Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   686 / 2208
(#) mark.budai válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 7, 2009
A PY a feszültségcsökkentés miatt (is) van. 360V jön a trafóról. Meg ki van fúrva a helye, ráadásul az EM84 mögött, így nem tudok mit csinálni - kell a PY.
Szerinted kapcsolóüzemű inverterrel nem lenne jó? Annak a halásfoka is jobb lenne, nem?
(#) Imi65 válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 7, 2009
Felejtsd el. Rengeteg problémát vetne fel. Nem tudsz szerezni EY-t? Nekem volt pár darab, de nem tudom már kinek adtam, kihez került. Müszi mesternél láttam egyet az egyik erősítőjében, az is valószínű tőlem eredezik (AEG). De - sajnos - már egy példányom sincs.
(#) mark.budai válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 7, 2009
Tényleg, az EY! A fűtésének lesz elég áram. Már csak szerezni kell egyet. Köszi a segítséget!

Nincs valakinek egy EY88? Esetleg meg tudnátok vele dobni?
(#) klemo86 válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 7, 2009
Nem tudom, így volt az eredeti rajzon...
Én is sokalltam egy kicsit, mert ha akkorát igényelne a rács felé a cucc, akkor az nem pont rendeltetésszerűen lenne használva (de ha a rajzon így van, ám legyen). Akkor mégse kell akkora, megnyugodtam
Köszönöm az újabb információt!
(#) Imi65 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 7, 2009
Nekem az a véleményem, hogy a neten fellelhető rajzok egy részén pár dolog szándékosan el van rontva.
(#) CIROKL válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 7, 2009
Idézet:
„Nincs valakinek egy EY88”
De van ! 2 darab is a fiókban ! Nekem meg egy árva ECC81 kellene adnák érte valami mást , vagy 82-85 öt -öt !
(#) mark.budai válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
ECC81-em sajnos nincs.
(#) Mate78 válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
Este megnézem hogy van-e ECC81-esem.
Orosz megfelelője mi, nem tudod? Hátha az előbb akadna.
(#) CIROKL válasza Mate78 hozzászólására (») Szept 7, 2009
Kutakodtam utána de nem igazán jöttem rá ? Talán valaki megtudná mondani hogy az ECC81 orosz megfelelője micsoda ?
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2009
Zoli a tiédre számitok ! Azon felül is kellene még 1 árva !
AHA akkor nagyszerű még a végén ECC81 nagyhatalom leszek ? Nem is gondoltam volna hogy ez ilyen fehér holló!
(#) mark.budai válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
Én sem nagyon látok a rajzokon ECC81-et. Inkább 82, 83, 85, 88-akat látni...
Végülis már azt tudom hogy a 85 az hasonlít hozzá a legjobban de az orosz változat mi lehet ?
(#) kocos válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
6N1P
De a 81 szebben szól, mint a 85 ! nekem is kellene most 1 egyébként, de csak ideiglenesen
(#) CIROKL válasza kocos hozzászólására (») Szept 7, 2009
A 6N1P az a E88CC vel azonos ?
Nem, az ECC88-cal a 6N23P az azonos. 6N1P az a 81-85-re hajaz, de nemannyira egyértelmű az azonosság, mint a 6N2P és ECC83 között
(#) Mate78 válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
ECC85-tel nem lehet megoldani a feladatot?Az van.
(#) djhans válasza Mate78 hozzászólására (») Szept 7, 2009
Az nekem is van egy nagy halomnyi. Zolikám ezt ne olvasd (sokuk rádióból származik). Szerintem hangfrekin is megállja a helyét.
(#) kocos hozzászólása Szept 7, 2009
Kell majd egy előfok a PCL PP elé, mert a CD lejátszó nem vezérli ki rendesen, a hangkártya meg ... De az már külön dobozba fog kerülni.
(#) kocos válasza djhans hozzászólására (») Szept 7, 2009
hány rádiót bontottál Te szét ?
(#) kocos hozzászólása Szept 7, 2009
Találtam a minap egy EF 22-est. a bura oldalán van egy halovány pecsét, közepén egy ötágú csillag, körülötte pedig ez a felirat : "SZÓRAKOZTATÓ 1959" . Tudja valaki ez minek a pecsétje lehetett?
(#) CIROKL válasza djhans hozzászólására (») Szept 7, 2009
Idézet:
„nekem is van egy nagy halomnyi”
De jó neked ! Viszont most néztem szét a csöveim közt és találtam 6N1P -ből ithon 10 vadi újj darabot ! De még akkor is ragaszkodnék az ECC81 - hez , csak csupán a rend kedvéért ! A fracba miert vagyok én ilyen mániás ?
(#) djhans válasza kocos hozzászólására (») Szept 7, 2009
Saját magam úgy 5-öt. De mentségemre legyen hogy, ezek már a késői tömeggyártott Videoton típusok '69-'71-es évjáratok. Meg kaptam másoktól is csöveket.
(#) djhans válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
Mibe kell neked ECC81?
(#) mark.budai válasza djhans hozzászólására (») Szept 7, 2009
[off]Jani, pont ezt akartam kérdezni.
(#) CIROKL válasza djhans hozzászólására (») Szept 7, 2009
Nem egészen full csöves de lessz bent csatoránként 2-2 csövecske . A vége az FET-es ! Szóval ez most egy ilyen valami lessz !
(#) sturbi válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 7, 2009
ECC 85-öt tegyél helyette, ha nem gond hogy több mint háromszorosával kell befűteni. Orosz csövek között nem nagyon van helyettesítője. A 6N1P-nek csak 35 az erősítési tényezője az ECC 81 60-jával szemben....
(#) CIROKL válasza sturbi hozzászólására (») Szept 7, 2009
Igen ezt néztem én is és ezért is vadásznék ECC81-et , végülis majd kifogom próbálni a 6N1P - is hogy mire volna elég ? De a legrosszabb estben marad a 85 - öt, a fűtés az nem gond !
(#) Doncso hozzászólása Szept 7, 2009
Sziasztok, úgy érzem eljött az idő, hogy ujra nekiugorjak egy csövesnek, a G807-kudarcot kiheverve megújult erővel indulok neki egy EL84-nek, Müszi bácsitól hamarosan jönnek a csövek, Köbzoli pedig segít a kapcsolási rajzban, remélem valami jó fog kisülni belőle.
Következő: »»   686 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem