Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem ezért úgy le fog téged ...(szíd)ni egy modi...
(melyik szabályzati rész tartozik ide, mert nem találtam meg ![]()
A pénznek nincs szaga!
Csak a pénztáros nőnek ![]()
Kombi BMW külföldi rendszámmal, szerintem bodzagyűjtő lehet.
![]()
Vagy lomizik a kerületekben...és kell a hely, hogy bepakoljon.
Mennyi rezsó kell és mekkora vezeték hogy 3 hónap alatt 10 milliós kocsira fussa a bodzalekvár üzletből? Mind a 3 fázis felhasználható, az áramdíjat nem kell rászámolni hisz az jön ingyen az oszopról.
![]()
Tanulmányíró.
Az 1930-as évekbeli Nemét ország és a 2000-es évekbeli Magyar ország rasszizmusának összehasonlítása címmel beadott tanulmány tartalma: Egyforma.
Lehet, hogy akkor és ott is sok volt a bodza?
![]()
Nem tudtam elképzelni miért méreget engem a mezőőr olyan furcsán bodzaszedés közben ...(szoktunk csinálni bodzaszörpöt, +szárítok sokat a padláson -a teája is kitűnő meghűlés esetére)
Rájöttem.. ![]()
Szerintem a kettő dolog annyiban függ össze egymással hogy a gyűlöletkeltést mesterségesen provokálják. Természetesen a birka tömeg, az alacsonyabb iskolai végzettségű emberek egy "vezér" hangjára hallgatnak, akiket ütnek annak pedig jogos az önvédelem.
De ez nem a HE politika rovat, legyen egy kis vicc: Kínos Tegnap a kocsmában voltam éppen, amikor éreztem, valami nagyon feszíti a hasam. A zene nagyon hangos volt, így hát a zene ütemére elkezdtem eregetni a "galambokat". Néhány szám után kezdtem magam jobban érezni, azonban mikor megittam a sörömet, észrevettem mindenki engem bámul. Akkor jöttem rá, hogy az MP3 lejátszómat hallgattam fülhallgatóval...
Csak meg ne tudják hol van mert a MÉH-ben végzi.
![]() ![]() Mindig is mondta az orvosom, hogy károsak ezek az mp3-as fülbedugós dolgok ![]()
Ez a mostani Mórickából való. Engem is nagyon megütött. Én ilyen eszközt nem nagyon használok, régebben igen de már nem, max skypehoz a fülest.
Jaa, én azt hittem ez megtörtént veled, így már annyira nem is vicces, de azért jó volt.
![]()
Wááááááá! Nem bírtam végéig nézni,mert annyira vicces szegény!
![]() ![]()
A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség feszülten figyeli, miközben előveszi a nemi szervét, és beleteszi egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket. A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja a sértetlen szervet. Ezután a közönséghez fordul:
- Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal! A színpadon síri csend. Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan fel: - Én megcsinálom! - Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír. - Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre!
Nemcsak ezért szólhat a csengő.
Az egyik barátom - Dabason lakik - vett a Nyaumakszba egy vezeték nélküli csengőt. Fel is szerelte, nem volt kedve kihúzni a 20m vezetéket. Aztán valami nagyon pepecs munkát végzett, de várt is valami hivatalos levelet. Megszólalt a csengő, de mire kiért, senkit nem látott még az utcában sem. Bement, és újra nekiállt a munkának. Mire mindent megfogott, a csengő újra megszólalt. Megint kiment, de semmi. Megnézte a közeli árkot, a behajtó alatti csőbe is benézett, de egy teremtett lelket sem talált, akin levezethette volna dühét. Elhatározta, hogy most már azért sem megy be, meglesi, ki szórakozik az újonnan felszerelt csengővel. Élőlény továbbra sem mutatkozott, a csengő viszont újra megszólalt, mindenféle beavatkozás nélkül. Barátom a megfigyelés alatt tartott csengő működésében felismerte azt az anomáliát, hogy a harci helikopterek megjelenése is jelzésre bírja. Meglett, hogy ki nyomkodja a(z adás)gombot, de a fizikai távolság, a jelentős sebesség, magasság, és a fegyverekkel való magasabb szintű ellátottság miatt mégis lemondott a Mi-24 megtámadásáról. Viszont újra a kezében érezhette a pénzét, mert a barkácsáruház szó nélkül visszavette a magasszintű zavarvédelemmel ellátott (kínai) terméket. Sőt, az eladó meg is köszönte az információt, mert már többen vittek vissza hasonló "tüneteket" produkáló terméket, de senki nem tudta megfejteni az okát.
Elképzeltem, ahogy kapával-kaszával kirohan, és szembetalálja magát egy harci helikopterrel
![]()
A helikopteresek nem hinném, hogy tudatában lettek volna annak, hogy bárhová is "becsengettek".
![]()
Viszont, ha valaki a kapun csenget, a pilóta kinyitja a helikopter ajtaját. Amikor megunja, visszaviszi a helikoptert a boltba.
Szünetmentes tápegységekből én is szedtem ki hasonlókat. Tulaj kérdezi: Ez már nem jó??? Sokmindenre lehet még használni csak fantázia kérdése. De akkumulátornak már nem igen.
![]()
Szedd ki az ólmot, olvaszd be, légpuskagolyónak még jó lesz
![]() üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |