Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
Ilyenkor kell egy boot CD (minipe vagy ERD Commander), és onnan mindent meg lehet csinálni.
Próbáltad már a két progit amit ajánlottam neked? Ha nem jó megyek egy sörrel!
736. oldal itt: (#351615) (szerk: Természetesen alkoholmentes, a fiatalok miatt)
Ennek a segítségével szerintem tudni fogod majd törölni.
Köszi asegitséget, de látom félreérthető.
a program irásvédett, és a vírusírtó nemtudja letörölni. Kézzel letudnám törölni, ha a vírusírtóm nem blokkolná le a hozzáférést / végrehajtást. Nem a a windows zárolta a hozzáférést, ha nem a vírusiírtó. De a segítséget köszönöm!
Nem telepítettem, amikor a letöltésre kattintottam, akkor dobta ki az ablakot.
ui.: készenléti állípotba dobom a laptopot, kikapom a 2,5' -os winyót, majd közvetlenül rádugom az asztali gépre üzem közben. Felismertetem, és letörlöm a fájlt, majd eltávolítást nyomok, lehúzom, visszatesz, és kész. Nem kell itt törölni.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Ezt kellene ábrázolnom műszaki rajzban, de fogalmam sincs hogy hogyan lehetne azt a 2x8 lyukat, méretek most nem fontosak csak hogy mégis hogy kéne, valaki bele tudná-e rajzolni mondjuk mind a két sorból az első hármat? Nagyon köszönöm
hova kell berajzolni??? Gépész voltam, meg azt hiszem vagyok is, de a kérdésed megfogott
Meg is vagyok amnőverrel, szerencsére.
Jó éjszakát mindenkinek, lettetem magam aludni mert a telepek lemerültek.
Valahogy oda kéne rajzolnom azt a 2x8 lyukat méretadatokkal megadva hogy mégis hol helyezkednek el, de ezt nem tudom hogyan kéne. Vagy megadom az első pontos helyét, és ahoz képest teszem le többit is?
Szerintem :gumicsirke: innentől megadod még a szélétől a távolságot és a két lyuk közötti távolságot!
Na jó nem hagyom félbe a munkát, de ha 5öst kapsz rá 47et kérek . Jah azért kérdezd ki más véleményét is, hogy jó-e mert nekem csak tanították a műszaki rajzot, de nem tanultam.
Megyek aludni jóéjt mindenkinek! :integet2:
Egy kis segítség, csatolva.
Talán így, de nem biztos... Majd a többiek.
Fú... nagyon szépen köszönöm mindenkinek
Egyébként nem suliba kell, hanem erősítő előlapja de ennél a pontnál elakadtunk.
Hja, kérem, 4 szemmel, ugyebár...
Legjobb tudomásom szerint is ez a szabályos jelölés, de a többi sem elfogadhatatlan.
Me eddig úgy csináltuk hogy a furatok középpontját meghúztuk egy-egy bázis vonallal aztán a méreteket...
Üdv! Most látom hogy már megvan a megoldás...
Na akkor itt buktam meg valahogy a műszaki rajz órákon nállunk kártyapartik mentek, és az a szép hogy gépkarbantartást végzek nem egy műszaki rajz megy át a kezem alatt. Na de autocaddel szerintem még meg tudnám normálisan tervezni. ,
Nekem a hiba kihagytam a furat méretet, és oldalra tettem ki a furattávolságot (nem szivesen rajzolom belülre, de ha ugy rajzolod, mint nekem volt az is szabályos!
Mindenkinek szép jó reggelt!
Gépgyártás-technológusi végzettségem miatt, én is csak helyeselni tudok, kiegészítve azzal, hogy az alsó szélhez igazított távolság jelölése lemaradt. Idézet: „kiegészítve azzal, hogy az alsó szélhez igazított távolság jelölése lemaradt.” Igaz, e felett én is elsiklottam...
Szép jó reggelt mindenkinek! Napsütéses, pihenőpákás, csajozós, tanulós meseolvasós jó reggelt. Én a magam részéről a létező legelvontabb vizsgámra készülök. Arra a bizonyos Dalí-vetítésesre. Gyermek és irodalom a tárgy neve. Gyerekmeséket olvasunk-elemzünk... Fúj! Kedves tanárunk nagyon rendes, de rém elvont figura... Ez nem az én agyamnak való! SEGÍTSÉG!!! Erről eszembe jut egy kis humorbonbon, remélem senkinek nem fekszi meg a gyomrát!
A király lánya eladósorba kerül. Meghirdeti a kezét, és a nemes vitézek nem állják ki a lány által állított próbát. Sorban elbuknak, egy sem jön vissza. Jancsi, a csillagszemű juhász is jelentkezik. A király a szegény legénynek is megengedi, hogy próbát tegyen. Van egy hatalmas kerek erdő, annak közepében egy feneketlen kút. Ott várja a kérőket a királylány, kezén már csak egyetlen gyűrűvel. Meglátja Jancsit, aki illendően öltözött, ünneplő subáját vette fel. Szemeznek egy ideig, majd a szépséges királykisasszony leveszi a gyűrűt, és a feneketlen kútba dobja. Így szól: Vedd ki, és add a kezembe! Pár másodperc múlva: Á, az a sok h*lye mind a kútba ugrott a gyűrűért! Megjegyzés: szóban ez sokkal jobb, tovább lehet gazdagítani a bevezetőt. Többen leállítottak a vicc közben, hogy ne mesét mondjak nekik! Szóval mesékben gazdag napot kívánok mindenkinek!
Este lessz egy nosztalgia bulim és van 2 zene aminek nem tudom a címét, és már csak a HE-tagokra számíthatok mert senki se tudja. klikk az egyik 1:06 nál kezdődik a másik 1:20nál, a válaszokat előre is köszönöm
örök hálám, én meghalgatom, estére meghívtak egy nosztalgia diszkóba és gondolom nem árt oda ez a zene se
Nosztalgia discoba remix?
Valószínű, én vagyok már túl öreg.
...vagy én IS konzervatív! Nekem is ez a véleményem, ezért linkeltem be eredetit. Én a feldolgozásokat lopásnak tartom (hiába adta az engedélyét a jogtulajdonos), és szerintem eleve tehetségtelen az, aki feldolgoz, mert saját kútfőből nem futja jóra. :gumicsirke: . Gondolom, megint lesz, aki korholni fog sarkos véleményem miatt! Állok elébe a nem meddő vitának!
Szerintem minden ilyen jellegű, ízlésről szóló kérdés medő vita és csak felesleges feszültséget szít, főleg ha berögzött a vélemény és nem vagyunk hajlandóak mások érzéseit tolerálni!
Miért akarod, hogy más megerősítsen az érzéseidben? Miért tolakodsz elő mindig ezzel az ízléssel? Lehet, hogy bizonytalan vagy benne? vicc: Doktor úr, én olyan bizonytalan vangyok! Vagy mégsem?! |
Bejelentkezés
Hirdetés |