Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem dolgozom ott, csak esetenként oda viszem a tanfolyamosokat.
A honlapjukon fenn vannak az aktuális árak. Idézet: „Ide bárki felmehet, amikor nincsen rendezvény.” Még nem tudtam megnézni a linket, amit PM-ben küldtél, csak még azt szeretném megkérdezni, hogy milyen összeg ellenében lehet felmenni a pályára, ha nincs rendezvény? Lehet, hogy le van írvaa linken, estére megnézem, elég csak akkor válaszolnod, ha nincs fent a honlapon.
Ugyan már! Ennek már muzeális értéke van!
Amúgy szép jó napot mindenkinek, Önök a heti hetes, akarom mondani Hétvégi HE OFF-ot olvassák. Azaz a H2E-OF2-t.
Az én hibám, ne haragudj, egy betűt benéztem. nem CMI hanem CME a te típusod. 99% -al CMI hangkártyákkal találkozok, sőőt, nekem van itthon három is, amiből az egyiket halálra itélem, mert a jack csatlakozók kellenek a bemenet választómhoz. Találtam bontott alaktrészekből, hozzávaló cuccokat, így most azt megépítem.
Tessék itt van.
Az előző hsz. -em végén ott van a link. :yes: a pi...@, ez a driver detektíves. Az alatta lévő link meg nekem üres ablakot hoz be.
No én meg csak most olvasom. De az a lényeg, hogy van hangod. hang_01
Sajnos tényleg nem olcsó, de vedd figyelembe, hogy ezért mit kapsz. Műszaki mentést, ha kicsúszol a kavicságyba, és hidd el, amikor először mész ott - ki fogsz csúszni. Műszaki mentés nélkül ott fogod elbontani az autót és nem tudnak segíteni a többiek sem, mert ilyen a jó kavicságy, ez kíméli a kocsidat.
Azután amikor 5 kezdő autó felment, akkor az egész 2300x16 m-es szakaszt végig kell söprögetni a kavicsoktól kissöprűvel, mert enélkül utánatok nem lehet felengedni a motorosokat, mert meghalnak. Te ezt mennyiért tennéd meg? Nézzük a másik oldalát, amit te ott egyetlen esős délután alatt megtanulsz, az legalább kétszer meg fog menteni a következő 5 évben a közúton a kártól. És ez itt nem a reklám helye, mert én abból, amit ott befizetsz egy fillért sem látok.
Tud valaki oroszul? Kellene nekem pici segítség! Igor meghálálná..
Esetleg:Itt a suli, de lesz még buli!
Szerintem meg nem kell még ide is suli....
Remélhetőleg itt is tanulsz egyet,s mást.
Elég törve. Mi a szöveg? Совсем нарушена. Что такое текст?
Sziasztok.Nem tudja valaki hogy mennyit kell fuzetni azert hogy Szlovakiabol attutaljak 50eurot ?
Koszonom
Szia! Gondolom Magyarba akarod utalni. a neten nincs esetleg ártájékoztató a bankodnál? (Komáromtól merrefelé van az a 35km? Ha keletre, akkor kb 15-20km-re lakunk egymástól.)
Nem magyarba hanem a dealextream tol szeretnek telefont rendelni.Bankom nekem meg nincs.Ismeroson keresztul fogom megrendelni mert oneki van paypal-ja.Es most veszem eszre hogy azt nem is irtam hogy paypal-on kereszul fog menni az attutalas.
En Komaromtol eszakra lakok(Naszvadon Ersek Ujvar mellett)
Ha jól tudom a PayPal-ra nem számít fel, mert vásárlásnak minősül, de mondom, bankja válogatja.
Tyűha,a tört is több,mint elég ide.Lenne egy adatlapom egy orosz vfd kijelzőről,pár alapvető adatot szeretnék csak megtudni.
Na mi van? Mindenki elment Star Wars-t nézni? Már nálunk is elaludtak a gyerkőcök, úgyhogy már dübörög a házimozi, én is megyek harcolni.
A fázis legyen veletek, a FI-relé vigyázzon rátok!
Jöhet!
Nem kell mind a 3 oldal,a 297.oldalon levő adatok érdekelnének csak engem.
Vagy a másik kedvenc...
Megküzdtem, remélem érthető.
Halihó!!!
Na mi van, mindenki még a film hatása alatt van? Rajongóknak háttérkép.
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe a következő videót-> Ezt Érdemes megnézni, mert szerintem nagyon jópofa. Üdv!
Nem gyenge. Birka türelem kellett hozzá...
Ez marhajó!
Ennyi izzót elpazaroni! Pazarlás! Csernobil nem lett vona erre alkalmasabb? Nemtudom ezt ki olvasta, de eléggé érdekes. Az e féle időjárás nem okoz "kárt" az időjárásban? Azért eléggé furcsa. Néztem az időjárásjelentést is, valaki nagyon belepiszkált a "termosztátba". Egy hét alatt ekkorát változik az ország klimája, nem semmi. :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |