Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nagyon jó!
Akár hiszitek akár nem, a kezdőképet én is paintban rajzoltam Kicsa: lehet, hogy folytatom...
Jelentem, én szenvedő alanya voltam a földrengésnek...
Tekintve, hogy maglódi vagyok, és az epicentruma épp Maglód és Gyömrő között volt, hát mindent éreztem - amit nem kellett volna. A történet, röviden: Délután, túl az ebéden, nyugiban ülök a számítógép előtt, valami marhasággal bíbelődöm elmélyülten. Egyszercsak a tőlem 2 méterre lévő ablak reccsen egyet. Mondom: "Mi a pi...a! Betört az üveg?!" Alighogy ezt végggondoltam, éreztem, hogy megmozdul a padló a talpam alatt, elkezd inogni a székem, mozog az asztal, még a monitor is megmozdult! (Régi, képcsöves, 120 kilós nagy dög.) Rohanok ki, asszony holtsápadtan: "Érezted?!" Mondom: "Te voltál?!" (Nem ismételném a válaszát, nem nyomdafestéket tűrő volta miatt...) Én: "Mi volt ez?" (Jelen volt a gyerek is, ekkor már...) Nyomás ki az udvarra: Látom, az összes madár sűrű, tömött sorban húz elfele. (A szomszéd galambászik.) Másik szomszéd rongyol ki a házból. Mondom: "Érezte, Imre?" Aszongya: "Hogyne! Legalább 3,5-ös, 4-es lehetett. Földrengés..." Hadd ne mondjam, még órák múlva is remegett a gyomrom... Na, ez az év is úgy fejeződött be, hogy még a föld is beleremegett! (Amúgy nem csak Topi a Nostradamusi hajlamokkal megáldott: Anno, 1985. augusztusában (több fórumtárs ekkor még nem is élt!), mikor megismerkedtem a párommal, Balaton melett nyaraltunk. Berhidán akkor volt földrengés. Én épp aludtam (volna), amikor elért minket: Leestem a kemping-ágyról... Hiába, no, amikor mi megismertük egymást, akkora lett a love, hogy abba is beleremegett a föld! :yes: )
[off]Nahát ez nem semmi.
Felhívom már a rokonokat, Ők éppen Gyömrőn laknak....
Tuti, hogy Ők is érezték! Egy baráti házaspár szintén gyömrői, azonnal ment a telefon oda-vissza, Ők is érezték...
Az eset súlyosságát jól mutatja, hogy van egy Gyömrőn lakó ismerősöm, aki 0-24 fennt van messen. Még hétköznap is
És a földrengés idején nem volt fennt... Ez pontosan mutatja milyen komoly lehetett... Az volt, hidd el. Nem vagyok besz@ri alak, de most frankón féltem! Amíg a híradásokban láttam, hogy az emberek hogy meg vannak ijedve a földrengéstől, addig nem is gondoltam, hogy ennyire ijesztő a dolog, de most, hogy élőben átéltem, ráadásul az epicentrum közelében, hát... Nem kívánom senkinek!
Akkor milyen zenét tartanak? Mert ugye a diszkó és megy a house meg a rave...
Ez nekem is eszembejutott
Lehet, hogy spanyol vagy latin zenét játszanak csak, elvégre ezek nincsenek a "tiltólistán"
hard-techno, dance(talán nem tartozik a techno "címszó" alá
a latin zene nem lassú?
Talán a tangó az, de láttál már cha-cha-cha-t? Az pörgős!
Beleolvastam... Ez nagyon vad.
Itt egy másik: http://www.youtube.com/results?search_query=Will+It+Blend%3F iPod-os a legjobb
Én meg elolvastam, szerintem is nagyon komoly. Így menjenek az emberek vásároli a Tescóba...
Nem vagyok benne annyira az ilyen dolgokban de tudnék én is egy két történetet mesélni... Amugy durva ami itt folyik...
Jahh hogy tegyem vidámabbá a pillanatot... Nézzétek meg ezt a videót sztetek normális vagy csak nagyon jól löki a táncot.... (a röhögéstől majdnem leestema székről) (ezt bezzeg sehol nem tanítják)
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/cross/?vi=15157&t=cross
Flash Player letöltésnél:
Idézet: „Mozilla and Mozilla compatible”
Csak az, hogy nem értem miért kell 2x is kompatibilisnek lennie a Mozzilához.
amugy nekem az internet explorer 5el lazán fut
ie7-el is bátornak kell lennem? csak kérdezem....
így én már sajnos élőbe is láttam embert "táncolni"
Nagy élmény volt
Hello!
Remélem nem sértek meg senkit ezzel a képpel. Sztem nagyon jól sikeredett. Deguss plíz tedd ki az oldaladra! |
Bejelentkezés
Hirdetés |