Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Uniscan / Euroscan- Visa diagnosztikai illesztő
Lapozás: OK   5 / 19
(#) Hari1231 válasza benci hozzászólására (») Márc 4, 2009 /

Na, azthiszem csinálni kéne egy olyan átalakitott kapcsrajzot amiben nincs benne az a fránya attiny, meg az eeprom! - egyre nagyobb az igény rá - ...meg akkor már egy nyák rajzot is! (Esetleg ebben tudnál segíteni?!)
Már olvastam az előzöekben, hogy nem kell bele, ..de csak azért mert crackelt progival megy?! Ha nekem is eltudnád küldeni, akkor kipróbálnám az én " gyári" Uniscanommal. ....hátha.
De azthiszem én is megépitem ezt az egyszerüsítet változatot.
hari1231@freemail.hu
(#) benci válasza Hari1231 hozzászólására (») Márc 4, 2009 /

probald ki majd a te progiddal az egesz cucot. itt a kep atalakitotam egy kicsit, nekem az lpg sincs bekotve.

uj.jpg

(#) benci hozzászólása Márc 5, 2009 /

mindenkinek uzenem csak vegyetek ki a procit a nyakbol es probaljatok sajat progival. ha nem megy elkuldom mindenkinek a progit.
(#) benci hozzászólása Márc 5, 2009 /

ja az en interfacem igy nez ki, kicsit szar a kep. most csinaltam

DSC00263.JPG

(#) Hari1231 válasza benci hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Nagyon köszi! ...a fancba az enyém valamiért sehogy-se akar mukodni! Lehet,hogy megdeglett?!!!
(#) zolko87 válasza benci hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Szia!
Elkérhetném akkor a programot? mert nem sokára kész az általad módositott interface igy szeretném kipróbálni Előre is köszi
(#) petike82 hozzászólása Márc 9, 2009 /

Feltöltenéd valahová Benci?
Úgy tünik sokaknak kéne, Nekem is !
Az eepromot és az attiny-t egyszerűen kihagyom? Nem kell átkötözgetni a lábakat,vagy vmi ilyesmi?
(#) benci hozzászólása Márc 9, 2009 /

ezt hasznalom itt van
(#) arnd válasza benci hozzászólására (») Márc 9, 2009 /

thx
(#) petike82 válasza benci hozzászólására (») Márc 9, 2009 /

Köszönjük szépen a többiek nevében is!
(#) zolko87 válasza benci hozzászólására (») Márc 9, 2009 /

Köszönjük szépen!
Igaz lehet hogy nekem valami nem stimol de nekem nem megy a program, van egy oentium1-es gép azon van a 2 soros port is ott próbálkoztam vele de hiba üzenetett adott vissza majd lefagyott a gép. Másnak hogy ment? Vagy valami tipp? Ha bedugom a kocsiba az interface akkor ugye világit a piros led majd ha a k vonalat is bedugom akkor pedig a sárga ég folyamatosan. A zöld felsem pislan. Próbáltam a rendes unsicannal azzal semmi bejön hogy keresi a ecut és annyi!
Előre is köszönöm a segitséget!
(#) zolko87 hozzászólása Márc 11, 2009 /

Szeretném kérdezni a hozzább értőktöl hogy jól müködik-e vajon a kapcsolásom. Szóval adott a kapcs.rajz az atini és az eprom nélküli ami feljebb meg is található módositott rajz. Az lett megépitve. Ha bedugom a K és L vonalat az autóba akkor kigyullad és ég mind3 led. Ha ráadom a gyujtást akkor pedig elalszik a sárga és a zöld is. Nem tudtam még müködésre birni ezt az egészet, ugyhogy aki tudd segitsen vele kapcsolatban. maga a program sem müködik a tört verziós el sem indul hiba üzenettel azonnal ki lép. Kérem aki tud segitsen!
(#) Mumtaz válasza benci hozzászólására (») Márc 12, 2009 /

Már nem letölthető.
(#) Hari1231 hozzászólása Márc 12, 2009 /

A francba! ...hiába próbálkoztam életre kelteni az Uniscanomat! Tegnap megelégeltem! ...csomagolás, postázás, - vissza az eladónak! Nemtom ...vagy csak én lennék a balfax?!
Most várom az eredményt! Három féle lehetőségem lehetséges.:
- 1. ..tényleg balfék vagyok és valamit nem jól állítottam be!
- 2. ..a készülék tényleg xar, és vehetek újat.
- 3. ...a készülék xar, de gariban ad egy másikat.
szerintetek?!
(#) Dudus válasza Hari1231 hozzászólására (») Márc 12, 2009 /

Honnan rendelted?
(#) Hari1231 hozzászólása Márc 15, 2009 /

Hmmm! ...ezt is Euroscannak nevezik!
[b]Euroscan
(#) Hari1231 hozzászólása Márc 15, 2009 /

UNISCAN 3 !!! ittmeg meg lehet venni! Igaz 399 USD, de szerintem ennyit simán megér!]UNISCAN 3[/url]" itt megvehető a komplet csomag! (Ez már mindenféle Vindfossal megy ! ...ja és 1 RS 232-es vagy USB port !!!!
UNISCAN 3 demo!!!
(Én probáltam ezt a "www.cardiagnost.com" címet elérni, de sehogy se ment!)
(#) Dudus válasza Hari1231 hozzászólására (») Márc 15, 2009 /

Ez egy fantom cég! Vladimir Bogdanov ellen több nemzetközi feljelentés van pillanatnyilag is! A termék nem létezik, innen-onnan ollózta össze a weboldalon szereplő cuccokat!

Sokan pórul jártak már!!!
(#) Hari1231 válasza Dudus hozzászólására (») Márc 15, 2009 /

Azt a Qr.... vaaazzze! Dögöljön meg az ilyen sunyi ge....
...és akkor vajon hól lehetilyet venni?!
...Vagy esetleg itt ?! ( Mondjuk itt még olcsobb is!)

Sehol

Egy olasz terméknek adta ezt a nevet, de az nem ennyibe kerül ( ECU reader a neve annak aminek azz adatait lekoppintotta, ha jól rémlik)
(#) Hari1231 válasza Dudus hozzászólására (») Márc 15, 2009 /

Úgy látom te elég tájékozott vagy ezen a tren.
És ehez mit szolsz?!!!Xcar-431 scenner
...vagy itt is találtam!!!!

Sajnos a tájékozottságnak ára van Pár ismerősöm a saját bőrén tanult!

A link - en lévő cuccot nem ismerem, de az X-431 -re próbál hasonlítani a neve...
(#) kelemena hozzászólása Márc 22, 2009 /

Sziasztok!

Mar regebb is kerdeztem, hatha azota rajott valaki. En megepitettem mar regebb az Euroscant es minden faszaul mukodik, csak epp az en autommal nem megy(Citroen BX 1.6 BDY), pedig rajta van a listan. Ugy vettem eszre, hogy csak azokkal az ECU-kkal mukodik aminel a tablazatban ott van a zarojelben hogy "Fast", ami "Slow" azzal nem mukodik. Mi lehet az oka?

Ja, es honnan tudnam letolteni a progi crack-elt valtozatat, amivel proci nelkul is mukodik? A par oldallal ezelotti link mar halott.

Koszi elore is a valaszokat mindenkinek!
(#) Dudus válasza kelemena hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Szerintem a Slow initessel az a baj, hogy egy 5 bit/sec ( nem tévedés) jellel inicializál és ha jól emlékszem az L vonalon. Ilyen alacsony sebességet nem tudom , hogyan állít elő, de kétlem, hogy a soros port ezt tudná.

-szerintem-
(#) Antós Gergely hozzászólása Márc 22, 2009 /

Hali mindenki,

Pár üzenettel ezelött valaki dobott egy rapidshare linket amin valami "ügyesebb" progit dobott..
(#392055 post)

Ezt páran leszedték, azt' kifújt a 10 letöltés...

Nem volna az illetőnek (Benci) kedve újból felrakni?

Előre is köcce..
(#) kelemena válasza Dudus hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Ha beleirtak ezt is a kompatibilitasi listaba, akkor (szerintem) mukodo kepes kellene legyen a dolog, a kerdes, hogy hogyan lehetne mukodesre birni?
(#) kelemena válasza kelemena hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Ja es nem csak a listan, hanem rendesen a progiban is benne van, kivalaszthato a menubol. - nem hinnem, hogy szorakozasbol tettek bele, es meg a motorkodot is eltalaltak. Sot van olyan BX is amin nem mukodik semmifele diag, es az valoban nincs is benne, szoval en teljesen hitelesnek latom az egeszet, csak nem tudjuk hogyan mukodik, vagy a neten keringo rajzok mar sok atalakitason atmentek es lemeradt rola valami....
(#) Dudus válasza kelemena hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Félreértettél! Arra céloztam, hogy nem biztos, hogy minden soros port minden gépen tudja ezt az igen lassú kommunikációt.
(#) petike82 válasza Antós Gergely hozzászólására (») Márc 23, 2009 /

Szia!
Feltöltöttem ide: Uniscan crackelt
Szedjétek!
(#) kelemena válasza Dudus hozzászólására (») Márc 24, 2009 /

En ugy erzem, hogy nem ott lesz a baj. A garazsban egy regi Pentium 1 -es gepem van, 2 darab rendes soros porttal. Ha az nem tudja akkor mi? - a soros port nem egy szabvany?
Következő: »»   5 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem