Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   15 / 172
(#) aderka hozzászólása Szept 8, 2009 /

Üdv!

UV fénycső a közeljövőben nem lesz a HEstore-ban?
Biztosan keresett alkatrészek lennének a fénycső, fojtóval, gyújtóval, azoknak akik levilágítót szeretnének készíteni.

üdv: Dávid
(#) vtsoftware hozzászólása Szept 8, 2009 /

Üdv. Topi!

Nekem egy olyan észrevételem/kér[d]ésem lenne hogy van a HEStore oldalán kosár import/export.
Ez ugye egy sima XML fájl, amiben benne van a termék-azonosító és a darabszám.
Namost, ebbe nem tudnád "beleírni" még a termék nevét?
Csak ha meg akarom nézni egy mentett kosár tartalmát, ne kelljen minden egyes azonosítót külön-külön megnyitni csak mert nem tudom mi az.

Köszi szépen
(#) deguss válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 8, 2009 /

Importáld a kosarat, és látod hogy mi micsoda. Ne az XML fájlt nézd!
(#) vtsoftware válasza deguss hozzászólására (») Szept 8, 2009 /

Mennyit szórakoztam én úgy... pfhúúú.
Úgy azért elég nehéz.

Vagy akár még az jó is lenne hogy Excel-be is lehessen menteni, ha visszatölteni nem is.
Egy Excel listába a név is beleférne... bár ez csak tényleg mint ötlet. Ha ez nem akkor inkább az első...
(#) aderka hozzászólása Szept 9, 2009 /

Üdv!

Ezek a nyomógombok, csak sapkák, vagy gombok? Kösz előre is.

üdv: Dávid
(#) vtsoftware válasza aderka hozzászólására (») Szept 9, 2009 /

GOMBSAP van írva. Szerintem csak sapkák.
(#) leonart válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 10, 2009 / 4

igen megerősítem azok csak sapkák.
(#) wg_kezdo hozzászólása Szept 10, 2009 /

Gratulálok:
Ma adtam le a rendelésem délelőtt és holnapra itt is van amit rendeltem.
35 féle termék a processzortól az L298-ig mindenféle.
(#) vtsoftware válasza wg_kezdo hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

Hát ehhez én is csatlakoznék.
Második napja próbálok egy "nyereménykártyát" levásárolni, de valahogy mindig "Nincs fedezet" üzenet jön a banktól.
Eddig csak kivettünk a rendelésből, de nagyon segítőkészek, majd csak sikerült egyszer

Ezúton is köszönöm, és elnézést, majd csak sikerül egyszer...
A probléma ott kezdődik hogy a kártya Euro alapú...
(#) mammut válasza wg_kezdo hozzászólására (») Szept 10, 2009 /

A mázlista! Nekem legalább 1 hét kellett mindíg!
(#) Kicsa hozzászólása Szept 15, 2009 /

Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés meg csak én nem találom...de voltak fent letölthető HE Store-os háttérképek a webáruházban. Talán a reklámtárgyak alatt...de most nem találom őket. Elérhetőek ezek még valahol?
Köszi szépen
Üdv Kicsa
(#) zoly15 hozzászólása Szept 15, 2009 /

Üdvözlet mindenkinek!
Nézegettem a HEstore-n tekercselő huzalt.
De valamit nem tudok.
Csak a súlya van feltüntetve és az átmérő, valamint a hőállóság.
Én azt szeretném megtudni, hogy hány méternyi drót van például az 1mm-es huzalon. Bővebben: Link
Előre is köszönöm!
Nem lehetne azt megoldani hogy, kiírni az egyes átmérőkből a dobon hány m-nyi huzal van?

Üdv!
(#) gg630504 válasza Kicsa hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Google: "site:www.hestore.hu háttérkép"
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

ha jól számoltam, akkor kb 35 méter lehet rajta. De ezt te is kiszámolhattad volna a réz sűrűségéből.
(#) Kicsa válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

Egyet találtam és kész. Kár hogy nincsenek fent már.
Azért köszi szépen
Üdv Kicsa
(#) GrandF válasza Kicsa hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

A Google-nak van ám egy nagyon jó szolgáltatása!
Úgy hívják, hogy tárolt változat.
Üdv!
(#) Kicsa válasza GrandF hozzászólására (») Szept 15, 2009 /

De komoly...nem is tudtam hogy van ilyen.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Üdv Kicsa
(#) joco53 hozzászólása Szept 16, 2009 /

Szia!
MC12079-es ic-t tudnátok e beszerezni-
Köszi
(#) leonart válasza joco53 hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

néztem, de nem találtam sajnos egyetlen beszállítónknál sem
(#) joco53 válasza leonart hozzászólására (») Szept 16, 2009 /

Köszi
(#) labu01wx hozzászólása Szept 18, 2009 /

Sziasztok!
Ennek az ónszippantónak is hőálló a csúcsa vagy csak antisztatikus?
(#) atiotezer hozzászólása Szept 18, 2009 /

Érdeklődnék, hogy várható e valamikor SMD 7905 D2PAK tokozású stabilizátor, SMD elektrolit kondik 1µF-100µF -ig ? Esetleg PIC18F258-I/SO és 20MHZ-es SMD Quartz?
üdv:atiotezer
(#) Attila86 hozzászólása Szept 19, 2009 /

EZ a transzkonduktancia-műveleti erősítő nagyon de nagyon jó ötlet volt! :yes:
A Lomexben már kb 6-7 éve fogyott el az utolsó.
(#) patexati hozzászólása Szept 20, 2009 /

Sziasztok! Az avr doplerem ATMEGA 8-16PU mikrokontrollerét az atyaúristennek se tudom felprogramozni (jobban mondva felprogramozza az LPT-s programozóm de nem ismeri fel az usb valószínű a sok kísérletezésban valami baja lett a konrollernek) Szóval a kérdésem lehet venni a HE-Store webáruházban olyat mi programozva van? Kitben tudom van de nekem kész a dopler csak ez a fránya AVR okoz galibát! Ha ez lehetséges lenne a jövő havi rendelgetésem itt bonyolítanám le!
(#) zolee1209 válasza patexati hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Tomi20-szal beszélgettünk MSN-en, miközben égettem a doper segítségével. Közben a doper adogatta a csütörtök jeleit! Akkor tárgyaltuk, hogy amint lehet, veszek egy másik ATmega8-at, és amíg lehet, beletöltöm a progit. Így csak átteszem az újat, ha véletlen valami baj történne. Közben kiderült, hogy nem a programozóval volt gond!
(#) leonart válasza labu01wx hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Természetesen hőálló is. [OFF] Különben szépen néznénk is ki Nem nagyon lehetne dolgozni vele.
(#) leonart válasza patexati hozzászólására (») Szept 21, 2009 / 4

Nem hinném hogy felvállalnánk hogy programozzuk is az eladandó mikrokontrollereket. 2 ok miatt is:
1. ki garatnálhatja hogy a program amit beletöltünk jó? Utána meg megy majd az egymásra mutogatás hogy a program írója vagy mi rontottuk el.
2. aki hobbielektronikával foglalkozik, annak előbb utóbb szembesülni kell hogy itt is vannak kihívások, akadályok, problémák. Ezért szép ez a hivatás/ hobbi.
+1. így tanul az ember a legtöbbet a saját hibáiból.
Úgyhogy hajrá pákára ill. programozóra fel
(#) jvnd hozzászólása Szept 21, 2009 /

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a panelmérő modulok feszültség/áramhatár kiterjesztéséhez az előtét ellenállások beszerzését, hogyan szoktátok megoldani?
Tervezitek-e ellenállás egységcsomag kiadását a ezekhez modulokhoz -kis tűrésű ellenálásokból-? Nézegettem a 0.1%-os ellenállás kínálatot, de ott nem sok olyan érték volt raktáron, ami kell egy ellenálláslétra kiépítéséhez.
(#) leonart válasza jvnd hozzászólására (») Szept 21, 2009 / 4

konkrétan milyen értékű ellenállást hiányoltál? (csak néhány példát írjál kérlek)
(#) jvnd válasza leonart hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Szia. Az 1K, 9K, 90K, 900K, 9M, és pl. az áramméréshez szükséges ellenálláslétrához az ellenállások. A PM438BL-T modul leírásában is ezek vannak. (ICL7107 kapcsolások stb.) A precíziós ellenállásokból össze lehetne állítani pl 2 db-ból egy értéket, de ha van egyszerűbb lehetőség akkor az jó lenne. Ezért gondoltam egy kit szerű csomagra, ahol benne lennének ezek az ellenállások. Köszönöm.
Következő: »»   15 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem