Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 92
(#) qwertz1 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 5, 2009 /

Szia!
Következőnek szerintem készíts/vegyél SIm kártya mentőt, amibe ha bekarod a SIM kártyát, akkor rámentheted a telefonszámokat, egy gombelemmel működik. A többihez sajnos nem tudok hozzászólni.
Sok sikert!
(#) SALáta válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 5, 2009 /

Szia. A telefon magához tért, frissítés után kb fél nappal. Nem értem én ezt hogy jöhet helyre a telefon egy frissítéstől. De főleg azt hogy nem azonnal hanem rá kb 10 órára.
(#) Ricsi89 válasza SALáta hozzászólására (») Aug 5, 2009 /

Ez nagyon érdekes, de én már nem lepődök meg semmin. Volt nálam régebben egy mp3 lejátszó, ami nem kapcsolt be. Gép felismerte, de nem tudtam vele csinálni semmit, mert se frissíteni, se formázni, se semmit nem tudtam vele. Visszaadtam, hogy nem jó, letették az asztalra, majd két nap múlva megpróbálták bekapcsolni és bekapcsolt. Utána simán ment, semmi gondja nem volt.
(#) _ampervadasz_ válasza qwertz1 hozzászólására (») Aug 5, 2009 /

Az a poén hogy a telefon memóriájába volt mindez lementve. Azóta átraktam egy másik telefonba és használom. Nem is ez lenne a probléma, ha a kártyára mentettem volna minden számot SMS-t. Egyébként egy w810i -m van, és rájöttem hogy az LCD halt meg, de az teljesen. Vakon betudtam kapcsolni, és elnavigálni az USB kapcsolatig.
(#) qwertz1 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 7, 2009 /

Szerintem legközelebb minden nevet és tel. számot
ments a SIM kártyára, aztán ha betelt, akkor csak a kevésbé fontosakat és többet használtakat a tel. memóriába,
tudom, hogy szinte minden újabb telefonnál külön adatokat lehet megadni, enyémnél is pl. e-mail címet, csoportba rendezhető, külön vezeték- és keresztnév, munkahelyi, otthoni, egyéb telefonszám;
de a legfontosabbak a SIM kártyán is rajta vannak, van több is, ami rövidített névvel.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 7, 2009 /

Helló!
Ha telefon módban csatlakoztatod az adatkábelt a telefonhoz, akkor MyphoneExplorerrel meg tudod nézni az SMS-eket is és minden mást. Még a feljegyzéseidet is, az ébresztőt is be tudod állítani. :yes: Itt a letöltési linkje. Full magyar a program. Bővebben: Link Ha esetleg még meg akarod menteni a telót, megpróbálhatok kijelzőt szerezni bele.
(#) tanci hozzászólása Aug 14, 2009 /

Caövi.
Olyan kérdésem volna,hogy: SIEMENS CX75-földhözvágták utána még ment egy vagy két napot azt vége. Most nálam van,hogy csináljam meg. Néha még itt-ott bekapcsol. Nem tudom mit kezdjek vele,még kezdő vagyok ezen a téren. Már szétszedtem meg cineztem is hátha kontakthiba,de nem. Cinezéssel nem rontottam el mert még bekapcsolt.

hello qwertz1. tudnál segiteni? légyszi má nagyon jó volna ha valaki ellátna egy kis infóval.
(#) bbb válasza tanci hozzászólására (») Aug 14, 2009 /

Kíváncsi vagyok mikor jössz rá, hogy ez egy fórum, nem chat.

Egyébként az akku fel van töltve? Minden jól érintkezik? A panel nem tört össze? Ezekben a telefonokban már olyan sok és olyan apró alkatrész van, ami miatt igazán nehéz javítani őket. Pláne, ha nem tudod mit és hol keress.
(#) szoker válasza tanci hozzászólására (») Aug 14, 2009 /

Nehéz dolgod lesz, de itt a service manual. Hátha segít!

Nem tudtok valami progit vagy megoldást nokia meg sony ericssonba hogyan lehet magyar nyelvet tenni? Irjatok ha valamit tudtok. kösz
(#) set68i válasza tanci hozzászólására (») Aug 14, 2009 /

Itt találsz mindent amit az S-E -rôl tudni kell. Regizz a fórumra és ott elmondják mit hogy kell csinálni.
Bővebben: Link
(#) tanci válasza bbb hozzászólására (») Aug 14, 2009 /

aku feltöltve,érintkezés rendben,panel nincs törve. valamelyik alkatrész lehet rossz.
(#) Gooogol4 hozzászólása Aug 15, 2009 /

Helló mindenki.
nekem egy Nokia 6310i-s telefonommal van gondom a billentyűzet alsó három gombja (*, 0 , #)
általában nem működik.
Billentyűzetet már cseréltem nem változott .

Ha felmelegszik a telefon ( jó meleg lesz ) akkor működik valószínűleg az alaplapon van egy szakadás .

Szerintetek mit lehetne kezdeni vele??
Mert én :nemtudom:
(#) szoker válasza tanci hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Miből gondolod, hogy a panel nincs törve? Elég egy hajszál repedés az egyik smd alkatrésznél és náha érintkezik, néha nem
(#) szoker válasza Gooogol4 hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Na, te is kapsz service manualt.
service1
service2
(#) tanci válasza szoker hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

köszi a service manualt. talán sikerül valamit kezdeni vele
(#) tanci válasza Gooogol4 hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

nem voltak sokat használva azok a gombok? A panelon nincsenek megkopva az érintkezők vagy hasonló?
Csak egy feltételezés.
(#) titi válasza Gooogol4 hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

Hali!
Most nem a saját gépem elől írok, így csak emlékezetből, de szerintem a billentyűzet EMI filtere is okozhatja. Ha minden igaz, ez egy BGA alkatrész, és lehet, hogy ott van kontakthiba.
A billentyűzet mátrix szerint ezek egy soron vannak, ami szintén erre utal.
(De biztosra csak akkor tudnám mondani, ha a saját gépem előtt ülnék.)
(#) tanci hozzászólása Aug 24, 2009 /

beindult a siemens csak még mindig nem tökéletes. nem ismeri fel a SIM-et meg 4 gomb nem működik.hogyan tovább?
(#) set68i hozzászólása Szept 5, 2009 /

Sziasztok! Egy barátom megkért, segítsek neki, ha tudok. Sharp GX17 telója van, aminek nem megy a hangszórója. Kicserélte, mivel azt gondolta az a hibás, de az új hangszóró sem megy. A hiba oka egy érintkezési probléma lehet, mert ha kicsit megszorongatja a telót, akkor néha megszólal a hangszóró. Sokat segítene egy kapcsolási rajz, mert akkor el tudnánk indulni valahol a megoldás fele, de semmit sem találtam. Nincs valakinek esetleg egy ilyen rajz? Vagy valami más ötlet? Köszi elôre is
(#) VIM hozzászólása Szept 22, 2009 /

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő problémában.
Adott egy Siemens C35i telefon, ami az utóbbi időben nem a megszokott módon veszi fel a kapcsolatot a hálózaton belüli telefonokkal sem. Megnyomva a hívást nem hallatszik a kapcsolatteremtő "trilla", csak a végén a csippantás, és nem hallható a kicsengetés sem. A kapcsolat van úgy, hogy csak az egyik irányba hallatszik ( engem hallanak, de én nem hallom a másik felet), de ez nincs minden hívás alkalmával így.
Furcsa, hogy se kicsöngés se trilla, csak egyszerűen belép a másik a vonalba, kis késedelemmel.
Néhányszor már hivatkozott a telefonom a kártyahibára. Olyankor elem ki, sim ki, és újraindítva hosszú ideig tünetmentesen használható volt. Most nem akarja az igazságot.
A kérdés az, hogy mi lehet a baja? Szoftveres? Ideje másikat vennem? Van-e megoldás az efféle hibára?
Minden segítséget előre is megköszönök!
VIM
(#) set68i válasza VIM hozzászólására (») Szept 22, 2009 /

Szia.
Szerintem szoftverhiba lehet, viszont volt egy mondat, ami megcáfolhatja ezt:
Idézet:
„A kapcsolat van úgy, hogy csak az egyik irányba hallatszik ( engem hallanak, de én nem hallom a másik felet)...”

Ezt olvasva hangszóróproblémára is lehet gyanakodni.
Ez az én véleményem, még kell várni más válaszra is.
(#) VIM válasza set68i hozzászólására (») Szept 22, 2009 /

Vadászkutya legyek, ha értem ezt a telefont. Az előbb csörgettem meg a cimbit, és most mindent normálisan csinált. Ezért is kérdeztem, hogy mi lelhette? A hangszórónak jónak kell lennie, mert a pittyegés, meg a beszéd az hallatszik.
Mit nem csinál, amikor nem keresi a hálózatot, legalább is hanggal nem jelzi.
De most megint jó! A Mindenható és a mobilok útjai kifürkészhetetlenek!
VIM
(#) hondabig1 hozzászólása Szept 25, 2009 /

Sziasztok!
Vettem egy LG KU990-es érintős telcsit.
fényképezni akartam vele de nem vakuzott.
Probáltam mindenhogy beállitani de ugy sem működött.
Ha van valami ötletetek megköszönném.Laca
(#) Ricsi89 válasza hondabig1 hozzászólására (») Szept 25, 2009 /

Helló!
Igen van. Gondolom új. Ha igen, akkor vidd vissza gariban és csinálják meg... :yes:
(#) zoly15 hozzászólása Szept 29, 2009 /

Üdvözletem mindenkinek!
Van egy Nokia N70-es telefonom Bővebben: Link
a kijelző felett van egy kis panelocska ami szalagkábellal megy a csatlakozó felé és az LCD kijelzőbe.
Az a probléma hogy ha nem támasztom meg egy papír lappal a panelt szalad a kép vagy fejjel lefelé van.
Állítólag ez széria hiba.
Mi okozhatja a problémát?
Kontakt? Vagy valami haldoklik?
Ha meg van támasztva minden oké.
Üdv!
Csatolok két képet..
(#) Milan90 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 29, 2009 /

Ez bizony kontakthiba. Törött lehet a szalagkábel.
(#) zoly15 válasza Milan90 hozzászólására (») Szept 29, 2009 /

Értem, köszönöm!
De egyet nem értek, ez nem kinyitható, csúsztathatós telefon. Akkor hogyan törik el? :no:
Van egy Nokia 6101-em 2005-ös gyártású, az kinyithatós, érdekes annak semmi gondja nincs, pedig az tényleg mozog..
Gondolom azt a picike törést/ repedést sohasem találom meg :no:

Üdv!
(#) thungs hozzászólása Szept 29, 2009 /

Probálj meg szerezni 1 ábeázott telcsit és abbol átrakni a szalagkábelt.szerintem olcsobban jössz ki ugy mintha vennél ujonan 1 kábelt.
Következő: »»   7 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem