Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   291 / 983
(#) kiskacsa2009 válasza piaristamv hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Szerintem ezért úgy le fog téged ...(szíd)ni egy modi...
(melyik szabályzati rész tartozik ide, mert nem találtam meg )
(#) bbb hozzászólása Szept 10, 2009 /

Ez igen! Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés
(#) hapro hozzászólása Szept 10, 2009 /

Ez egy vicces történet...
Előítéletből el tudom képzelni a fejét ennek a tulajnak.
Bővebben: Link
(#) djgombi válasza hapro hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Szerintem meg házbontó kisiparosok
(#) djgombi válasza sándor hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

A pénznek nincs szaga!
Csak a pénztáros nőnek
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Kombi BMW külföldi rendszámmal, szerintem bodzagyűjtő lehet.
(#) hapro válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Vagy lomizik a kerületekben...és kell a hely, hogy bepakoljon.
(#) SALáta válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Mennyi rezsó kell és mekkora vezeték hogy 3 hónap alatt 10 milliós kocsira fussa a bodzalekvár üzletből? Mind a 3 fázis felhasználható, az áramdíjat nem kell rászámolni hisz az jön ingyen az oszopról.
(#) gg630504 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Tanulmányíró.
Az 1930-as évekbeli Nemét ország és a 2000-es évekbeli Magyar ország rasszizmusának összehasonlítása címmel beadott tanulmány tartalma:
Egyforma.
(#) zolika60 válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Lehet, hogy akkor és ott is sok volt a bodza?
(#) sándor válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Nem tudtam elképzelni miért méreget engem a mezőőr olyan furcsán bodzaszedés közben ...(szoktunk csinálni bodzaszörpöt, +szárítok sokat a padláson -a teája is kitűnő meghűlés esetére)
Rájöttem..
(#) gg630504 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Piréz volt van "sok".
(#) SALáta válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 10, 2009 / 1

Szerintem a kettő dolog annyiban függ össze egymással hogy a gyűlöletkeltést mesterségesen provokálják. Természetesen a birka tömeg, az alacsonyabb iskolai végzettségű emberek egy "vezér" hangjára hallgatnak, akiket ütnek annak pedig jogos az önvédelem.
De ez nem a HE politika rovat, legyen egy kis vicc:

Kínos
Tegnap a kocsmában voltam éppen, amikor éreztem,
valami nagyon feszíti a hasam. A zene nagyon hangos volt, így hát a zene ütemére elkezdtem eregetni a "galambokat". Néhány szám után kezdtem magam jobban érezni, azonban mikor megittam a sörömet, észrevettem mindenki engem bámul. Akkor jöttem rá, hogy az MP3 lejátszómat hallgattam fülhallgatóval...
(#) Norberto válasza SALáta hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Hú, ez a kínos sztori nagyon ütős
(#) zolika60 válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Csak meg ne tudják hol van mert a MÉH-ben végzi.
(#) Doncso válasza SALáta hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Ez mekkora sztori, óriási, hát ekkorát rég nevettem. De hogyhogy nem vetted észre, hogy a füledbe van a dugó? Vagy a pár sör miatt?
Mindig is mondta az orvosom, hogy károsak ezek az mp3-as fülbedugós dolgok
(#) SALáta válasza Doncso hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Ez a mostani Mórickából való. Engem is nagyon megütött. Én ilyen eszközt nem nagyon használok, régebben igen de már nem, max skypehoz a fülest.
(#) Doncso válasza SALáta hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Jaa, én azt hittem ez megtörtént veled, így már annyira nem is vicces, de azért jó volt.
(#) szamóca hozzászólása Szept 10, 2009 /

(#) Gyu hozzászólása Szept 10, 2009 / 1

Ez az akksi ma került a kezembe
(#) rockersrac válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Wááááááá! Nem bírtam végéig nézni,mert annyira vicces szegény!
(#) hapro hozzászólása Szept 11, 2009 /

A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség feszülten figyeli, miközben előveszi a nemi szervét, és beleteszi egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket. A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja a sértetlen szervet. Ezután a közönséghez fordul:
- Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal!
A színpadon síri csend. Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan fel:
- Én megcsinálom!
- Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír.
- Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre!
(#) Imi65 válasza bbb hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Nemcsak ezért szólhat a csengő.
Az egyik barátom - Dabason lakik - vett a Nyaumakszba egy vezeték nélküli csengőt. Fel is szerelte, nem volt kedve kihúzni a 20m vezetéket.
Aztán valami nagyon pepecs munkát végzett, de várt is valami hivatalos levelet. Megszólalt a csengő, de mire kiért, senkit nem látott még az utcában sem. Bement, és újra nekiállt a munkának. Mire mindent megfogott, a csengő újra megszólalt. Megint kiment, de semmi. Megnézte a közeli árkot, a behajtó alatti csőbe is benézett, de egy teremtett lelket sem talált, akin levezethette volna dühét. Elhatározta, hogy most már azért sem megy be, meglesi, ki szórakozik az újonnan felszerelt csengővel. Élőlény továbbra sem mutatkozott, a csengő viszont újra megszólalt, mindenféle beavatkozás nélkül. Barátom a megfigyelés alatt tartott csengő működésében felismerte azt az anomáliát, hogy a harci helikopterek megjelenése is jelzésre bírja. Meglett, hogy ki nyomkodja a(z adás)gombot, de a fizikai távolság, a jelentős sebesség, magasság, és a fegyverekkel való magasabb szintű ellátottság miatt mégis lemondott a Mi-24 megtámadásáról. Viszont újra a kezében érezhette a pénzét, mert a barkácsáruház szó nélkül visszavette a magasszintű zavarvédelemmel ellátott (kínai) terméket. Sőt, az eladó meg is köszönte az információt, mert már többen vittek vissza hasonló "tüneteket" produkáló terméket, de senki nem tudta megfejteni az okát.
(#) lidi válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Elképzeltem, ahogy kapával-kaszával kirohan, és szembetalálja magát egy harci helikopterrel
(#) Imi65 válasza lidi hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

A helikopteresek nem hinném, hogy tudatában lettek volna annak, hogy bárhová is "becsengettek".
(#) gg630504 válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Viszont, ha valaki a kapun csenget, a pilóta kinyitja a helikopter ajtaját. Amikor megunja, visszaviszi a helikoptert a boltba.
(#) zolika60 válasza Gyu hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Úgy látom kissé megnőtt a kapacitása.
(#) mineral válasza Gyu hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Szünetmentes tápegységekből én is szedtem ki hasonlókat. Tulaj kérdezi: Ez már nem jó??? Sokmindenre lehet még használni csak fantázia kérdése. De akkumulátornak már nem igen.
(#) Müszi válasza Gyu hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Szedd ki az ólmot, olvaszd be, légpuskagolyónak még jó lesz

üdv
(#) djgombi válasza Müszi hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

DE CSAK GUMIKESZTYŰBEN MERT MÉRGEZŐ!!!
Ezt nem árt hozzáfűzni!
Következő: »»   291 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem