Fórum témák
» Több friss téma |
Szeretettel várom a fotókat ! Valamely formában ha át tudnád nekem küldeni vagy feltöltöd ideglenesen egy óriás tárhelyre ? Akkor felpakolnám a már megkezdett web albumba !
![]()
Majd legközelebb együtt megyünk kedves rokon...(most tudtam meg)
Az első kört nem figyeltem annyira,de a PP-k versenyében egyértelmű CIROKL kolléga PCL 86-osának győzelme.Ha nem is kiütéssel,de verte a mezőnyt,jobban tetszett a sajátomnál is,ezt el kell ismernem(és meg is teszem)
![]() ![]()
Van még pár....
![]()
Szia az unokatestvéred férje vagyok..a többit privátban...jó hogy itt ismeri meg az ember a rokonságát... :yes:
Hát igen, Aktion2K & Co. megcsinálta a legnehezebbet, a megismételhetetlent: Az első találkozót!
![]() ![]() ![]() ""Pioneer: A lényeget még nem is mondta senki. Melyik erősítő nyert a vakteszten?"" Szerintem eredményhirdetés nem volt, de valamiféle "közfelkiáltásszerűen" CIROKL PCL 86-a és Ecopityu "körerősítője" volt a legjobb hangú. Na de sorjában, sajátosan, nagyon szubjektíven: Az elsőkörben a 4 erősítő közül nálam "két továbbjutó" volt: Ecopityu "körerősítője" és CIROKL HTA30-asa (AB tranzisztoros erősítő). Ez a kör halkra állított erősítőkkel (többek szerint kevesebb, mint 1 wattal) ment. Bizony úgy éreztem, hogy az AB felveszi a versenyt Ecopityu "körerősítő"-vel. Érdekes volt a további fejlemény: Mivel túl halk volt az első kör, meghallgattuk a körerősítőt és az ABt még egyszer hangosan: Itt már az ABnek fémes hangja volt, nem volt versenyképes a köralakú csövessel. A hegedű hangját már amolyan szintetizátor-hegedűnek hallottam(én-szubjektív). Viszont azt gondolom, hogy diszkóba stb. ideális lehet. Így utólag azt gondolom, hogy kis teljesítmény azért lehetett versenyképes (tényleg nem tudtam eldönteni melyik a jobb a kör-csöves vagy az AB) az AB mert akkor még Aosztályban dolgozott, nagyobb teljesítménynél már valószínűleg Boszt.-ban ment. A második körben a nyerő CIROKL PCL 86 volt. Aoszt. erősítőt nem volt módunkban meghallgatni. Kár, hogy idő hiányában nem lehetet elvégezni a köv. összehasonlítást CIROKL PCL 86 --- Ecopityu "körerősítője"--- CIROKL DoZ. Talán majd legközelebb. Remélem legközelebb nem hiányzik majd hapro Hiragája. Sokan lettek volna kíváncsiak rá.
Köszönöm a kimerítő választ! Nagyon elgondolkodtam egy PCL86 PP megépítésén. Azt hiszem az augusztusi börzére mindenképp ki kell látogatnom.
![]()
Nekem is! Szerintem én is megépítem!
Mély
![]() ![]() Érdekes, üde színfolt volt, ha jól emlékszem soltvadkerti zolee1209 IC-s erősítője: A sok nagyméretű csöves után jött csak úgy, "versenyen kívül" egy kicsi doboz. Üvöltött, mint a sakál. Hangját összehasonlítottuk egy csövessel (nem tudom melyikkel), s nem vallott szégyent, megállta a helyét. Ha még eszembe jut valami(szubjektív), írok, leginkább azok miatt, akik nem tudtak eljönni Kecskemétre.
Szia
Az az erősítő az enyém. Köszönöm, hogy megemlítetted. ![]()
Szia : Egy csöppet előbb is jöhettek volna , Ahogyan emlékszem már pakolgattunk összefelé amikor a kis gépedet /TDA7294/ -et az Ecopityu beüzemelte ! Hát igen ez a kis erőlködő igencsak megálta a helyét , szerintem is szépen szól ! Gratulálok hozzá ez szép eredmény !
![]()
Köszi, na igen, nem igazán tartottam méltónak a megmérettetésre a sok csöves csoda közt. Zoli barátom biztatására került elő, ha Ő nem lett volna ott, lehet hogy elő sem veszem. Jövőre kicserélem a TDA-kat STK-ra, meg rakok bele hangfal védelmet is. Akkor lesz fullra tele a doboz.
EL84SE nem volt a hangtesztben?
Idézet: De az is volt a Moszkvai fórumtárs boros csöves EL84SÉ-i voltak az első körben ! És ha jól emlékszem nagyon jól szerepelt ? Sajnos a tesztelést nem igen tudtam követni más egyéb elfoglaltság miatt ? „EL84SE nem volt a hangtesztben?” ![]()
Köszi az infót!
Sziasztok! Egy olyan tiszteletbeli kérésem lenne, hogy aki jegyzetelt a vakteszten, s ha még megvan a jegyzete, valahogy juttassa el nekem. Szkennelve, fotózva, begépelve...
Ha már nincs, de még emlékszik, hogy 1-1 erősítőről mi a véleménye, és itt a hangzásbelire gondolok, kérem írja le nekem. Jöhet pivátban. Azért kérném mindezt, mert írtam egy cikket a vaktesztről, s sajnos csak egy lapot (jegyzetet) kaptam meg. Általánosságban megegyezik a többség véleményével, de jó lenne, hátha van valakinek más véleménye is. A kérdéses erősítők a következőek: EL84 SE | 6AS7 SE | HTA-30 | GU50 SE Első kör. EL84 PP | 6P3CE PP | PCL86 PP | PL504 PP Második kör. A segítségeteket köszönöm!
Előkeresem a jegyzetemet és átküldöm amit feljegyzeteltem + amit nem írtam fel, de nem lehet elfelejteni.
![]() üdv Máté
Nos igen, a TDA-s erősítő Tomi20 barátunké volt, én a spektrum analizátoromat vittem magammal! Sajnos nem volt sokáig működtetve, mindenesetre akinek szerencséje volt, láthatta!
![]()
Nekem volt szerencsém egy röpke pillanatra látni. De miért nem ment tovább? A következő talin remélem mindkettőt tovább nézhetjük.
Más: Köszi a segítségeteket a cikkhez.
Sziasztok!
Mint sokan tudjátok, a buli másnapján átszelve az országot, Kőszegre mentem pihizni egy kicsit /ami persze nem is volt olyan pihentető.../. Tegnap óta mentegetem a képeket, és a videót, nameg olvasgatom a hozzászólásokat, és csak most értem a végére. Én is nagyon örülök, hogy ebből ez lett! Action2K Lacinak köszi a szervezést, és mindenkinek a részvételt! ![]() A legjobb benne, hogy ennyien eljöttünk, még ha nagyon sok idő nem is volt hosszú diskurzusokra, de azért mindenki váltott néhány szót, és ez a lényeg! Láttuk élőben, nem képernyőn egymás műveit, az újabbak ötleteket nyerhettek, és persze alkatrészben sem volt hiány... Vettem ám 2db porcelán GU50 foglalatot. ![]() Remélem megismételjük majd, és még többen összeverődünk egy ilyen hétvégi időtöltésre!
Ami még lemaradt.
![]()
Hát ha Kőszegen "pihiztél" igazán utánam hozhattad volna azt a "sánta" 6C33C-t
![]()
Aaaz ottt 807 a GU-k előtt
![]() Mennyiért adta, akié volt? Szerk.: Igen, az csak G-807 lehet!
Ha jól emlékszem, ez CIROKL kosárkája volt
![]() Szóval tőle tudsz tovább érdeklődni :yes:
Hát már arról az egypár GU-ról gondolni lehet, hogy CIROKL-é.
Köszönöm az infót ![]()
Ha jól tudom a vakteszt miatt kellettek a kábelek, vagy valami ilyesmi... De ahogy korábban írtam, a következőre a készülő nagytestvérét viszem, majd azt csodáljátok!
![]()
Idézet: Nos látod ezért is sajnálhatod hogy nem jöttél ! Volt sok csövecske és ami a lényeg nagyon de nagyon olcsó "pénzé " Azok a csövek azok nálam voltak /G-807/, és nem kellett senkinek pedig majdnem vadi ujjak ? Meg még valami vittem olyan dolgogat is amit csak ugy ingyért adtam . Sajnos az autóm minden nézet centimétere bevolt pakolva mert vihettem volna még több cuccot ! " De majd a következő találkozóra bérelek egy teher autót " „Aaaz ottt 807” ![]()
CIROKL kolléga egy elektrohumanus maximus volt a találkozón! Nekem is potom pénzért adott forgótárcsás kapcsolót.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |