Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sziasztok!
Egy videót szeretnék mutatni,amin szakadtam a röhögéstöl! Ezek az emberek megvannak huzatva!potatoe gun
Szerintem már mindenki látta, de aki nem annak kötelező!
Sziget 2009
Ezzz a szigetre való!
Ennek fix hogy elmentek otthonról [OFF]Én valahogy nem rajongok a szigetért!!!
Hát én sziget rajongó vagyok, igaz az egy kicsit arrébb van és van előtte egy szó még Magyar. Jó lenne eljutni.
Juj. Most elindult a fantáziám. Ezt muszáj lenne megvalósítani. Vicsys merre jársz?
Kis monitor: Bővebben: Link
Garantált a látás károsodás. A magyar valóság, ilyen a kukások élete: Bővebben: Link
Asztalosok között...:Bővebben: Link
Gyártanak ilyet. Van is itthon 2db.
Hát ez vicces, vagy inkább már kínos hogy itt tart a bkv, hogy eladja a 250db félgömbfejű aluminium szegecsét 3Ft / db áron ?!
Bővebben: Link De a dörzs árazó készülék se lehet semmi Bővebben: Link
Viszont a 11db Kézi műszer uni 11E jó dolog.
Nekem van itthon egy uni11E-m csak nem használom elemhiány miatt
Hihhetetlen ,hogy mik vannak. :emptybottle: Bővebben: Link
Idézet: ? „Alu kalapács 50 kg-os” Láttatok már ilyet?
Én már láttam! Üveg tisztításra használják
Hát igen ha azzal kezlésbe veszik az üveget olyan tiszta lessz, mintha ott se lenne!
És tartós kosz taszító bevonatot képez
Volt már olyan napotok hogy tudtátok valami balul sül el, de nem az sült el rosszul amire ti gondoltatok? Ma mondom tuti elrontom az egyszerű ledes futófényt, erre nem azt hanem a hozzá tartozó ledsort ültettem be rosszul, kezdhetem újra. Vagy ha idegesít kuka lesz.
Ma a viasat3-on a hang 2 másodpercet késik a képhez. Szinkronhang.
Az szép, kodekekkel nekem is volt ilyen problémám, de hogy egy "profi" tv nek?
A kisgyerekes apukák számára: Bővebben: Link
Ja némi angol nyelv tudás és kreativitás szükséges a megértéshez.
Volt ilyesmi. Tudtam, hogy baj lesz, ha késő este fáradtan vágok szét schnitzerrel (tapétavágó kés) egy műanyag csatlakozót. Gondoltam legfeljebb elvágom az ujjam, de nem! A hüvelykujjamtól a csuklómig szaladt a penge (a húsos részben)... Nem is csodálkoztam, nem káromkodtam, csak mentem nyomókötést csinálni rá. Szerencsére azóta is rendben van az ujjam
Ilyen már nekem is volt, utálom is a tapétavágó kést, a barátnőnek csinált ledes szív szivatott, nem baj én vagyok az erősebb, ha így áll a dolog hogy lövi fél ampernél a 10 A hidat majd megmutatom neki a 35 A hidat, ha az se elég már komolyan beteszem a 150A hegesztő hídját. Szerintem a kuka mellé dobtam ezt az egyenirányítót másnap meg felvettem , vagy nem tudom.
Ilyen skodás sztorim nekem is van.
kb 10 éve volt egy s105-öm amivel jártam az országot, nem kevés kalandot megéltem vele. De a best az volt mikor elkezdett lassulni, amotor bőgött, sebességbe hagytam, és kiszálltam, látom a hátsó kerék áll, a tengely meg forog benne. szépen elnyírta az éket vontatni kellett.
Hosszas gondolkodást követve kitaláltam egy nagy igazságot:
A politika a hazugságra egy csúnyább szavunk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |