Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autóelektronika
Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
6 izzitogyertya azért harap annyit, mint egy kisebbfajta inditomotor. Egyet még mindig birt forditani a motoron, az meg már elég volt hidegben is.
www.legradiautosbolt.hu. Riasztó: CS 13. Hivatkozz rám, egy kis kedvezményért.
de a ruszki az nem akkora volt, mint egy biztosíték
Hát a mini késes biztinél nagyobb, az tuti.
De ha emlékszel az ösi késes biztositékra, amit szintén az oroszok alkalmaztak, ahhoz már lehetne hasonlitani méretben. Arra a felujithatora gondolok, még a javitokészlet is rá volt tekerve.
Hali !
Nekem egy késleltető áramkörre lenne szükségem . az autómba utólagos fényszóró mosó került és ugy szeretném működtetni hogy az ablakmosóval egyszerre müködjön de a fény.mosó csak hosszab mosás alkalmával kapcsoljon kb 3s után hogy a rövid hogy a rövidebb szélvédőmosáskor ne kapcsoljon Előre is köszönöm
Sziasztok nem tudom aktuális-e még a potyo biztosíték problémája, de én találkoztam ilyennel Mercedes teherautóban pont olyan volt mint amit SzervízMacska említ, ezt kézzel kell visszakapcsolni.
Egyébként több autógyár használ „automata” biztit csak nem a biztosítékék táblában, hanem nehezen hozzáférhető helyen, (úgysem kell cserélgetni) AUDI-ból már vettem ki ilyet kicsit nagyobb mint egy sima késes bizti, fém házas, és a műszerfal alatt van. Csak azért írtam hogy nem kell az ezeréves bizonytalant választani, van újabb!
Tudsz valami webshopot, ahol lehet ilyeneket szerezni?
Sziasztok !
Esetleg valaki Tempomat ügyben tudna segíteni....szóval egy 93-as fullos Passat tempomatja nem tartja a sebességet,kikapcsol magától , de már a vége felé be se tudtam kapcsolni... lehet hogy a hibakód ki ütése után működne megint ? - az érintkezők,sorkapocs csatlakozók át tisztítva, kormány kapcsoló ok. köszi a válaszokat ! Üdv: vwboy - Zoli
Idézet: „Csak azért írtam hogy nem kell az ezeréves bizonytalant választani, van újabb!” Milyen jo kis flémet lehetne ebböl kreálni.
Nem tudom, hogy lehet-e hibaok, de egyszer olvastam, hogy a PASSAT nem ment a tulajnak, már mindent cseréltek a rutinos szerelők, mire kiderült a hiba: eltérő méretű gumik voltak felszerelve és így nem hitt az adatoknak az elektronika --> visszavett a teljesítményből! Neked nem lehet valamilyen sebességérzékelési hiba?!
Steve
Nekem urban legend-nek tünik, szerintem ha valami rendellenességet észlel a kipörgésgátlo elektronikája, egyszerüen megszünik kipörgést gátolni, és kirak a müszerfalra egy hibajelzést. Az ABS is ezt teszi, müködik a fék tovább, mintha benne se lenne.
(Amugy gondoljunk csak a manapság oly népszerü mankokerekekre.)
Szia ! nem , sajnos tökéletes szinte minden a kocsin, az automata váltója is már valami digit vezérlésű ( 1993 !) , az a gond hogy túl bonyolúlt a rendszer , sok helyről gyűjt adatot, jelet a "számitógépe" s vezérli a motort, gázpedált mozgatja stb.... Üdv: vwboy
Webshopot nem, de amit én kiszereltem azt megtaláltam. A számát bediktáltam egy VW-szervizbe, rendelhető de sajna kb.: 4000Ft
próbáld bontókban, azt nem kérdeztem milyen értékekben van ez 30A-os itt egy kép a méret miatt egy hagyományos biztivel.
Bocs! A szám lemaradt: 443 937 105 A
30A 12V
Kösz szépen.
Ha VW szervízben 4000Ft, akkor ettől azért olcsóbban is hozzá lehet jutni, majd keresgélek.
Találkozott-e már valaki Jaguar X type navigációval? Vagy tudtok -e olyan embert aki tudja javítani? Denso gyártmányú szerkezet, lehet, hogy Fordokban is van ilyen.
Nem tudom, mennyire jo ötlet ilyen tipuspecifikus navikkal foglalkozni Magyarországon. Tartok töle, hogy rendes térkép ugyse lesz bele.
Potyó!
Van egy olyan lehetőség, hogy olvadó biztosíték 40A-ig. Összetelerhetős, így nem esik szét, nem repül ki. Egy apró hibája van, lengő kivitelű, viszont olcsó.
Nekem épp az olvadót kellene kiküszöbölni, hogy ne kelljen semmit se cserélni, elég legyen csak visszakapcsolni javítás után.
Utána nézek várj néhány percet.
VW, Seat, Skoda, de sajna 3000 felett van, és ráadásul csak rendelésre. 3-6 nap ha hétköznap leadjuk 15 óráig.
De az ilyen rendelések nekem nem szoktak bejönni a megjelölt idő alatt. Ha pár nap alatt találok olcsóbbat küldök füstjelet.
Hali !
Nekem egy késleltető áramkörre lenne szükségem . az autómba utólagos fényszóró mosó került és ugy szeretném működtetni hogy az ablakmosóval egy kapcsolóról müködjön de a fény.mosó csak hosszab mosás alkalmával kapcsoljon kb 3s után hogy a rövidebb szélvédőmosáskor ne kapcsoljon Előre is köszönöm !
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy egy astra külső levegő elzáró motorja nem kapcsol le végállásban amikor belső levegő keringetésre kapcsol. Ennek hatására még a mozgató tengelyt is eltörte. Szétpattintottam a mozgató motor dobozát és a fogaskerekeken, egy szerintem szűrőkondin és persze a motoron kívűl más nincs benne. Esetleg van ötletetek hogy merre kezdjem a hibát keresni? Valalmi ötlet esetleg hogy hogyan tudnám ezt a hibát megoldani műszerfalbontás nélkül(valamilyen áramkorlátozó relé vagy kapcsolás közbeiktatása)?
F, G, H? Klimás, automata klimás? Behr, Delphi?
G astráról lenne szó és Delphi a mozgató motorja. A klimát azt meg kell majd kérdeznem mert csak a motort hozták el nekem de ha jól emlékszem akkor automata klímás. Ez a szám van a motoron: 30.93656.02 és 52 497 183
Találtam rola egy rajzot, talán segit.
M59 a belsö keringetés motorja, és a klima/fütés kapcsolotáblájában van az elektronika, ami vezérli, abban kellene keresni a hibát.
Köszi a rajzot!
Esetleg megtudod mondani hogy a klima/fütés kapcsolotábláját merre keressem majd?
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ki akarom iktatni az 1 vezetékes lambda szondámat. Annyit tudok, hogy a fedélzeti computernek 0-1000mV közti egyen feszültséget küld fel attól függően, hogy mennyi az oxigén Co arány ! Az üzemanyagot is e szerint szegényíti ill. dúsítja ! Kellene nekem néhány alkatrészből álló kapcsolás ami 12V-ból szabályzott 0-1000mV közti állítható feszültséget állít elő, ez helyettesítené a szonda fesz jelét. Más egyéb üzemanyagot használok és ezért spórolás céljából le akarok venni a dúsításból ! Segítségeteket előre is köszönöm ! Lauffer |
Bejelentkezés
Hirdetés |