Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   297 / 983
(#) Doncso hozzászólása Szept 18, 2009 /

Bővebben: Link Ezt figyeljétek be, meg ami válasz érkezett rá. Majdnem lefordultam a székről.
(#) szamóca válasza Doncso hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Há ez baromira durva, de igaza volt.
(#) hapro hozzászólása Szept 18, 2009 /

Néztem egy sokáig, hogy ebbe mi a vicc...aztán rájöttem. Elárulom, nem az, hogy Magyarországon készült a kép.
Bővebben: Link
(#) Szebence válasza hapro hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Ránéztem és egyből leesett. Az ablakok...
(#) cleetus válasza hapro hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Az a vicc, hogy látszólag beletörődtek ebbe az állapotba, és a betörőknek is könnyebb a dolguk.
(#) hapro válasza Szebence hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Biztos nem akarta, hogy bent foglaljon bármi helyet is. Ő egy hely takarékos és logikusan gondolkodó ember lehet. Vagy béna kőművesei voltak.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Itt még a zsűri is meglepődik. Bővebben: Link
Ezeket nem enné meg az oroszlán, de nem is bírna aludni a hangjuktól.
(#) gg630504 válasza hapro hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Hmmm... Nekem a fa tűnt fel: körbe van vágva, hogy elszáradjon
(#) uli válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Nekem meg a csengő bekötése. Miért nem a gázcsövön vezették el a kábeleket, ahogy falun szokás?
uli
(#) DJ.Szidor hozzászólása Szept 19, 2009 /

Szevasztok.
Nekem egyszer a fizika tanárom adott valami elektronikai feladatot házinak, rajz is volt hozzá, én meg is csináltam csak hibásan. Mikor megmutatTam a tanáromnak a megoldást azt mondta hogy nézzem át mert a megoldásom nem helyes. Rá is jöttem a jó megoldásra. A tanárom kérdezte hogy elsőre miért nem ez a megoldás jött ki? Azért tanár úr, mert a rajzon el volt szakadva egy kábel.

(A szóközök hiányát már nem is jelöltem... Frankye)
(#) hapro válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Első körben nekem is az tűnt fel, hogy minek van körbe vágva alul? De mondom magamban ez nem olyan vicces.
(#) vicsys hozzászólása Szept 19, 2009 /

Ezt most kaptam.
(#) gg630504 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Egyszerűbb a rajzolóprogrammal visszaállítani az eredeti képet.
(#) SALáta válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Drágább lett volna az égőcsere az biztos mint a papír. 4 izzó vagy fénycső sokkal drágább még talán 1000 forint is lett volna. A papírok meg csak 600 forintba kerültek minden költséggel együtt. A véleményemről meg inkább hallgatok...
(#) szamóca hozzászólása Szept 19, 2009 /

Ez a ne tovább!
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Úúúú, pihentagyúak...
(#) VRubenX válasza szamóca hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Idézet:
„Ez a gyerek meg nem nooormális!”

Dolák Saly Róbert szavaival élve.
(#) rockersrac hozzászólása Szept 19, 2009 /

Egy kérdés: hogyan lehet vízzel fényt csinálni?Lemosod az ablakot! Elnézést,de ezt nem lehetett kihagyni! :hide:
(#) levy_k válasza szamóca hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Engem a "tücskös" topic-ban az utolsó előtti válasz nevettetett meg igazán: "Mert a tücsök köcsög, és mielőtt kitéped a lábát, direkt elhangolja, hogy nehogy más is tudja használni..." :nyes:
(#) SALáta válasza szamóca hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Erről az egyik faluban(faluról) szállingó történet jut eszembe, szétszedték a gólyát megtudni mitől kerepel... A másik a LED es macska. A harmadik pedig a kuvasz (döglött) amit megnyúztak majd a husát eladták egy 5 ösért birkaként egy részeg kissebbséginek, furcsállta a patáját. Ebből a LED es állatkínzás (azért nem is írom le) a többi pedig az emberi hülyeség. Ebben a faluban építettek helikoptert is házilag, merjünk nagyot álmodni jelszóval. Nem halt meg senki, csak a ház falában esett kát.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

De most komolyan! Mi lesz ettől hülegyerektől a következő kérdés?? Talán az, hogy:
Idézet:
„- Kitéptem a méhecske szárnyát, miért nem tudok zümmögni vele?
- Levágtam egy medve fejét, miért nem tudok brummogni vele?
- Kibeleztem egy macskát, miért nem tudok dorombolni vele?”

Nekem már csak egy kérdésem lenne:
Idézet:
„- Miért zárták be Taigetost??!! Mer' igény vóna rá!”
(#) rhesus23 hozzászólása Szept 20, 2009 /

Kezdetben vala a nagy semmi. És az Úr mondá: legyen világosság! És még mindig nem volt semmi, de ezt most már látni is lehetett.
(#) sándor válasza rhesus23 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Én már látom az alagút végén a fényt...-(ezek szerint lehet hogy a "semmibe" megyünk..?)
(#) rockersrac hozzászólása Szept 20, 2009 /

A gazdasági világválságra való tekintettel ki kellett kapcsolni a fényt az alagút végén! Ez az oka annak hogy nem látunk semmit!
(#) radocziandras válasza sándor hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Látom a fényt az alagút végén.De mi dudál?
(#) valve válasza vicsys hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Hát ha már tücsök akkor legyen tücsök

Tücsök első rész.
Tücsök második rész.
(#) sándor válasza radocziandras hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Aúú.. szóval ez mégsem az alagút vége ?
(#) rockersrac hozzászólása Szept 20, 2009 /

Ha már hobbi elektronika,és viccek topic,akkor legyen egy kis elektro humor is! Méghozzá ITT! :beka3:
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Szia! Mit várhatunk azoktól akik a Mónika show-n meg Győzikén és a sok idióta rajz filmen nőnek fel.
(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Szerintem semmit. Agyilag zokni zombikat csinál a TV az emberekből. Én már 2 éve nem nézem és jól elvagyok TV nélkül. Itt a HE nekem sokszor érzem én is zombi vagyok kicsit, nem értem mi hogy működik de tanulok. Szörnyű ami megy, mi meg csak szemléljük és nevetünk.
Következő: »»   297 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem