Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Természetesen!
![]() ![]() ![]() ![]()
Ismertem, de azon a torgyános hozzászóláson nevetek.
Idézet: „fogyjon le!” ![]()
- Mit keres egy részeg a számítógépben?
- A CD-RUM-ot. ![]() Hogy hívják a templomok közti hálózatot? - PapLAN. - Mit csinál az internetező rab a börtönben? - Letölti a büntetését... - BÉLA!! Már megint a gép előtt ülsz! Ez már szenvedélybetegség! - Jaj, szívem! Már megint frame-ket látsz.
Ezek igen jók!
![]()
Üdv.
Még írok párat ![]() A legújabb Windows verzió hivatalos neve: Windows Vista. A kék halál új felirata: Astala Vista. Az orvos a beteghez: - A gerincéről készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk! ![]() - Miért megbízhatóbb a Linux, mint a Windows? - Mert befagyott ablakot már mindannyian láttunk, de megfagyott pingvint..... - Hol találja meg a szőke nő a nagy ő-t? - A billentyűzeten. - Hol alszanak az álmos bitek? - A hálókártyán. Hallottad, hogy a Microsoft és az Ericcson együtműködése során egy egészen újszerű mobiltelefont fejlesztettek ki? - Nem, de mi benne az újszerű? - Csak három billentyű van rajta... - ??? - Ctrl Alt Del. A számítógépem megver sakkban, de kickbox-ban én vagyok a jobb! Reggel a szoba egyik lakója ébreszti a többi hármat: - Gyerünk gyerekek, boot-oljatok! - Miért nem csinál a Microsoft vírusokat ? - Mert 40MB túl feltűnő lenne... A Windowsban az a nagyszerű, hogy magától nem omlik össze... Előbb feldob egy dialógusablakot, és te nyomhatod meg az OK gombot. - Hogyan működik az internetes szépségápolás? - Átküldök egy kiló bájt. Hogy hívják az internetező szerzetest? - Felhasználó barát. - Mit csinál a rendszergazda az új titkárnőnél? - Egy új felhasználót!!! - Hány programozó kell egy villanykörte kicseréléséhez? - Egy se, hardverhiba. Tesztelik a processzorokat. Megkérdezik az AMD procit: - 2+2=? - Őőő... 4! Megkérdezik az Intelt: - 2+2=? - 5! - De hát nem is annyi! - De gyors voltam!!! - Miért rak a szőke nő sapkát és sálat a számítógépére? - Hogy el ne kapjon valami vírust. - Hogy hívják az orosz számítógép-hálózatot? - Nyet-work. - Hol teremnek a floppy lemezek? - Diszkréten. - Mit csinálsz, ha már huszadszor fagy le a rendszer? - Control alt cipőtalp... A Windows nem észleli az egeret, kérem kattintson az OK gombra!
Ez olyan volt mint a, Ha a menyasszony apja az örömapa, az anya meg az örömanya, akkor a lányuk az örömlány.
![]()
Sőt még van erdei köbméter is! Csak ezt köb meternek nevezik!
![]()
Ezek is nagyon jók!
![]()
Ez biztos M.o. Bővebben: Link
Magyarázták már ennek az okát valahol, a lényeg hogy határideje van az útépítőnek, megkéri a tisztelt áramszolgáltatót ugyan helyezze már máshová az oszlopot ami az út közepén van, vagy eredetileg is ott volt, vagy az utat így tervezték, szerintem ez aszfalt előtt már ott volt. Vicces hogy ekkora bürokráciai akadálya van egy útépítésnek is, a határidő az meg határidő. Ha nem szedi ki a szolgáltató akkor körbeaszfaltozzák.... Röhej ami már ilyen alapvető dolgokban is folyik, nagy a széthúzás.
Rosszul gondolkodtok! Forgalomlassítás- magyar módra.
![]()
A gond abban keresendő, hogy nincs személyi felelőségrevonás. Ha lenne, ez az ország nem itt tartana.
Minden iratot aláír egy felelős személy, csak el kell olvasni a nevét, és ha hibát követett el akkor fizessen.
Sziasztok!
Most olvastam el egy orrspray-nek a betegtájékoztatóját, idézem: Idézet: „[...] 1. Milyen típusú gyógyszer a R******** **** orrspray és milyen és milyen betegségek esetén alkalmazható? A R******** **** orrspray az orrnyálkahártya duzzanatának mérséklésére szolgál [...] 4.Lehetséges mellékhatások [...]olykor nagymértékben fokozódhat az orrnyálkahártya duzzanata.[...]” Amúgy tök jó mentolos ![]()
Üdv
Lényegében az autó is ilyen... A megtett út idejének mérséklésére szolgál. Mellékhatások: Olykor nagymértékben fokozódhat a megtett út ideje. ![]()
Ez tudom hogy hol van.
![]()
Ha már itt tartunk: Püspökladány nevezetessége...
A tábla szép kis masnival van hozzákötve...?
![]()
És ami még viccesebb.
Büszkén jelentették a TV-ben, hogy ez nem a véletlen műve!
A tizedik sörömet iszom, mert összevesztem a feleségemmel. Hihetetlen, mibe kerül ez a nő!
![]()
Érdekes táblakombináció.
Ha már közlekedés...
És még...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |