Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Uniscan / Euroscan- Visa diagnosztikai illesztő
Lapozás: OK   6 / 19
(#) kelemena válasza petike82 hozzászólására (») Márc 24, 2009 /

Koszii!!
(#) kelemena válasza benci hozzászólására (») Márc 24, 2009 /

Mi az az LPG?
(#) Dudus válasza kelemena hozzászólására (») Márc 24, 2009 /

Gázüzemű autók jelzése, ha jól tudom Liquid Propan Gas
(#) benci hozzászólása Márc 24, 2009 /

itt van egy link nezetek meg, egyszeru teszter motrokra, kb olyan mint az elmscan: http://www.blafusel.de/obd/obd2_kw-interf-b.html
(#) Dudus válasza kelemena hozzászólására (») Márc 24, 2009 /

Ez igaz, a géped ideális. Az L- vonalad, amikor megpróbál inicializálni működik? Tegyél rá egy LED-et és nézd meg, hogy van-e kommunikáció.
(#) kelemena válasza kelemena hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

Jo, ezt en is tudom )
Itt volt szo rola, a rajzon van rajta. Nezd meg azt hosszaszolast amire valaszoltam.
(#) kelemena válasza Dudus hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

Koszi, megnezem, de nem ma lesz, ki kell pakoljak a garazsbol mert most be se fer az auto.
(#) benci hozzászólása Márc 25, 2009 /

valakinek nem kell immokiller1.1?
nekem

ja es meg valami, ha gondotok van valami kocsival, foleg a motorvezerlesel, irjatok (azokat javitom meg mindenfele elektronikakat), segitek. peugeot citroen a kisujamban van, kamionok ... na csatok...
(#) kelemena válasza benci hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

Hogyha mar a kisujjadban van, - akkor hogy kell Citroen BX, BDY motorkodu autot digaolni. Nem hibakod olvasasra gondoltam, mert az megy egy darab kabellel is.

Az euroscan elvileg tudja de megsem megy. A cucc mukodik mert pl Puntoval megy rendesen.
(#) benci válasza kelemena hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

szoval elo adatra kondolsz? ha igen akor azt hiszem hogy az nem fog menni mert az meg oregfajta vezerles es meg nem tamogat elo adatot. szoval az 1,6 65KW-os? fekete dobozza van a vezerlesnek? mi a gondod vele? nem megy vagy ...
(#) benci válasza kelemena hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

most neztem az autodataban, szoval te leddel olvasod a hibat? amugy skoda favoriton is voltak ijen problemaim, de ott csak ossze kellet kotni a ket diagnosztikai szalat ami a kocsibol jott kifele es mar ment is, addig semmi.

kerdesem van hozzatok!!!!! megy az uniscan amit feltettem, meg probaltatok proci nelkul is? mert senki nem irt vissza hogy megy e.
(#) kelemena válasza benci hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

Az elo diag tudom, hogy nem megy, viszont lehet kevereket es elogyujtast allitani, azzal szeretnek jatszani.
Vezerles alatt mire gondolsz? Motorvezerlore vagy a vezerles(fogasszij) burkolatara?
(#) kelemena válasza kelemena hozzászólására (») Márc 25, 2009 /

Mert az a burkolat pont ettol az evjarattol fekete
A motorvezerlo az aluszinu, aluhazban van.
(#) Hari1231 hozzászólása Márc 26, 2009 /

Szevasztok!
Van egy jó hírem! - nekem egy "gyári" Uniscanom van, és az istennért se akart működni! Emileztem az eladónak, ....azt mondta küldjem vissza. ...megtörtént, és már vissza is kaptam! Működik!!!
Tapasztalatom az, hogy bizony nem minden igaz ami a programban van! Mármint az, hogy ami ott van azzal mükszik is! Találkoztam olyannal aminek a motrját perfekt kezelte, de hiába van beirva az ABS meg a SRS azokkal bizony sehogyse boldogult! Na ez vajon miért lehet?! ...benci?!!! ja és mit kérsz az immokillerért?!
(#) benci hozzászólása Márc 31, 2009 /

hello mindenkinek. valakinek nem kell licznik 4.5, tachosoft milage 17.3, airbag 3, immokiller 1.1, fiat immo repair stb immos dolgok, vis3,???? tolerance data, vivid, mantis,manwis, renault consult, vagy valamijen soft? irjon emailt akinek kell valami!!!!
(#) Hari1231 válasza benci hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

Nekem speciel az Alfa Diag progi kéne! ...az nincs meg véletlen?!!!!
(#) benci hozzászólása Ápr 1, 2009 /

galeto1260v interface rajz+dump+software, egy kis atalakitasal megy opeltech2, stb
(#) Hari1231 válasza benci hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

...naaaa?! Erre kiváncsi vagyok!!!! ...ezt kifejtenéd bővebben?! (A galeto 1260 az nem egy tuning faces?)
(#) benci válasza Hari1231 hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

igen tuningra szolgal, csak tudod van nekem egy 1260som es tudom mi van benne, semmi nagy dolog. es mar van par ev tapasztalatom elektronikaban
(#) russiangt válasza benci hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Szia!

Eltudnád küldeni a 1260v-s rajzot és dumpot?
Előre is köszönöm segítséged!

Üdv.
(#) bodi739 hozzászólása Ápr 4, 2009 /

Sziasztok! lenne egy kérdésem mivel én nem vagyok szaki az elektronika építésben ezért nem tudná valaki megépíteni az uniscan interfészt mivel nekem az kellene a fiat puntomhoz természetesen nem ingyen elöre is köszi
(#) Piktor2 hozzászólása Ápr 25, 2009 /

üdvözletem!

Nekem a képeken látható gyári interfészem van, a kérdésem ezzel kapcsolatos. Itt mindenki két soros portról beszél, ezen viszont csak egy van. ez kompatibilis lehet az első hozzászólásban közzé tett szoftverrel?
A válaszokat előre is köszönöm.
(#) Hari1231 válasza Piktor2 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Szeva! Ez Egy TchnoTest interfaces! .... olasz interfaces. Ez nem ugyanaz mint az Uniscan! ...habár működésében a progija nagyon hasonló!
(Nem akarod esetleg eladni, elcserélni?)
(#) Dudus válasza Hari1231 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

A Uniscan is eredetileg az Ő művük volt. Ez egy nagyon drága és jól használható interface, még motorkerékpárokhoz is alkalmas. Szerintem ha használni akarod ez nagyon komoly termék. Én nem adnám el!
(#) Piktor2 válasza Dudus hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Helló!

Kompletten, számítógéppel, és egy egész táska, különböző autótípusokhoz való csatlakozókkal került hozzám, mert lejárt a regisztrációs ideje a szoftvernek.

A kérdésem igazából az lett volna hogy az a szoftver ami az első hozzászólás kapcsán hozzáférhetővé vált, alkalmas lehet-e ennek az interfésznek a használatára.

Egyébként az utolsó frissített verzió a 3.81-es, amivel én rendelkezem.Ez 2008-ig tartalmazza szinte az összes forgalomban levő autó és motor adatait.

A választ előre is köszönöm.
(#) Dudus válasza Piktor2 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Nem, azzal a szoftverrel nem fog működni.
(#) Piktor2 válasza Dudus hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Köszönöm a gyors választ!

Pedig már azt hittem sikerülhet életre kelteni a masinát.

üdv.
(#) Dudus válasza Piktor2 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Keresni kell hozzávalót , nem néztem szét, de szerintem nem lehetetlen.
Következő: »»   6 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem