Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Brikettáló gép házilag

Témaindító: imu73, idő: Márc 9, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   12 / 31
(#) mambru hozzászólása Márc 26, 2009 /

Lessz kép is de az árhoz mit szóltok egyáltalán érdekelne is valakit itt vagy menjek tovább?
(#) JZoli válasza mambru hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Szerintem a képpel sokat lendítenél az üzleten, mivel úgy egy kicsit kézzelfoghatóbb az egész gép eladás.
(#) zolika60 válasza JZoli hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Ráadásul akár az apróhirdetésbe is betehetnéd.
(#) H-gerő válasza mambru hozzászólására (») Márc 26, 2009 / 1

Sziasztok! Barátságos ár, de valóban kép kellene, meg mikor készült, mennyit dolgozott, mennyire autómatizált, vagyis a konkrét működése...
Üdv.G.
(#) mambru hozzászólása Márc 27, 2009 / 1

mindent megadok csak jövő hét elején utazom haza az ár nem fix mert lahat picit több is nem xcsak az enyém de ha lesz kép akkor meg látjátok hogy nem a lavegőbe beszélek ja és lesyz videó is
(#) Csanád válasza imu73 hozzászólására (») Márc 27, 2009 /

hello!
Csak 1 ötlet liszt+víz=csiríz+fűrészpor
"az arányokat próbáld ki"
csiga+cső az extrúdáláshoz némi száradási ídő
és ha működik kész a legolcsóbb és legprimitívebb tüzelő anyag prés
mivel még nem volt próbálva ezért először csak a
keverék szimpla száradását teszteld ha ez árban és minőségben megfelel építs hozzá gépet
ez csak 1 ötlet
(#) scout120 válasza mambru hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Engem komolyan érdekelne. Képet és ahogy írtad videó és pontos műszaki adatokat is e-mail címemre tudnal küldeni scout120@citromail.hu
(#) besi99 hozzászólása Ápr 2, 2009 /

Van szivetek? A központi fűtéssel most mit kezdjünk?
(#) mambru hozzászólása Ápr 3, 2009 /

hellósztok megint én vagyok
megkell beszélnem a társaimmal hogy akkor eladó e mert vacillálnak. Végül is megtudtam amit akartam nhogy van e érdeklődő ha lesz eladás is akkor is kevés kép lesz mert nem a a cél hogy ezt valaki lemásolja hanem, hogy megvegye úgy hogy az a lényeg hogy ha eladó lesz bakkor is személyesen fogunk tárgyalni
ja most amúgyis cseréltünk motort rajta úgyhogy lehet hogy 200 kiló vagy több is kifogjönni a rajta
Üdv:Miki
(#) scout120 válasza mambru hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Oke csak minél hamarabb el kellene dönteni ha komolyak a szándékok mert akkor én és szerintem mások is máshol fognak keresgélni ha nem modtok konkrét választ ja meg legalább kép meg h mennyit tud a gépezet kg/h meg kw/h meg stb azért szügkség van. Hajrá várom email-címre a választ
(#) ozon válasza mambru hozzászólására (») Ápr 4, 2009 /

Üdv.
Te igértél műszaki adatot+képet ehelyett ÁRULOD a számodra létező masinádat. Ez az oldal nem hirdetési felület! Ha nemtünt volna még fel, arra megvanak a megfelelő oldalak. :gun: :gun: :violent: :violent:
(#) poros válasza mambru hozzászólására (») Ápr 4, 2009 /

Itt műszaki, építési, tanácsokra várunk. Ha nem akarod közzé tenni tapasztalataidat a TE dolgod de az üzletet intézzétek máshol!
(#) Moderátor hozzászólása mambru hozzászólására (») Ápr 4, 2009

Egyetértek az előttem szólókkal, ez itt nem a hirdetési felület, hanem fórum. Ha nem szeretnéd megosztani a technikai részleteket a többiekkel, hanem egyszerűen üzletet akarsz kötni, használd az Apróhirdetés rovatot.

A többieknek is szólok, hogy akit érdekel a dolog, oldja meg privátban, mert aki a címével és ajánlataival rakja meg a fórumot, előbb-utóbb figyelmeztetést kap.
(#) mambru hozzászólása Ápr 5, 2009 /

régóta olvasom az írásaitokat és egy senki sem tettközzé a saját gépéről pontos dolgokat ami alapján meg lehetne építeni egy másolatot,2 szólásszabadság van még eddig Magyarországon,3 nincs jogom megadni az adatokat mert nem csak az enyém és ez nem lenne fer azokkal az emberekkel szemben akik sokat dolgoztak ezzel a géppel jeleneg átalakításon van ezért nem tudok nyilat kozni mert szeretnénk ha több is kijönne belőlle 2q/h-nál na enyi akinek mentetszik az írásom ne olvassa előre is köszönöm Miki
(#) Lippp válasza mambru hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Üdv!
Igaza van, szólásszabadság van, de egyébként már küldtek némi adatok a gépeikről, pl a teljesitmény, fogyasztás képek stb. És a topik cime "brikettáló gép házilag", tehát házilag épitésben probáljuk segiteni egymást, nem kereskedünk.
Igaz én még nem segitettem csak kérdeztem, de ha kész lesz a szakdogám (és el is fogadják) közlöm a fontosabb eredményeket.

Ha érdekel valakit (és megbizik a számitásaimban ) válaszolok bármilyen kérdésre (kb 1 hónap mulva)

Üdv!
(#) nimand hozzászólása Ápr 7, 2009 /

Sziasztok!

Nekem is jó lenne egy brikettáló gép, de úgy gondolom, hogy a megfelelő minőségű alapanyag előállítása az első lépés. Saját gyártású faaprító (fadaráló) gép építésébe kezdek, ehhez várom a építő jellegű hozzászólásokat esetleg társakat.
Pár gondolat a gépről, legyen E-ON független, lehetőleg a kések mellet kalapács is legyen, állítható legyen a darálék finomsága, és persze mindent lehessen vele aprítani.

Várom a építő társakat :yes:

Üdv.
(#) kobab hozzászólása Ápr 21, 2009 /

Sziasztok! Zotyo3 és Elurian által tárgyalt gépet én is nagyon előnyösnek tartom. Engedelmetekkel az index topicban is megkérem az ottaniakat mondjanak már valamit.
(#) mambru hozzászólása Máj 14, 2009 /

brikettálógépet csináltunk kb200 000ft-ba került a megépítés,ezért nem is adjuk el de a technika eladó 100 000 ért aki szeretne építeni és érdekli a megépítés keressen meg.(minden technikai adatot megadok)
(#) mambru hozzászólása Máj 14, 2009 /

0620-***-****

A telefonos elérhetőségedet ne add meg!
Mod: szamóca
(#) Dr.God Man válasza mambru hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

esetleg 1-2 képet tudsz feltenni róla , hogymégis hogyan néz ki??
(#) mambru hozzászólása Máj 15, 2009 /

nem nincs kép és nem is lesz ha lesz üzlet majd személyesen megnézheted megmérheted le is mérheted
KG egy lendkerekes mtz meghajtásos gépet kell elképzelni
(#) virágpompa válasza horcsab hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Hello
Van 4 db műanyag fröccsöntő gépem, ezekből nem lehet kinyerni egy csomó cuccot a brikettálóhoz, vagy bármihez? Tele vannak hidraulikával meg relékkel. Üzemképes mind, de már öregek, nincsenek használva, pár kilóért eladnám őket. Nem érdekel valakit?
(#) smafy2 hozzászólása Máj 22, 2009 /

Hello!
Kb fél éve kezdtem el gondolkodni a brikettáló gépen(hidraulikus).... akkor még tök sötét volt hogy mi hogy működik a gépben... de mindenkinek ajánlom a netet naon sok hasznos dolog van rajta... s egy kis gondolkodás se árt! Ma ott tartok h elméleti és tervrajzi szinten(egy jó gépész barát nem árt, aki rajzolni is tud számitógépen) kész a gép... Majd sikerült megegyeznem egy másik baráttal ki (mehatronikus), s ő tervezi/gyartja nekem a PLC vezérlést (teljes automatizásás érdekében)!
Tök egyszerű az egész gép.... Mindenkinek bátran ajánlom a félelem mentes próbálkozást!
Kb Egy hónap multán remélem képekkel is szolgálni tudok!
Ja és folyamatban van a csigás változat is... Előnye gyorsabb/több, kevesebb alapanyag, egyszerübb fölépités! Hátránya jóval nagyobb villany motor(KW)!
(#) Emperor válasza Pantz István hozzászólására (») Máj 25, 2009 /

Szia! Engem érdekel
(#) Emperor válasza mambru hozzászólására (») Máj 25, 2009 /

Kedves Mambru! aZ ÓRÁNKÉNTI teljesítménye érdekelne kg/h-ban illetve az energia fogyasztása. Ha megfelelő akkor jelentkezem. A kért összeg kifizethető
(#) mambru hozzászólása Máj 25, 2009 /

add meg az email címed ez remélem nem tilos éss majd küldök levelet Üdv M.
(#) Pantz István válasza Emperor hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Szia Emperor!
Sajnos nem tudom neked pontosan megmondani hogy a hidraulika hány báron dolgozik,de megnézhetsz nálam egy másik gépet ami fele ekkora motorral,ugyanilyen munkahengerrel és szivattyúval kiakasztja a 160 báros műszert.
A hidraulika ára:80 000 Ft
Az olajtartály feltöltve.
(#) ksanyi52 hozzászólása Máj 27, 2009 /

Sziasztok Végre egy házilag készült mechanika. A munkaheger átm. 80-100 mm ? Nem túl vékony ez brikettálóhoz,mekkora vastagot lehet ezzel nyomni.Üdv ksanyi.
(#) baunti hozzászólása Máj 30, 2009 /

Üdv nektek.Egy kérdés:Lehet szőlő vessző darálékot brikettálni?Szőlő vesszővel tele a határ,és csak a táblák végén égetik a gazdák.Ha elviszed még örülnek is.
(#) TomiFilth válasza baunti hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Szerintem lehet, csak előtte aprítani kell, az biztos. De az is lehet, hogy az aprítás kevés, inkább forgács szerűre darálni. Akkor biztosan össze lehet tömöríteni!
Következő: »»   12 / 31
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem