Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
...ha már annyira kinyiltál magadból akkor itt van a a tálca becsukására egy cript.
Ha már itt tartunk, akkor: nem tud valaki egy olyan scriptet, vagy programot ajánlani, ami figyel egy megadott elérési úton megtalálható mappát. Ha belemásolok egy fájlt, vagy többet akkor automatilusan lefuttatja. indok: Van egy asztali gépem, és egy másik (a sok közül ). Az a gépem egy letöltőzserverként viselkedik, és meg van osztva két mappa, abból az egyikre csak olvasási jogosultság, másikra, már írási / végrehajtási jogosultság is be van állítva, és egy felhasználóra engedélyezve. Adott az hogy az asztali gépemen böködöm a netet, és amikor összevadászok egy jópár $torrent$ fájlt, akkor ezt a hálózaton keresztűl a szervergép megosztott mappájába töltődik le automatikusan. Ebből a bizonyos mappából kéne egy futattás parancsot kiadni egy programnak, a $torrent$ kliensem már magától hozzáadja a fált. Tehát egy Idézet: -szerű utsítást kéne megvalósítani, ahogy belemásolok a mappába egy fájlt, és fájlonkén egyszer. „virtuális dupla kattintás”
nekem is van ilyen! csak az 60x nyitja és csukja...
Sőt van egy windows lelke progi, amit írtam, ezért már kaptam némítátst! Figyelem, mindenki csak saját felelősségére, Figyelem!! Előbb a txt-t elolvasni!!! Mindkettőre vonatkozik! Ui.:Modik nem kérek bann-t, mert most leírtam, hogy hogy lehet leállítani, han em úgy működik, ahogy kéne...
Kipróbáltam a fájlokat, magam írtam át, ebből a hatvanszor ki / be csiki - csuki programból át egy sima, csak ki, és egy sima csak becsuk a tálca scriptet.
Ezek a fájlok az csinálják, hogyha az egyikre rákattintasz, akkor kinyílik, majd amikor a máik fájlra akkor bezárja a tálcát, semmi más nincsen benne.
De az enyéimet is kipróbáltad, mert nagyon nagy lett szerintem...
Ezt a moderátorok úgy jutalmazták, hogy nem kellett írnom kb egy hétig
Egy kis Off.
A netet böködtem éppen és egy nagyon jó kis programot találtam ami már az újabb generációs ISA -buszos hömérsékletszenzorokat is tuja olvasni, és amikor feltelepítettem egyből meg is lepődtem, hogy képes még a tápegységem PSU controllerének adatainak feldolgozására is. Ez volt az első meghökkenésem. A második az volt amikor látom hogy az AUX_IN szenzor 117Celsius -t mér. Egyébként mindenérték teljesen normális, de ezen fenn akadtam. Az AUX egyébként miért felelős?
Miért kell neked mindig a tűzzel játszani, Hmm?....
Emlékszel? Idézet: „Okos gyerek... Játszál még. Tegyél fel több bezárhatatlan exe-t, szivass csak ártatlan fórumozókat. Az ilyen elmesérült embereknek távol kéne maradni az internettől.”
Bocs, közben el kellett mennem.
Ez a kis script jó is lesz, gyakorlatilag csak a tálca behúzását kellett megoldani. Köszi a fáradozást!
Ne aggódj megnéztem, szövegszerkesztőben. Aranyos.
Ami nállad 03.vbs -ként szerepel azt írtam át.
Külső szenzor, szervereknél a szerverszoba hőmérsékletét képes mérni. Mivel Neked nem aktív, ezért ad fals értéket. A PSU diagnosztika is erre van, mármint a szervertáp felügyeletére.
Igen ez én is tudom, de ennél a DVD írónál elég nehéz benyomni, ráadásul így benyomva egyszer már össze is akadt a tálca a kis ajtóval, ezért is kerestem szoftveres megoldást erre.
Köszi neked is a linket!
Most már értem, köszi a segítséget!
Szárnyas, amit felraktam két scripet, azokban nincsenek ilyen szivatások, nyugodtan használhatod.
:peace: Bocsánat!! Csak ha már vbs-nél tartunk.... :peace:
Idézet: „több bezárhatatlan exe-t” Kikérem magamnak BE lehet zárni
Üdv! Amit felraktam két szkriptet, mentes mindenféle buta
Idézet: . „vicctől”
Mondjuk a 03.vbs sem szívatós. Kivéve akkor, ha a windows nem ért a szép szóból:
és nem áll le...
Remélem az előbbi hozzászólásomon a mi kedves szamócánk (és a többiek) átsiklik...
Nem lehet, nem észrevenni... :hawaii:
Remélem is! Így csak egy parancsikon kell az asztalra és egy kattintásra záródik a tálca (na jó, kettőre)
Az AUX szenzor csatlakozás az alaplapon egy tüskesor formájában van? Nem lenne rossz beüzemelni.
Elvileg ott kellene kennie, vagy valamilyen módon hátra kivezetve.
Segítene nekem valaki ha mást nem egy moderátor be van állítva egy pár fórum figyelőbe és azt hogy lehetne kikapcsolni, megszüntetni?
Az aux az nem a monitor?A másik videokártyával mutatott gpu-t is.
Bal oldalt felül a saját menüben rákattintasz az értesítésekre és ott a témaneveknél jobb oldalon ki tudod törölni a témákat (egyenként).
Nem (legalábbis nem tudok róla).
Eléggé pontosak a feszültségek. Milyen tápod van?
OKé köszi sikerült!
Megtaláltam egy Chassis név alatt. Három kivezetés található. GND, 5V+ Chasiss_Signal. A GND, és a Chassis_Signal egy jumperral rövidre van zárva.
A Supportjában ennyit találtam erről a csatlakozóról. Idézet: „This connector is for a chassis - mounted intrusion detection sensor or swich. Connect one end of the chassis intrusion sensor or switch cable to this connector when a chassis component is removed or replaced. The signal isthen generated as a chassis intrusion event.” Nekem ebből az esik le hogy ez egy Idézet: „behatolás érzékelő” Ez lenne az?
Egy Newton Power tápom van, egyszer egy kondit meg egy fetet kellett cserélni benne, mert megsültek.De azon kívül frankón üzemel már 7 éve.Azt még kozzátesem, hogy 230 wattos, és egyáltalán nem szokott forró lenni a doboza.Pedig aztán egy 3,4 GHz-s p4 es proci az eszik rendesen.
Köszi a segítséget.
Ha jól megnézed, akkor még a kártya nevét is külön kiírja a program. GPU hőmérsékletet 45C -fok.
Azt nekem az ati-catalyst control center-ben írja ki.
Tessék nézd meg a képet, a formázást véltelen elfelejetettem átállítani az előbb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |