Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Eléggé hihető a történet, a "kici " kínaiak tudnak tervezni jó dolgokat, például robbanó ragasztópisztolyt, füstölő forrasztópákát, házat kigyújtó karácsonyfa égőket. Ja és olyan flexet ami füstölés után még működik. De ha kb 10 percig csak terheletlenül járatod képes szétolvadni a sarokcsiszoló.
![]()
Aranyosak.Bővebben: Link
Ha már kutyás:Cleo mopsz
Ez tipikus Vazul néni az Irigy Hónajmirigyből... Vazul néni mindig meg mondja a magáét
![]()
Ez hatalmas.be lehetne fogni vízkeringetőnek.
![]()
Rájöttem valamire: a BKV-nak két baja van a tömegközlekedéssel: a tömeg és a közlekedés!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris képes meghatározni két párhuzamos egyenes metszéspontját .
![]()
Persze, hiszen ott görbíti a teret, ahol akarja.
C.N. ha bemegy egy sötét szobába, nem a villanyt kapcsolja fel, hanem a sötétet le.
Chuck Norris a tudta nélkül képes hidat elnevezni magáról.
![]() Valamint: Chuck Norris befőttje képes eltenni bárkinek a nagymamáját.
Kozsó sok embert fedezett fel. Kozsót Chuk Norris fedezte fel!
Ezt sajátnak tulajdonítom, mert máshol még nem hallottam! ![]()
Ha Chuck Norris belenyúl a konnektorba, akkor megüti az áramot.
Az ember bal heréje nagyobb mint a jobb. Chuck Norris mindegyik heréje nagyobb mint a többi. Ez a két kedvencem ![]()
Chuck Norris képes egy farönköt nagyítóval ketté égetni... Éjjel :hehe:
Mindenki Supermanes pizsamát hord. Superman Chuck Norrisosat.
![]()
Chuck norris tud 0-val is szorozni.
C.N.fejből tudja az internetet. Chuck tudja a pí utolsó számjegyét. Chuck úgy döntött, nem mossa többé a ruháit az óceánban.Túl sok lett a cunami áldozata A jurassic parkban nem a t-rex üldözte a jipet, hanem chuck üldözte a t-rexet és a jipet. Chuck egyszer egy egész doboz altatót vett be.Egyet pislantott. Amikor C.N. Monopolyzik, az kihat a világgazdaságra. Ha kávézni akar, chuck norris a fogaival őrli a kávét és a haragjával forralja a vizet. Chuck 2x elszámolt a vételenig. Egyszer körbebiciklizte a világot.Szobabiciklivel. Chuckon elhajlik a lézerkard. Ha chuck bemegy a medencébe, nem ő lesz vizes, hanem a víz Chuck Norris-os.
Lehet én vagyok Chuck Norris? Ezt csak onnan gondolom, hogy tudok 0-val szorozni.
![]()
Nem szorozni, osztani, bocs, elírtam.De a pí utsó számjegye mi?
![]()
már régen szmoltam utána, de ha jól emlékszem az utolsó számjegy 5,2.
Ez motor
![]() ![]()
Jó isten!
![]() ![]() ![]()
Pár éve gyakorlaton voltam egy cégnél, főleg motorok áttekerésével foglalkoznak. Ott volt szerencsém a próbapadon látni egy 300kW-os monstrumot.
Vizsga a villamosmérnök-karon:
Tanár: Zavarja a neonfény? Diák: Nem. Tanár: Akkor viszlát legközelebb. Legközelebb: Tanár: Zavarja a neonfény? Diák: Igen. Tanár: Akkor viszlát legközelebb. Legközelebb: Tanár: Zavarja a neonfény? Diák: De Tanár úr! Ez argon lámpa! Tanár: Rendben akkor kezdhetjük... A pap egy tinédzser fiút gyóntat: - Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást... - Te vagy az, Tamás fiam? - Igen, én vagyok, atyám. - Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány? - Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére. - Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz! - Tudom, de ezt nem. - Na... Ki volt az? A Nagy Judit? - Nem mondhatom el... - Hát akkor a Szabóék lánya, a Tilda? - Nem mondhatom el... - Az Erika volt innen a szomszéd utcából? - Nem mondhatom el... - Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél évig nem jöhetsz a templomba ministrálni! Odakinn találkozik a fiú az egyik barátjával: - Na mi volt a papnál? - Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet! |
Bejelentkezés
Hirdetés |