Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nemtudom mennyi idős a merevlemezed, de jobb ha ezt a típust kerülőd. Isten ments, nem riogatni akarok senkit, mindenkinek szíve joga azt venni amit szeretne / tud.
Amiben bízom az a We$tern Digital, TO$IBA, $AM$UNG. Ezek a merevlemezek mind bizonyítottak nállam. Eléggé extrém körülményeket kibírtak már nállam. Magas páratartalom, por, rászkódás, megterhelő írás. A $AM$UNG az egy kicsit szeret melegedni, de ha nem co$degenről jár , akkor semmi baja nem lessz, mert amúgy a táptarnzienseket nem szeresse. A we$tern digital 16V -nál sem nyekkent meg, csak a védődióda robbant fel. Egész életemben egyetlen egy merevlemezem ment tönkre, egy hibás codeg$en -ről járt, egy Első generációs SATA 320GB -os. Akkor ez hatalmas újdonság volt.
A merevlemez kb. 3 hónapos még, SATA, 250GB. Sajnos az ár miatt kellett így döntenem.
Remélem jó sokáig fogja bírni. üdv: Müszi
Nekünk a három gépben összesen 8 samsung vinyó van.Nem bántuk meg, hogy ilyeneket vettünk.
De az úton nő a fű?
Azt hogy? Macskaköves út van?
Nem az úton. Az út és a járda közötti 2 méteres területen.
Én a helyedben nem vágtam volna olyan állapotban lévő fűnyíróval..
Előbb megcsináltam volna majd holnap nyírtam volna
Na végre vége lett a vizsgáimnak frissen végzett ampervadász lettem!
Ideje már 5 év alatt!
Köszönöm szépen!
Gyakorlati rész 4 , elmélet 5 . De tudom hogy jóval többet tudok én mint aki 5-ös gyakorlati jegyet tudott.Mert ők már egy éve erre készültek. Na mindegy hosszú mese lenne MEGVAN az a lényeg! Ja írásbeliznem nem kellet SZKTV-n felszabadultam ez aló igyhát csak szóbeli (ma) és gyakorlati volt! üdv mégegyszer köszi!
Itt hogy van ez?
Némítást kapott a felhasználó mégis tud írni? 21:28 kor kapta a némítást de 21:46 kor míg írt nekem egy válasz üzenetet..
Na gartulálok a viszgádhoz!
De tudod működés közben jött elő, hogy ilyen sz*r és hogy nézett volna már ki, ha félig levágom és otthagyom.
Lehet, hogy nem csak kerek, egész 24 órákra lehet az illetőt fagyasztani.
Jóéjszakát mindenkinek, most már megyek elfekvőbe, mert a modemem nem bír ki ennyi hobbielektronikát! Tényleg kéne egy olyan topic, hogy építsünk modemet házilag, HE strapabíróra. modik, ne kövezzetek meg, ez csak vicc volt
Én akkor sem járattam volna, tartottam volna az esetleges károsodásoktól..
Erről én nem tehetek, úgy gondolom a gépek/tárgyaknak is lehet lelkük, rosszul esik a kínozzuk/ kínozzák őket
Miért, a modemed nem bírja a HE-t?
Azt meg hogy? Milyen neted van? Milyen tipusú modem?
Ha már winchester-ek hűtésénél tartunk...
Van az asztali gépben itthon egymás fölött 2 winchester, mindkettő WD márkájú, ha jól emlékszem, de ez most lényegtelen. Oldalról kap mindkettő hűtést, egy ventilátor által. Mennyi időközönként érdemes letakarítani a rárakódott port a winchester-ek paneljeiről? Mert, gondolom, az sem tesz neki jót... (Végülis teljesen mindegy, hogy szívja a levegőt a ventilátor vagy fújja, ettől függetlenül mindkét esetben porréteg alakul ki egy idő után a vinyókon. Vajon mennyi időközönként kéne tisztítani?
A 20 éves amígámban még nem volt tisztítva, s működik
Nem a porral van baja az elektronikának, hanem a nedvességgel.
Node, ha jól belegondolunk, akkor a lassacskán összegyűlő porréteg gátolja a hűtést azáltal, hogy egy, valamilyen alap szintű hőszigetelő réteget alkot.
És akkor már nem is képes a ventilátor olyan "jó" hatásfokkal hűteni, mint a vinyó "csupasz" állapotában
10 ezres fordulatú merevlemezek? Annyira szűk helyen van a géped, hogy ventilátor kell neki?
Zoly15 nem HE függő csak jó a modeme Reggel este mindig HE: Ja Zoly! tojásos nokedli a kaja ugorj át
7200 fordulat/perc mindkettő WD.
Nem szűk helyen van a gépem, csak nem "szeretem", amikor 45 fokosak a vinyók. Tudom, ez nem szeretet kérdése, de nyáron szoktak néha ilyesmi hőmérsékletűek lenni
Nekem is az egyik gépemben egy WD 7200 ford/perc HDD van, viszont nem hüttöm semmivel...
Le szoktam kapni az oldálát egy évben 1-2x (+kivétel ha memória, videókártya vagy egyéb csere van). De szerintem nagyban függ attól is, hogy milyen poros környezetben van a gép.
Sziasztok!
A mai nap édesanyám kapott egy személyre szóló levelet egy csekkel a Budapesti Rendőr-Főkapitányságtól, amit nagy meglepetéssel fogadott: Május 10-én 06:47-perckor a HHJ-221 forg. rendszámú gépkocsi 124km/h sebességgel haladt az M2-autópálya 18+000km-énél, ahol 90km/h a megengedett sebességhatár. Na ezek mi voltunk (én, Köbüki, meg wifiman), amint a börzére hajtottunk. 45000 jó magyar forintot kell átutalnom a rendőrség számára... Nem szokásom az átkozódás, de költsék gyógyszerre...
Szerintem a hobbielektronikások közül így összvissz Te költöttél a legtöbbet a börzére.
Nem úgy volt valahogy kirakva a tábla, hogy 90 utánna meg nemsokkal 110?? Valahogy ilyen táblarengeteg rémlik...
110es tábla volt kitéve, de ezek a lesipuskások direkt kitették utána a 90-est. Meg basszus... reggel 6:47-kor egy normális ember vagy börzére tart, vagy alszik. Nem sebességet mér...
Nameg nem volt feltűnő, mert rajtunk kívül egy lélek sem volt arra |
Bejelentkezés
Hirdetés |