Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bővebben: LinkMilyen aranyos a kicsi
Hétszegmenses infravörös sokkal jobb lenne...
Idézet: szerintem inkább picike „Óriási figura!”
Értettem én
De hát valamit írni kell viccből Üdv!
A disco lézer már lejárt Bővebben: Link
Kíváncsi vagyok, ilyenből hányan vennének, ha ki lennének téve egy nagyáruház közepén egy nagy rakásban, körbeplakátozva
mkkp azaz a magyar két farkú kutya párt megnyilvánulásai, mindig meglepőek.
Egy milliomos srác vesz egy Porschét. Kigurul a szalonból, megy hazaféle, amikor egy 60-as táblánál lefényképezik 120-al. Kiballag elé egy csinos rendőrnő és megállítja. A srác lazán lehúzza az ablakot, kinéz:
- Mennyi? - 10.000 forint. - Gumival, vagy gumi nélkül? Áll a rendőr a szülészeten a vajúdó felesége ágyánál, látja mennyire szenved az asszony, erre mondja neki: - Drágám, ha ennyire fáj, akkor inkább hagyjuk az egészet! - Ez a finom csigapástétom valóban csigából készült? - Igen. - Semmi más hús nincs benne? - Hát, őszintén bevallom, teszünk bele egy kis sertéshúst is. - És mennyit? - Fele-fele arányban, egy csiga, egy disznó...
Hogyan szabadulhatsz meg a hüvelygombától?
Szakítasz a barátnőddel.
Ehhez pihentnek kell lenni. Így jön létre valahogy a kortárs művészet.
Sziasztok!
Bocsi, ha csak az én véleményem ez, de ez egyáltalán nem vicces. Egyrészt, mert komoly szövődmények lehetnek, másrészt egy férfi így nem szabadul meg a gombától, mivel olyan együttlét után, ahol a nőnek ilyen problémája volt, a férfi könnyen hordozóvá válik, és később visszaadhatja a betegséget, és persze az újabb partnernek is...
Attól mert nem tud írni-olvasni még lehet jó szakember nem?
Én undorítónak találom úgy összességében a gyógyszer reklámokat. Régen aki beteg volt elment az orvoshoz az adott egy receptet néhány kriksz-kraksz olvashatatlan latin szóval amit kiváltottunk,most meg ...Tudom fogyasztói társadalom na de mindennek van (vagy csak volna?) határa !befejeztem off-vége...
Gyerekek szakadtam röhögéstől... Én se nagyon nézek TV-t de muszály voltam most pár napig, hogy ne öljön meg az unalom.
Aki nézi az már ismeri, aki nem annak talán poén: Kereskedelmi TV SMS játékja: Melyik város lesz Európa Kultúrális Fővárosa? a)Pécs? b)Szeged Nyerjen egy blablabla A Pécs Eu Kultúrális Fővárosa Bizottság felajánlásával....
Hú, én ilyen helyre ritkán tévedek
Nálam általában 2 csatorna a favorit: - Animal Planet - ID = Investigation Discovery
Szerintem itt nincs ember aki nem nézi a Discoveryt Kivétel akinek nincs...
És mennyi pénz folyhat be a 60 as IQval rendelkező emberektől.... Bele se merek gondolni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |