Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Érdekes dolgot vettem észre most. A laptopom, ha hálózatról megy, akkor zavarja a tv-m tápját. ha leütök egy billentyűt, vagy mozgatom az egeret, akkor zizeg valami a tv-ben. Mivel a tápon kívül semmi olyan nincs, ami zizeghetne, így csak arra gondolok. Érdekes jelenség. Amikor tölt a gép, akkor is zizeg valami benne. És a lényeg, hogy valójában egy konnektorról mennek. A két dolog közül valamiben nem jó a zavarszűrés. Mondjuk néha hallom, hogy a gép tápja is zizeg a terheléstől. Szerintem nem tesz jót neki a zsúfoltság a belsejében és a nagy hő. Szét kellene szedni, mert szerintem ebben van a hiba. Majd holnap, már ha szét tudom szedni.
Nem lehet, hogy az a bizonyos "Földhurok"? Valahol itt olvastam róla.
Vagy valami nagyon leterheli a hálózatot... Ez volt amikor a a suliban buli volt, és a villany b&@#ta le a főbiztit... (2x300W, 2x500W erősítő,3x500W fényorgona,500W stroboszkóp (az utóbbi kettő házi gyártmány...))
Ha már a játékoknál tartunk,nemtud valaki egy programot hamachi-n kívül amivel megoldható az internet LAN?
Pl van a szomszédban valaki másik hálózaton van,és vele szeretném LAN-ba "kötni" magamat. A hamachi erre szolgálna,de sehogy sem jön össze Ezért kéne más progi. 5-let?
Üdv! Hamachi-val mennie kell. Mi Különböző településekből játszottunk együtt vagy 10-en.
Szerintetek EZ igaz lehet, vagy csak valaki szórakozik? Remélem, az utóbbi :eek2:
És amúgy llaci56-tal mi van mostanában? Már egy ideje nem láttam őt sehol sem feltűnni
Gondolom megnézted Te is hogy jeep nick-néven felhasználónk nincs. :miaz:
Hmm... Nagy J-vel, igen így már sajnos valós.
Jesszus első a HE felhasználói között aki már nincs köztünk (komoly értelemben persze)?
Ez nagyon szomorú dolog akkor. Kéretik egy kis megemlékezést tartani szerintem ha igaz a dolog .Szerintem a modik és fórumgazda érti mit sugallnék.
Én úgy érzem inkább, hogy ő az első, akiről... tudunk.
Az első akiről tudunk... Viszont támogatom az ötleted!
Ettől tartok én is... Ezzel együtt egyetértek a kezdeményezéssel.
Nem hiszem, hogy földhurok lenne ,mert a tv semmihez sincs hozzákötve, ami földelve lenne és a tv sem földelt. Nagy terhelés sincs, mert igaz, hogy egy konnektorról mennek, de ezen kívül nem sok minden van rákötve még. A modem, a router és még egy óra megy róla. Nem hiszem, hogy ez a 2-300W sok lenne.
Pedig Jeep 3 hónapja itt volt! Sajnálom!
Idézet: „a llaci56 szabin van a gyerekekkel” Nagyon helyes, jól teszi!
Részvétem a gyászoló családnak.
Jeep?
Uram isten! Szegény! Ilyen fiatalon? Részvétem! [OFF]Én még csak 14 vagyok! Idézet: „Amikor eljön a halál, mindig bejelentés nélkül érkezik, mindig kegyetlen és vérszomjas, értelmetlen és abszurd!” Francesca Marciano Részvétem Jeep családjának, és nyugodj békében!
Részvétem és együttérzésem Jeep családjának!
Továbbítanátok Topinak: Esetleg egy fekete szalagot a logónkra..
Üdv mindenkinek!
Részvétemet küldöm jepp családjának, és nyugodjon békességben! Támogatom az öteletet!
A Jeep emlékére nyitott oldalon, az iwiw-en bejelöltem Őt ismerősnek, az édesanyja visszaigazolt.
Engedelmetekkel beidézem Neki az itt elhangzott részvétnyilvánításokat, minden bizonnyal jól fog esni Neki. A fekete szalaggal mélységesen egyetértek. Ui.: A HE fórum nevében írtam a mamájának egy levelet, hogy részvétünket fejezzük ki a fia elvesztése miatt, és osztozunk gyászában.
Üdv Köbzoli. Sajnos az ubival kapcsoltban nem tudok szinte semmit segíteni, mert talán kétszer ha használtam ilyen operációs rendszert, az is ISO rendszerú volt.
Nagyon elképedtem amikor megláttam a linkeket. A videót már végig se tudtam nézni, annyira beleéltem magam az ő helyzetébe, pedig nem ismerem. AZ ilyen engem nagyon érzékenyen tud érinteni, akárki is legyen.
Mint, ha családtag lett volna . Ezerszer elmondtam, de még el is fogom, ez az oldal a második családom!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |