Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Képzeld el, ha máson kapnak rajta, akkor igazgatói dicséretet kapsz
![]()
Hoop hopp hopp..erre nem is gondoltam,
![]() ![]()
Én is peroxidos módszerrel szedem le ilyenkor nem sajnálom belőle és fél perc alatt leszedi
![]()
És ha nem lánnyal? :hide:
Nem tudom, hogy milyen suli, de ez tilos lenne? Minden suliban tilos? Már a mi időnkben is szabad volt, és ez több mint 20 éve. ![]()
Ha ezért osztályfőnökit kaptam volna, akkor nem hagytam volna annyiba!
![]() ![]()
Nekem is mondta a barátnőm, hogy a sulijukban nem szabad, ki is van irva! Milyen dolog ez? Előzzük meg az influenzát?
Lehet, hogy az a baj, hogy nem az OF lányára hajt?
![]()
Szerintem akkor kapna csak "dicséretet" .
![]() ampervadasz "kolléga": hogy haladsz az XP-vel?
Villámgyors az Xp. Olyannyira , hogy szinte visszatáplál a hálózatba.
![]() Nem azért az egy kapcsolatért, de T-komás vagyok, és van egy olyan bejövő/kimenő kérelmem aminek a következő a cime:
Ez hogy lehet? ![]()
Ha már off... Van itt magyar nyelv tanár? Érdekelne, hogy az alábbi két mondat jelentése között csak én érzem a különbséget, vagy tényleg van:
"Értesítem a szülőt, hogy a fia egy lánnyal csókolózott, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem." és: "Értesítem a szülőt, hogy a fia csókolózott egy lánnyal, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem."
Nem vagyok magyartanár, de van különbség.
És jelen esetben a második alak a helyes. Az első meg azt jelenti, amire Te utaltál.
Talán az a gond, hogy a H1N1 miatt ne csókolózanak, vagy az 1. nél az a gond, hogy "egy lánnyal" csókolózott és nem többel egyszerre
![]()
Szerintem úgy, hogy ott pannonos toronyról szedte le az adatot, mivel a t-mobilnak vagy nincs ott tornya vagy nem támogatja az a torony a mobil internetet.
Néha szoktak egymástól bérelni sávszélességet, ha ott nincs lefedettségük, de a másiknak van.
De egy szájjal hogy lehet egyszerre több lánnyal csókolózni?
![]()
Majd utána dokkolni az iPod nano-jukat.
![]()
Kezdek élni a gyanúval, a tanár így értette:
"Értesítem a szülőt, hogy a fia egy lánnyal ( és nem fiúval ) csókolózott, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem." :puszi: ![]() ![]() ![]()
Lánnyal volt..de többet csak a a suit elhagyva 10-méterrel lesz
![]()
Az meg közszeméremsértés
![]()
Ezt valamiért nem értem
![]()
A Te esetednek több olvasata is lehet:
1. Teljesen helyénvaló, hogy a barátnőddel csókolózol. Főleg ennyi idősen... Valószínűleg az osztályfőnököd 70 feletti, és azt is elfelejtette, mi is az. Vagy éppen irigyelte a "szenvedő" alanyokat... :hehe: 2. Nem voltam ott, lehet, hogy olyan módon tetted, ami nem volt utcára/iskolába való. Amikor én 14 voltam, nem volt csókolózás az általános iskola udvarán. Megjegyzem, múltkor sorba álltunk a tescoban. Az előttünk lévő pár vett egy doboz óvszert, jó hogy nem az előjátékot kezdték a sorban állás közben, olyan vehemenciával taperolták egymást, és csókolóztak. Ez is rendjén való, de NEM nyilvános területen. Szerintem a szexuális élete mindenkinek magára és a szűk családi-baráti körére tartozik. Nem kell közszemlére tenni! Ez privát szféra, és én érzem magam kényelmetlenül a helyett, akinek szerintem kéne. Mindenkinek más az ingerküszöbe, de szerintem a hosszú "mandulavizsgálat nyelvvel" már nem utcára való. Sokszor látok utca közepén smároló párokat, akiket mindenki zavartan kerülget, ők mit sem vesznek tudomást erről. Ez nem helyén való. Döntsd el Te, melyik kategóriába tartozol.
1-mert ez nem is olyan tipusú csók volt.. csak egy úgy mond köszönés--- :puszi: valahogy így csak szájon érted? ezért kaptam...
![]()
Sziasztok!
Ismer / tud valaki nagyon szépen és nagyon olcsón dolgozó lakatos mesterembert, illetve karosszérialakatost? Ugyanis történt egy balesetem ma délután, biciklivel közlekedtem és elütöttem egy furgont. Azért írom így, mert nekem semmi bajom nincs 2 horzsoláson és egy ujjperc-zúzódáson kívül, míg az autó (kisfurgon) legelső sárvédő sarokeleme behorpadt erőteljesen. Szóval annak a kikalapálásában kellene segítség, a vétkes úgy tűnik én voltam, szóval ezért kellene minél olcsóbban kihozni, de azért emberi minőséggel. A fényezést, azt hiszem, el tudom intézni egy kedves barátom által. Várok mindenféle segítő és érdemi hozzászólást, hátha összejön ez kevesebb, mint 50 ezerből... ![]()
Uhh ezt úgy szokás mondni hogy elütöm és ekkor van baj.. de sajna nincs ismeretségem ezen a téren...
Esetleg nem lenne olcsóbb és praktikusabb bontóban nézni egy ilyen karosszériaelemet? Az elsők általában cserélhetőek, csak pár csavar tartja. Lehet még ugyanolyan színben is lenne. Azért szerintem ez lenne a legolcsóbb, ha ez így kivitelezhető. Én amikor lezúztam az elejét az autónak kemény 3 ezerért vadi újat kaptam a bontóban hozzá. Ezen csak a gyári fekete alapozó(védő) festék volt, semmi más. Fél óra alatt le lehet cserélni. Ha elterjedtebb típus, akkor tuti kapsz bontóban hozzá még talán egyező színűt is.
A mi osztályunk sokszor dohányzás miatt kapott figyelmeztetést, a poén, ha cigiztünk a suli előtt, akkor az iskola területén cigiztünk, ha meg kimentünk az útra a suli elé sétálni, akkor meg azért kaptunk figyelmeztetést, mert a suli területét engedély nélkül elhagytuk. Hol itt az igazság? (odaát)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |