Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   602 / 3599
(#) _ampervadasz_ válasza Szárnyas hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

...ha már annyira kinyiltál magadból akkor itt van a a tálca becsukására egy cript.

Ha már itt tartunk, akkor: nem tud valaki egy olyan scriptet, vagy programot ajánlani, ami figyel egy megadott elérési úton megtalálható mappát. Ha belemásolok egy fájlt, vagy többet akkor automatilusan lefuttatja.

indok: Van egy asztali gépem, és egy másik (a sok közül ). Az a gépem egy letöltőzserverként viselkedik, és meg van osztva két mappa, abból az egyikre csak olvasási jogosultság, másikra, már írási / végrehajtási jogosultság is be van állítva, és egy felhasználóra engedélyezve. Adott az hogy az asztali gépemen böködöm a netet, és amikor összevadászok egy jópár $torrent$ fájlt, akkor ezt a hálózaton keresztűl a szervergép megosztott mappájába töltődik le automatikusan. Ebből a bizonyos mappából kéne egy futattás parancsot kiadni egy programnak, a $torrent$ kliensem már magától hozzáadja a fált. Tehát egy
Idézet:
„virtuális dupla kattintás”
-szerű utsítást kéne megvalósítani, ahogy belemásolok a mappába egy fájlt, és fájlonkén egyszer.
(#) kiskacsa2009 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

nekem is van ilyen! csak az 60x nyitja és csukja...
Sőt van egy windows lelke progi, amit írtam, ezért már kaptam némítátst!
Figyelem, mindenki csak saját felelősségére, Figyelem!! Előbb a txt-t elolvasni!!! Mindkettőre vonatkozik!

Ui.:Modik nem kérek bann-t, mert most leírtam, hogy hogy lehet leállítani, han em úgy működik, ahogy kéne...
(#) _ampervadasz_ válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Kipróbáltam a fájlokat, magam írtam át, ebből a hatvanszor ki / be csiki - csuki programból át egy sima, csak ki, és egy sima csak becsuk a tálca scriptet.

Ezek a fájlok az csinálják, hogyha az egyikre rákattintasz, akkor kinyílik, majd amikor a máik fájlra akkor bezárja a tálcát, semmi más nincsen benne.

De az enyéimet is kipróbáltad, mert nagyon nagy lett szerintem...
Ezt a moderátorok úgy jutalmazták, hogy nem kellett írnom kb egy hétig
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 14, 2009 /

Egy kis Off.

A netet böködtem éppen és egy nagyon jó kis programot találtam ami már az újabb generációs ISA -buszos hömérsékletszenzorokat is tuja olvasni, és amikor feltelepítettem egyből meg is lepődtem, hogy képes még a tápegységem PSU controllerének adatainak feldolgozására is. Ez volt az első meghökkenésem. A második az volt amikor látom hogy az AUX_IN szenzor 117Celsius -t mér. Egyébként mindenérték teljesen normális, de ezen fenn akadtam. Az AUX egyébként miért felelős?

HWmonitor.JPG

(#) Moderátor hozzászólása kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 14, 2009

Miért kell neked mindig a tűzzel játszani, Hmm?....
Emlékszel?
Idézet:
„Okos gyerek... Játszál még. Tegyél fel több bezárhatatlan exe-t, szivass csak ártatlan fórumozókat.
Az ilyen elmesérült embereknek távol kéne maradni az internettől.”
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Bocs, közben el kellett mennem.
Ez a kis script jó is lesz, gyakorlatilag csak a tálca behúzását kellett megoldani. Köszi a fáradozást!

Ne aggódj megnéztem, szövegszerkesztőben. Aranyos.

Ami nállad 03.vbs -ként szerepel azt írtam át.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Külső szenzor, szervereknél a szerverszoba hőmérsékletét képes mérni. Mivel Neked nem aktív, ezért ad fals értéket. A PSU diagnosztika is erre van, mármint a szervertáp felügyeletére.
(#) Szárnyas válasza Slope hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Igen ez én is tudom, de ennél a DVD írónál elég nehéz benyomni, ráadásul így benyomva egyszer már össze is akadt a tálca a kis ajtóval, ezért is kerestem szoftveres megoldást erre.
Köszi neked is a linket!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Most már értem, köszi a segítséget!
(#) _ampervadasz_ válasza Szárnyas hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Szárnyas, amit felraktam két scripet, azokban nincsenek ilyen szivatások, nyugodtan használhatod.
(#) kiskacsa2009 válasza (») Júl 14, 2009 /

:peace: Bocsánat!! Csak ha már vbs-nél tartunk.... :peace:

Idézet:
„több bezárhatatlan exe-t”

Kikérem magamnak BE lehet zárni
(#) _ampervadasz_ válasza (») Júl 14, 2009 /

Üdv! Amit felraktam két szkriptet, mentes mindenféle buta
Idézet:
„vicctől”
.

Mondjuk a 03.vbs sem szívatós. Kivéve akkor, ha a windows nem ért a szép szóból:
  1. Next
  2. End if

és nem áll le...
(#) kiskacsa2009 válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Remélem az előbbi hozzászólásomon a mi kedves szamócánk (és a többiek) átsiklik...

Nem lehet, nem észrevenni... :hawaii:
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Remélem is! Így csak egy parancsikon kell az asztalra és egy kattintásra záródik a tálca (na jó, kettőre)

Az AUX szenzor csatlakozás az alaplapon egy tüskesor formájában van? Nem lenne rossz beüzemelni.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Elvileg ott kellene kennie, vagy valamilyen módon hátra kivezetve.
(#) Electricboy hozzászólása Júl 14, 2009 /

Segítene nekem valaki ha mást nem egy moderátor be van állítva egy pár fórum figyelőbe és azt hogy lehetne kikapcsolni, megszüntetni?

(#) radocziandras válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Az aux az nem a monitor?A másik videokártyával mutatott gpu-t is.

Everest.JPG

(#) mark.budai válasza Electricboy hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Bal oldalt felül a saját menüben rákattintasz az értesítésekre és ott a témaneveknél jobb oldalon ki tudod törölni a témákat (egyenként).
(#) mark.budai válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Nem (legalábbis nem tudok róla).
Eléggé pontosak a feszültségek. Milyen tápod van?
(#) Electricboy válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

OKé köszi sikerült!

Megtaláltam egy Chassis név alatt. Három kivezetés található. GND, 5V+ Chasiss_Signal. A GND, és a Chassis_Signal egy jumperral rövidre van zárva.

A Supportjában ennyit találtam erről a csatlakozóról.

Idézet:
„This connector is for a chassis - mounted intrusion detection sensor or swich. Connect one end of the chassis intrusion sensor or switch cable to this connector when a chassis component is removed or replaced. The signal isthen generated as a chassis intrusion event.”

Nekem ebből az esik le hogy ez egy
Idézet:
„behatolás érzékelő”

Ez lenne az?
(#) radocziandras válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Egy Newton Power tápom van, egyszer egy kondit meg egy fetet kellett cserélni benne, mert megsültek.De azon kívül frankón üzemel már 7 éve.Azt még kozzátesem, hogy 230 wattos, és egyáltalán nem szokott forró lenni a doboza.Pedig aztán egy 3,4 GHz-s p4 es proci az eszik rendesen.
(#) _ampervadasz_ válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Köszi a segítséget.

Ha jól megnézed, akkor még a kártya nevét is külön kiírja a program. GPU hőmérsékletet 45C -fok.
(#) radocziandras válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Azt nekem az ati-catalyst control center-ben írja ki.
(#) _ampervadasz_ válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Tessék nézd meg a képet, a formázást véltelen elfelejetettem átállítani az előbb.

HWmonitor.JPG

Következő: »»   602 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem