Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bővebben: Link Ezt figyeljétek be, meg ami válasz érkezett rá. Majdnem lefordultam a székről.
![]()
Néztem egy sokáig, hogy ebbe mi a vicc...aztán rájöttem. Elárulom, nem az, hogy Magyarországon készült a kép.
Bővebben: Link
Ránéztem és egyből leesett. Az ablakok...
Az a vicc, hogy látszólag beletörődtek ebbe az állapotba, és a betörőknek is könnyebb a dolguk.
![]()
Biztos nem akarta, hogy bent foglaljon bármi helyet is. Ő egy hely takarékos és logikusan gondolkodó ember lehet. Vagy béna kőművesei voltak.
Itt még a zsűri is meglepődik.
![]() Ezeket nem enné meg az oroszlán, de nem is bírna aludni a hangjuktól.
Hmmm... Nekem a fa tűnt fel: körbe van vágva, hogy elszáradjon
![]()
Nekem meg a csengő bekötése. Miért nem a gázcsövön vezették el a kábeleket, ahogy falun szokás?
uli
Szevasztok.
Nekem egyszer a fizika tanárom adott valami elektronikai feladatot házinak, rajz is volt hozzá, én meg is csináltam csak hibásan. Mikor megmutatTam a tanáromnak a megoldást azt mondta hogy nézzem át mert a megoldásom nem helyes. Rá is jöttem a jó megoldásra. A tanárom kérdezte hogy elsőre miért nem ez a megoldás jött ki? Azért tanár úr, mert a rajzon el volt szakadva egy kábel. (A szóközök hiányát már nem is jelöltem... Frankye)
Első körben nekem is az tűnt fel, hogy minek van körbe vágva alul? De mondom magamban ez nem olyan vicces.
Egyszerűbb a rajzolóprogrammal visszaállítani az eredeti képet.
Drágább lett volna az égőcsere az biztos mint a papír. 4 izzó vagy fénycső sokkal drágább még talán 1000 forint is lett volna. A papírok meg csak 600 forintba kerültek minden költséggel együtt. A véleményemről meg inkább hallgatok...
Idézet: „Ez a gyerek meg nem nooormális!” Dolák Saly Róbert szavaival élve. ![]()
Egy kérdés: hogyan lehet vízzel fényt csinálni?Lemosod az ablakot! Elnézést,de ezt nem lehetett kihagyni!
![]()
Engem a "tücskös" topic-ban az utolsó előtti válasz nevettetett meg igazán: "Mert a tücsök köcsög, és mielőtt kitéped a lábát, direkt elhangolja, hogy nehogy más is tudja használni..." :nyes:
Erről az egyik faluban(faluról) szállingó történet jut eszembe, szétszedték a gólyát megtudni mitől kerepel... A másik a LED es macska. A harmadik pedig a kuvasz (döglött) amit megnyúztak majd a husát eladták egy 5 ösért birkaként egy részeg kissebbséginek, furcsállta a patáját. Ebből a LED es állatkínzás (azért nem is írom le) a többi pedig az emberi hülyeség. Ebben a faluban építettek helikoptert is házilag, merjünk nagyot álmodni jelszóval. Nem halt meg senki, csak a ház falában esett kát.
![]()
De most komolyan! Mi lesz ettől hülegyerektől a következő kérdés?? Talán az, hogy:
Idézet: „- Kitéptem a méhecske szárnyát, miért nem tudok zümmögni vele? - Levágtam egy medve fejét, miért nem tudok brummogni vele? - Kibeleztem egy macskát, miért nem tudok dorombolni vele?” ![]() Nekem már csak egy kérdésem lenne: Idézet: „- Miért zárták be Taigetost??!! Mer' igény vóna rá!”
Kezdetben vala a nagy semmi. És az Úr mondá: legyen világosság! És még mindig nem volt semmi, de ezt most már látni is lehetett.
Én már látom az alagút végén a fényt...-(ezek szerint lehet hogy a "semmibe" megyünk..?)
![]()
A gazdasági világválságra való tekintettel ki kellett kapcsolni a fényt az alagút végén! Ez az oka annak hogy nem látunk semmit!
![]()
Látom a fényt az alagút végén.De mi dudál?
Aúú..
![]() ![]()
Ha már hobbi elektronika,és viccek topic,akkor legyen egy kis elektro humor is!
![]() ![]() ![]()
Szia! Mit várhatunk azoktól akik a Mónika show-n meg Győzikén és a sok idióta rajz filmen nőnek fel.
Szerintem semmit. Agyilag zokni zombikat csinál a TV az emberekből. Én már 2 éve nem nézem és jól elvagyok TV nélkül. Itt a HE nekem sokszor érzem én is zombi vagyok kicsit, nem értem mi hogy működik de tanulok. Szörnyű ami megy, mi meg csak szemléljük és nevetünk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |