Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EWB
A jó öreg EWB programot keresném. Bármelyik verzió megfelel, de sehonnan sem tudom beszerezni. Van valakinek ötlete?
elküldenéd nekem is? dbass@freemail.hu
mekkora?
Az EWB 5-ös változata megtalálható Papp Attila oldalán a
Idézet: -ben. „Favorites/Egyéb”
..az oldal nem található....
![]()
Moderálva maestro külön kérésére.
Hali!
Kaptam egy 1234.ewb fájlt és nem tudom megnyitni. Tudom hogy az ewb progival kell, csak nem hajlandó elindulni. Kiszedem az írásvédettséget és akkor állandóan újra bepipálja maga. Emiatt nem tudom. Mi lehet a megoldás? ![]()
mond meg annak akitől kaptad hogy tegye be jpg formátumba, ha kapcsolási rajz. (print srceen => paint => beilleszt => elment (jpg) => átküldi neked)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Esetleg megkérhetek vkit hogy ha átküldöm a kapcsolást megnyitja nekem és jpgbe visszaküldi? Előre is köszike!
Szia tessék
egy kicsit összenyomtam!
Az EWB5 gond nélkül megnyitotta W98 alatt!
nem találok a prgiba 7812 -es stab ic-t
![]()
jó ám más stab icé is csak vmien legyen !!!
A multisimm 7ben van, de nem az eszközök között, hanem a kész áramkörörk közt van,és onnan lehet átmásolni.Szét kell nézni a gyári rajzok között.
Nem érdekel valakit az EWB9 (full)? Mert engem igen, de nagyon lassan jön le innen. Úgyhogy valaki besegíthetne a letöltéssel (seed-elhetne, meg leech-elhetne, vagy tudom is én hogy mit kell csinálni, hogy gyorsabban jöjjön le).
Mert kicsit már idegesít, hogy minden ilyen lassan jön le nekem (a Protel is 2 hónapomba telt). Nem értem, velem van a baj? ![]() A segítségeket előre is köszönöm
Ja: a rádiótechnika évkönyvekbe is besegíthetne valaki
![]()
RT ÉK van egy pár. Küldjem mélben?
EWB 9 is +van. Van nagy tárhely, ahova fel lehet pakolni?
én is leszedtem, beálltam seedelni.
töltheted ![]() ![]() 1 seeder biztos lesz ![]()
haljátok EWB rajongók én is ezt a progit használtam de azért nem kell készpéznekk venni az eredményeket de ajánlom figyelmetekbe a CIRCUT MAKER 2000-et jobb mint az ewb pontosabb csak a fet alkatrszész listát aát kell rakni mert az irf sorozat nincs benne
Én sem vagyok hanyatt esve az EWB-től... A CM2000-t hol lehet fellelni?
A Circuit Maker2000-ben lehet szimulálni is??? Mert meg van nekem valami trial verzió (crack-el), csak még nem volt időm áttanulmányozni. A trial verzió, az olyan mint a demo?
A rádiótechnikát hogy gondoltad? E-mailben?? Nem lesz az egy kicsit sok? A tárhelyen meg nem tudom, hogy mit értesz (nem vagyok egy nagy computer zseni (még)). Esetleg egy saját weboldalt? Mert az nekem nincsen.
Szia !
Én pont amiatt váltottam EWB-re, hogy a megépített és scoppal nézett kapcsolásaim CM2000 -ben hülyeségeket mutatott, akkor kerestem mást, és az EWB 8.0 ugyan azt szimulálja mint az életben. "Pontosabban a legjobban hasonlít" könyveket, ujságokat tölthettek a http://torolt_link6 oldalra, ott van egy feltöltés menü Onnan eléri bárki ![]() Üdv ! Idézet: „A tárhelyen meg nem tudom, hogy mit értesz ...Esetleg egy saját weboldalt? Mert az nekem nincsen.” Igen, arra gondoltam. Miért nem regelsz egyet valamelyik ingyenes szolgáltatónál? (atw, extra, fw, stb.) Idézet: „könyveket, ujságokat tölthettek a http://torolt_link6 oldalra” Köszi! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |