
Szia!
Nagyon szép lett! Szilva rajzai, dokumntációi publikusak?
Szia! Természetesen! szilva weboldalán megtalálod.
A szia és a mék, az két alkatrész???
Szerintem az első az köszönés, a méket meg nem tudom...
Ne is kérdezd, Lacikám, már nem tagja az oldalnak a hozzászólást író "személy"...
Vajon miért...???
Kitiltott felhasználó... Megdolgozott érte!
"Harmadik figyelmeztetés nem lesz"
Ez állt az előzőben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |