Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudod néha ki kell próbálni a gépeket, hogy beindulnak-e és jók-e még.
![]() ![]()
Lehet, hogy valaki befizetett egy városnéző körútra és most vitték el.
![]()
Szerintem azt gondolták, ha Pestig nem zuhant le, fölötte sem fog, és akkor már valami látványosság is van...
Ja, akkor lehet, hogy már az augusztus 20-ára készülnek?
![]()
No sziasztok!
Két napra eltűnök, hogy Kecskeméten feltűnhessek (tiszta X akták ![]() ![]()
Nem Te rendelted ide a két vadászgépet, hogy levigyenek Kecskemétre?
![]()
A fenébe, lebuktam!
![]() ![]()
Hát, elég amatőr pilóták lehettek, ha lopakodóban így mentek...
![]() ![]()
No meg ügyetlen ablaktisztítók. Nem tudják, hogy a legjobb ablaktisztító a féltégla, íves alkalmazással.
![]()
Szerintem Müszi vezette az egyiket!
![]()
Hoppá! Lebuktak! Akció Laci és Müszi összebeszéltek, hogy az új irodaház ablakait megtisztítják, olcsóbban, mint az alpintechnikás pucolók, akik most "pókembereznek" körbe az épületen, miközben Lacit lejuttatják Kecskemétre. :hehe:
(Amúgy az alpintechnikások között van egy kis hölgy is, ami önmagában is érdekes látvány, de azon felül meg még... "hűha" is! :finom: :pirul: (Norberto barátom tudja, ha én így nyilatkozom, annak van alapja! ![]()
Müszi! Még hogy nem tudsz Kecskemétre menni... Ha már Frankye-t le akartad vinni a MIG-29-el, akkor Te miért nem szálltál le Kecskeméten?
![]()
Mert Frankye-t csak katapultálta volna, ahogy engem. Jaj már megint elszóltam magam.
![]()
Az még hagyján, de ha tudnátok hogy Topi is Mig-29-es pilóta, csak egy katapultálás következményeként nyugállományba vonult. Itt az utolsó repülése: Bővebben: Link Szabó Zoltán álnéven volt tagja a Kecskeméti Repülőezrednek, de a Topi hívójel elárulta.
![]() (na jó ezzel nem jó viccelni, ez a baleset rosszul is elsülhetett volna) Egyébként imádom a 29-es hangját, főleg mikor ráadják a forszázs-t, akkor olyan a hangja mint egy disznópörzsölőnek. ![]() Idézet: „akkor olyan a hangja mint egy disznópörzsölőnek.” Persze, azért, mert a disznópörzsölőket a leselejtezett MIG-ekből készítik, újrahasznosítással. ![]()
Idézet: „ha tudnátok hogy Topi is Mig-29-es pilóta, csak egy katapultálás következményeként nyugállományba vonult” Na persze aki a hobbielektronikát szerkeszti repülés közben, alig alig odanézve a pályára, én is így járnék. Ja egy tízemeletes ház, hopp épphogy megvolt. Jajj Lakihegy, na ezt is kikerültem, hol is tartottam, ja igen, meg van, a kávénál. ![]()
Azért egy ilyen MIG-es pörzsölőnél már szépen sülne a szalonna meg a hús...
![]()
Ja, eladó egy Tumanszkij RD33-as tipusú disznópörzsölő.
Használati utasítás: ... alkalmazása előtt ajánlatos a disznót erősen lerögzíteni! ![]()
Már leszerelték, van ideje a Hobbielektronikát szerkesztgetni!
![]()
Pont ezért írtam le ezt a kis
Idézet: . „sztorit” ![]()
A disznót kéne csak lerögzíteni? Mi lessz a perzselővel?
![]() ![]() Ha lehet Sopron környékén kéne ilyennel hazárdírozni, hogy az ingatlanárak lemenjenek. Kéne egy jó kecó, az a nagy helyzet. ![]() ![]()
Most néztem pont az adatlapomat és kiderült, hogy pont ma két éve regisztráltam ide.
![]() ![]() Szerk.: És két hsz-el ezelőtt volt a 2222-ik hozzászólásom is. ![]() ![]()
Isten éltessen 2.évfordulód alkalmából még sok-sok pákaforgatós évet...!
![]()
Nem ezzel a pilótával repült a Danubiu$ rádiós (vagy akkor más $láger rádiós?) Bochkor Gábor?
![]()
Idézet: „És két hsz-el ezelőtt volt a 2222-ik hozzászólásom is.” Nekem is már csak hármat kell beböknöm, és meg van a 2222. -ik. Hoppá, már csak kettő! Mik vannak. ![]()
Na akkor válaszolsz erre, én válaszolok arra, te meg megint válaszolsz és meg is lesz.
![]()
Ez jó ötlet!
Gratulálok a 2. évedhez ezen az oldalon! Gratulálok a 2222. hozzászólásodhoz! Ampi! Gratulálok a 2220. hozzászólásodhoz, és előre is a 2222.-hez!
Tessék válaszoltam.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |