Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Szia!Van hozzá nyák terved is?Mert elég meggyőző amit leírtál róla.Mekkora a torzítása, és mennyit adhat le +-45V nyugalmi fesz mellett 4Ohm-on?
Nyakom nincs,en probanyakon csinaltam semifele progik nelkul.A mely tartomany nagyon jo.Nem mertem scopal mert nincs,de nekem nagyon bejott.Igaz fugg az alkatreszektol milyen hangja van.A bulikon 2 12"mnc
meg 2 15"melynyomo mindegyik 4 ohm.Kozepsugarzot meg az elest megpiritotuk(nem torzitasal). Meg kel epiteni sokat nem veszithetsz Szerintem olyan 100-120w-ot eszrevehetetlen torzitas melet 4ohm-on
Üdv mindenkinek!Van egy tápom,ami 30.9v-ot ad le (legalábbis ennyit mértem).Egy jó kis 2.1-es kapcsolási rajz (esetleg nyák vagy beültetési rajz) érdekelne.Ti mit tudtok ajánlani?
En tda2030-at ajanlok.Ehez van nyakom is.Ha neked 2.1 kell akkor ebbol csinalsz 3-at
sziasztok
csináltam egy 2x22W-os erősítőt tda1557q-val. Ha egyszerre egy hangfal van rajta akkor muzsikál is rendesen, de ha kettő akkor a mély hangokat nem adja ki rendesen már kis hangerőn sem. Nem tudom, hogy mi baja lehet. Tudtok segíteni?
Sziasztok ha izzó helyett erősítő élesztésénél 3,3 ohmos 0,5W-os ellenálást kötök be az nem lenne jó?
vagy csak 220V-os izzóm van inkább az kössem sorba?
A trafó primer körébe a fázisba bekötsz egy 230voltos 40 vagy 60wattos izzót. Ha csak halványan izzik nincs gond. Ha világít akkor valami gáz van, de nem fog elszállni semmi.
É más megoldás nincs mert ez azért mégiscsak 230V-os és megrázhat vagy valami baleset lehet.?
Nagyon szépen köszönöm!Esetleg egy előfokot is tudnál ajánlani?(Ha nem vagyok pofátlan)
A jelenség legvalószinűbb oka az, hogy kicsik a táp pufferkondjai.
A TDA1557 is legalább 10-15.000µF-ot kiván ahhoz, hogy valóban szépen szóljon. P.
Üdv
Nincs valakinek LM3876 ic-hez kapcsolási és esetleg nyákrajza? Olyan ami jól működik? Előre is köszönöm...
Hello
Ehhez az erőlködőhöz az van irva hogy a megfelelő trafó az A fejezetben található, ez mit jelent hol találom esetleg ár is van hozzá? Köszönettel: Andreas89
Szia!
Szerintem trafó nincs hozzá külön egységként, csak a külföldi gyártó leírását 1 az1-ben lefordították. De az adatlap alapján könnyen készíttethetsz hozzá transzformátort.
sziasztok! had kérdezzem már meg, hogy erősítőt hogyan kell hídba kötni??És ha az egyik erősítőm erősebb mint a másik akkor nem nyírják ki egy mást, ha teszem azt hozzá hogy 2db 4-8ohm-ig terjedő erősítőm ban??
és azt meg kérdezhetem, hogy hogyan kell hídba kötni??
Sziasztok!
Szerintetek ezt az erősítőt lehet 8 ohmos hangszóróra rákötni?
hali!
Tudna valaki küldeni IC: TA7233P-hoz kapcsolási rajzot.
LEhet
lehetséges, de viszont a kimenő teljesítmény csökken
Kösz!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |