Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Gabi beelőzött a kérdéssel...
Hello!
A szomszéd város Tatabánya (Komárom-Esztergom megye). Én Vértesszőlősön lakom. 15 000-ért vettem a konektorsorral meg a kis plexiajtós szekrénnyel együtt (alul is van, csak a képen nem látszik). Nekem nagyon megérte. Öröm rajta dolgozni. És stabil
és ez az eladó?ami fel van rakva?és ha 15ért vetted akkor mennyiért adod el ha ez az eladó????
Jó lenne ha belinkelnéd a kapcs. rajzot. Egyébként ez push-pull v. single ended kapcsolás?
Én EL 84-ekkel(6П14П) csináltam egy pp erősítőt amit azóta is tuningolgatok. Most tervben van egy nagyobb teljesítményű EL34 csövekkel. Ehhez gyári Bell kimenőket szereztem. (1959-es gyártmány) A hypersil jó anyag, a svéd Lundahl cég is erre tekeri a kimenő trafóit.
Szia!
Nem az az eladó ami a műhelyemben van Hanem ez, ami a képen van. De mondom jár hozzá a 4 konektor a két kontroll-lámpás kapcsoló ami a konektorokat és a neont kapcsolja. Meg olyan plexi tolóajtós szekrény, ami a műhelyemben van a munkapadon. ennek az ára 15 000ft elado munkapad [b] ha már 1* fel van töltve, akkor kéretik csak LINK-elni, úgy is jó lesz! Köszi!! szabi83
köszi szépen
Szintúgy!
(Ha a pénzem összejön rá, megkereslek priviben vagy mélben!)
szerintem elég sok műhely kép gyűlt össze kéne csinálni egy rangsort persze ne zárjuk le mert másnak is hagyjunk esélyt meg amúgy is kezdünk elmenni az eredeti 5lethez képest. Csak 1 eddigi műhelyek közt kéne rangsortsort csinálni
Szerintem is jó ötlet! Még inspirálna is, h szebbét tegyem
Egyébként most szigetelem a külsejét 8cm-res nikecell (hungarocellel). De amúgy se fázom, mert a gázkazán itt van a műhelyben, de tettem be még egy + radiátort is
Hát íme az én műhelyem... az általános raktárkészlettel
Egyszer én is szeretnék majd építeni egy olyan szélessávú hangfalat, ami a képeden szemből látszik
Közbevágott Pató Pál úr...eeej, ráérünk arra még
Üdv!
Jaja, hangtechnikázok. A hangfalakból prof vagyok, az erősítőkből még nem annyira, de már az is alakul! Norberto: Nem szélessávú, csak tölcséres, azért jó, mert így a tölcsért-részt a mélytartományra specializáljuk, viszont mivel a hangszóró közvetlenül is sugároz, így a középtartományt is visszaadja. Egy driver még kéne a láda mellé, de most rá szoktam rakni egy sima komplett hangfalat a tetejére, így is jó. A hangja BRUTÁL. 50W-tól a másik épületben mennek a kávéscsészék a pulton...no comment. Egyébként egy reflex 15R400 van benne. Üdv
Nem értem!!!!!miért álltunk meg???????????
Itt az én műhelyem is, éppen egy hálózati kapcstápot építek a próbapanelre.
Ez jó! Így legalább van bőven természetes fényed!
te figyu ami a szkóp tetején van zöld drót azt használod mérőkébelre? mert ha igen akkor szerintem ne legyél zsugori mert megéri venni egy mérőkábelt mert azok pontosak meg biztos hogy azt látod amit mérsz
Néhány hónapja vettem a szkópot, és most a hőfokszabályozós Wellert, elfogyott az összes pénzem. Akartam venni egy mérőfejet, de a legolcsóbb 6000 HUF volt. Nekem olyan mérőfej kell ami 10-ed részére osztja a feszt, azért mert a kapcstápokban néha 600-700 Vpp-ket kell mérni.
Mivel nem volt még koaxom sem, így két szál dróttal csináltam mérőfejet a végén egy 9,1 Megás ellenállattal. Persze a mérés elég zajos, szépen látszik az 50 Hz rajta. De ha a drótokat összecsavarom akkor kicsit csökken a zavar
Kicsit off,de a mérőkábel ügyben oda kell figyelni a specifikációra! Az átlagos 1/10 osztású fejek maximált bemeneti feszültsége 400Vpp, amit ha túllép a bemenő jel maradandó károsodást okoz az ellenállásosztóban. Nekem kettő kábelem is erre a sorsra jutott (mindkettő 9 megás ellenállat megrövidült).
igen és is a 10-es osztósat vettem 2-őt ez egyik az 12e a másik 3e az elég olcsó de tökéletes. Vettem tavaly 1 100osztóval ellátot kábelt de az 23e de az profi is. Ja és milyen Wellert vettél? nem WHS40?
Már sokatoknáll láttam, hogy van kis tároló doboz. Ilyit hol tudok beszerezni? és kb mennyi?
Ha az alkatsrészesre gondolsz akkor azt az OBi-ban vettem a bagyobbikat asszem akciósan olyan 5e asszem elég drága és én csináltam 1 fiókot is akit látsz az asztal latt nagyon egyzserő egy nagy falap és vetten vastag kartont és csíkokat vágtam belőle majd a keresztbe be metszéseket csináltam ezekbe raktam az ellenállásokat egyszerű és olcsó meg ugyen magad csinálod és olyat és akkorát építesz amekkorát akarzs
WS 51-es Wellert vettem, kaptam hozzá pót-fűtőbetétet is.
[link=http://images.google.hu/images?svnum=10&hl=hu&lr=&q=weller+ws-51]http://images.google.hu/images?svnum=10&hl=hu&lr=&q=weller+ws-51[/link]
Felhívom a figyelmed, létezik egy Google nevű internetes kereső. Képeket is lehet vele keresni...
Nem értem ??!!tök jó topic volt és nem hiszem hogy csak ennyi műhely van!!!!!!!!
hát tartok tőle, hogy az én konrádos pákámat, meg a 2000Ft-os multiméteremet nem érdemes lefényképezni, ha lenne szkópom, tápom, meg függvénygenerátorom mondjuk, akkor biztos én is csinálnék külön sarkot nekik Meg ami van az sincsen egyben, mert több mint 8 éve koleszos vagyok
Egyébként azért voltak nagyon jó műhelyes képek... A zseni áttlát a káoszon persze, meg az a munkaasztal is nagyon tecett, amit valaki valami elköltözött gyárból vett, pont olyanok voltak ott, ahol dolgoztam, igaz akik annál ültek azok nem lelkesedtek érte, de az szerintem nem azért volt, mert nem jó a cucc....
Nemtom Szabi83-nak mér kellet átpakolni a témát dumcsizósba.
Mer a pontot karácsonyi ajándéknak szántam volna
ezért:
Téma típus: Kérdés, melyre választ várok <- ez nagyon nem! Csak úgy cseverészek <- ez annál inkább üdv >> |
Bejelentkezés
Hirdetés |