Fórum témák
» Több friss téma |
nincs mit.
ha valami kell honap is itt leszek Remellem ![]()
Ok! Még azt megírnád, hogy milyen az az lcd kezelő amit mondasz, meg hogy hol lehet beszerezni, és kb mennyiért? Köszi!
www.trioda.hu
Bp Ulloi ut 206 progizasra a PK5500 megteszi nekem is ez van,vagy a PK5501 a ketto kozul akarmelyik nem toom hogy mejik az olcsobb ![]()
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh.. ettől kapok idegbajt.. Miért kell 3 nyelven elolvasni egy leírást, és abból kikövetkeztetni a megoldást, hogy ne legyen benne hiba
![]() ki fogom holnap próbálni! Köszi!
semmi gond ha tudok akkor segitek
![]() akarkinek meg vissza nem vonom az ajanlatom ![]()
Heló! Hogy működik ez a távirányító, mármint hogy lehet csatlakoztatni, milyen messziről lehet használni, és mennyiért adod?
Heló! Sikerült felprogramozni. Már csak apró beállítási problémák vannak.
1. a 4-es zóna is csipog ha elmennek előtte. Ezt úgy lehet kikapcsolni hogy: *8 5555 104 és itt ki? 2. Az időkésleltetések: *8 5555 005 01 ugye ez a késleltetésen belül, hogy melyik patrícióban, majd pedig beírom hogy 01 mint egyes belépési késleltetés, és 015 mint 15s és elfogadtatom ##. Ez így jó lenne vagy mást is kell állítani itt? 3. Hogy a matávos telefon felhívjon miket kell beállítani? A telefonszámok 301, 302, az aktív zónákat bekapcsolni, a rendszerazonosító kódot be kell írni pl.AAA1. És még miket kell bekapcsolni? Köszi előre is.
bocsi mindenben segittek ha tudok csak pontossan ird le hogy mijen kozpontod van a tel szamot amit akarsz hogy hivjon meg mindent ami fontos lehet hogy mi mukodik es mi nem
![]()
Sziasztok !
Idáig nem programoztam DSC-t csak EDM-et ami teljesen egyértelmű volt(számomra) viszont itt nem értem mi az a szekció vagy mi. tehát pl. mit írok be ha mondjuk meg akarom változtatni a partició 1 kilépési késleltetést., de az 1 es meg 2 es belépésit nem! Mert ugye EDM nél beírtam a memcímet és utána az értéket. De itt nem látom a címét a kilépési késleltetésnek. Odáig oké hogy 005 01 de hogyan tovább ? (pc1616)
Heló! Pc 5020-as panel. Bele van kötve a vezetékes telefon
(bejövő vonal és a telefonhoz menő) {Matáv alatt a vezetékes telefont értettem} Még minden a gyári beállításon van. A telefonszám mobil szám. pl.:06-70 321-1234 Még valami: a *2-re bejön az 1-es jelzés, majd ha tovább megyek az 5-ös. Ez a KEYBUS-hoz csatlakoztatott modul meg a központ nem tud rendesen kommunikálni. Ezért bent van a hiba. Ezt hogy tudom megoldani? Csak a kezelő van a KEYBUS-on. (próbáljam újból hozzárendelni a *8 5555 000 0 11 # -el) Ha ezt megcsinálom, akkor még egyszer el kell végezni a kezelő zónájának hozzárendelését, és a zóna tipusok beállítását?) És akkor még a késleltetésekre válaszolj már légyszives. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
a 1616 os az tud ketto particiot
particion belul tudsz ketto zonat kesleltetni pl *8 5555 005 01 020 025 030 ez a progi sor vagyis a 020 az elso particio belepo zonajara vonatkozik es a 025 a koveto belepesi zona a 030 pedig a kilepo a 01 a 01 az 020 mp a 02 pedig 025 a kerdest jol megtekerted probald meg meg 1x ha ez nem segit ![]()
eloszor is ha csak egy kezelod van nem kell hozzarendelni
301 ben a tel szam pl 0630 2 272 858 310 ben 666666 311 ben az elso particio szam pl 1111 312 ben a masodik particio szam 2222 es igy tovabb 318 ig 318 ban a nyolcadik particio szam 8888 328 ban 31 csak ird be nem tudom magyarul 350 ben a kommunikacio formalya 06 06 351 1,2 vilagitt 352 1,2 vilagitt 353 1,2 vilagitt es igy tovabb 358 ig 377 ben ird be 001 380 1 vilagitt a hibajelentest probald meg ugy hogy *8 5555 902 varsz egy picit en mundig cigizni szoktam utana mindjart bevered a 903 at utanna el szok tunni a dolog de a kezelot ne te parositsd hanem o maga hozzarendeli na puszi ![]()
Üdv
szeretném megkérdezni, hogy ha két mozgásérzékelőt szeretnék bekötni egy azon zonába akkor hogyan kell ezt megcsinálni? Párhuzamosan, mintha két külön zóna lenne, de a vezetékeit egy kivezetésre teszem, vagy estleg sorba kellene kötni? ![]() Sürgös segitség kellene, lehetőleg rajzzal!!! Előre is köszönöm.
sorba kell kotni eolal kel bevegezni vagy deollal
Előszőr is köszi hogy válaszoltál! Másodszor pedig lehet tényleg nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Konkrétan nem az érdekel hogy hogyan változtatom meg ezt az egy paramétert az csak egy példa akart lenni hogy hogyan írom át az adott időt. Konkrétan a programozásnak a menetét illetve a "memórirekeszek" címzését nem értem.
Mert amit válaszoltál abban megadtad az előző két paraméter értékét is amit én nem akartam! Én közvetlenűl csak a kilépési értéket akartam modósítani. Meglehet hogy ezt így nem lehet, de az akkor az én szememben azt jelenti hogy ezzel a családdal eszembe sincs foglalkozni, mert azt nagyon gagyinak tartanám hogy akárhanyadik paramétert akarom megváltoztatni és akkor is végig kell menjek az előzőeken. Persze mégegyszer jelzem hogy nem értem a programozását és ezért lehet hogy téves következtetést vonok le. Pl. a 001 es szekció is ilyen, hogyan változtatom meg a 6. zóna típusát anélkül hogy az első 5höz nyulnék, hogyan címzem meg ?
nezd meg te magad a forum kepei kozt ott van a soros bekotes eollal
![]()
Heló!
A hiba eltűnt, de nem hív a panel fel és a kürt késleltetve szólal meg riasztáskor hiába levettem 000 másodpercre a késleltetést. (a telepítői könyv ír nekem valami TLM hibát ami ezt okozhatja) A hívás is késleltetett lenne, csak nem várok eleget. 351 től 358 ig az ötös gomb is világít. Az baj? Köszi szia! U.i: nekem a TLM figyelés be van kapcsolva (015) 7
az nem lehet baj
kurt fogalmam sincs mi lady kit kurtot hasznallunk vagy pedig bentelt ha a vonal sima akkor kell neki menni hacsak nem isdn a tel vonal ott ahol nem megy a vonal rendorsegi pultra oda inkabb teszek sima komunikatort fogalmam sincs esetleg kesobb elmegyek a jegyzeteimert es onna lediktallom hogy mit szoktam beallitani ![]()
Heló!
Lady kit a kürt. Kb. 120 s amivel később szólal meg a kürt, akkor is csak pittyen egyet vár vagy 2 s pittyen megint egyet. Ha a pánik gombot nyomom meg akkor is késleltet.
probald meg ujra progizni reset utan
az a ra van kotve a bell minusz fogalmam sincs mi lehet a problema ![]()
A resettel elfelejt mindent?
Alapbeállításra visszaáll?
Úgy értem elég a hardver reset, vagy szoftver reset is kell?
Mi az a 99X
hol erted a 99*et
a a zona 1et kell a pgmel osszzekotni :gumicsirke:
Csak z X et nem tudtam mi a 99 után.
De ahogy így írod már ok az X=* De ha elég a központban az tiszta. Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |