Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   35 / 282
(#) lichi válasza frecsko hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

A biztosíték táblán gondoltam, hogy lekapcsolom, megnéztem melyik az. Nem a benne lévő biztit húzom ki, úgy láttam, van ott 3 is, nem tudtam választani.
Mennyit fogyaszt kb egy ilyen rendszer? 5kezelő, 2 sziréna, 7 mozg érz.
(#) frecsko válasza lichi hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

5 kezelő
banki rendszert akarsz hatástalanítani?
Amúgy 42 órát ki kell bírnia az akkunak ha jól van méretezve.

nem, iroda+ kiszolg helységek voltak a családi házban, csak faxom kivan má vele, bekapcsolni nem szoktam, mert minden üres, nem szórakozok itt vele minden este.
(#) lichi válasza lichi hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

akku bigbat 12V 7Ah, ez van ráírva 5 éves
(#) gyula66 hozzászólása Dec 13, 2009 /

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy CERBER C816-os központrol szeretnék lírást kapni, ha valaki tudna segíteni. A neten ne találtam ( vagy nem jól kerestem).
(#) frecsko válasza lichi hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

Hát....másfél napot kibír kb.
Milyen solution?
(#) frecsko válasza gyula66 hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

Mi van még ráírva a riasztóra? A panelen keress.

valami 16 ra emlékszem, mert pont oda van ragasztva egy matrica. neten már kerestem hozzá használatit, de az a másik, behalt gépemen van.

Köszi de közben rájöttem, hogy a CERBER ugyan az mint a SATALARM.

A hozzávaló EZCOM programból esetleg van magyarnyelvű?

A programban keress rá a frissítésre. Ha van frissített verzió letöltöd és ha szerencséd van akkor a language -ban megleled a hungaryt.

Köszi de közben ezt is megtaláltam. Nem értem miért lett más a neve.

Lehet megvette egy másik cég.
(#) triniti válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

Köszönöm, bevált.
(#) lichi hozzászólása Dec 14, 2009 /

Folytatva a tegnapit,tudna nekem segíteni valaki lépésről-lépésre, hogyan kell kikötni? Solution 16,akku bigbat 12V 7Ah , +2db Masco Satel SD3001 msn is jó
(#) frecsko válasza lichi hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Akku le, hálózat kiköt, a mester és a telepítőkódot beleírod a doboz belsejébe, hogy el ne felejtsd Ha van kinti sziréna akkor még táptalanítás előtt kapd szét, táptalanítsd. Utána jöhetnek az eszközök.
(#) lichi válasza frecsko hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

ha nem zavarlak, megírhatnám neked imélben a problémám? Ha mégse akarsz velem foglalkozni, elég egy szimpla NEM
(#) MPi-c válasza lichi hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Fórum szabályzat
Idézet:
„XX. ... Fórumon nem szokás a kérdésünkre mail-ben választ kérni. Márcsak azért sem, mert a feltett kérdésünkre érkező válasz másnak is hasznos lehet a későbbiekben.”

Ha csak nem valami nagyon személyes adatokat tartalmazó kérdés, mert más nem igen indokolhatja.
Üdv!
(#) lichi válasza MPi-c hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

bocsi,nem akartam rombolni a fórumot amatőr kérdésekkel. egyedülálló nő vagyok,igyekszek mindent megoldani, szükségem lenne valóban részletes magyarázatra, ezért nem akartam számotokra egyértelmú dolgokkal fenntartani a témát.
(#) sztibor hozzászólása Dec 14, 2009 /

Sziasztok!

Van valakinek esprit e55-höz telepítői leírása illetve winload szoftvere?

Előre is köszi:

Tibi
(#) tasligep válasza sztibor hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Itt a leírás! A programot viszont nem tudom feltölteni mert elég nagy! 24 MB!
(#) sztibor válasza tasligep hozzászólására (») Dec 16, 2009 /

köszi szépen!
(#) mgs hozzászólása Dec 16, 2009 /

Hali
1864 központ és a 5500 kezelőt a telepítési útmutató 0,5 ös vezetékkel javasolja, ha jól értelmeztem, mi indokolja? nem kaptam csak 0,22-est vagy van még utp kábelem az 0,5-ös.
A haveromnál a mester behúzta az összes vezetéket a 220-as drótok közé a kábelcsatornába, ez szépen néz ki, pontosan nem látni sehol semmit, de mi van az indukcióval ? nem vágja esetleg tropára a központot egy komolyabb áramingadozás? vagy esetleg nem okoz rendszerzavarokat pl egy hegesztés, közeli villámcsapás ..?
Köszi üdv mgs
(#) increduluszoltan válasza increduluszoltan hozzászólására (») Dec 16, 2009 /

megoldódott a dolog,távsegítséggel felprogramoztam.
a Z2-esre van kötve a pager..a sorkapocs 12-es pólusára van kötve a pager 0,és a 13-asra a Z2re a másik kábele..
csillag 8 mesterkód 001 01 23##
szóval ennyi..
azért köszönöm a jó szándékot,kellemes ünnepeket:üdv Zoltán

DSC01637.jpg

(#) Syn7h37ic válasza mgs hozzászólására (») Dec 16, 2009 / 1

Nem lesz vele gond. A kábel árnyékolást rendesen be kell kötni. A csavart érpár csak nagyon hosszú szakaszoknál, kb. 200m kellhet. átlagos lakásoknál bőven jó a rendes riasztókábel. Az indukció nem zavarja be, hacsak nem nagy energiájú kábel mellett megy ( több kilowatt...)
Közeli villámcsapás esetén nem a riasztó, hanem a PC, a TV, és egyéb más híradástechnikai cucc miatt aggódnék.
Az áramingadozás és feszültséglökések ellen az akku és a beépített táprendszer teljesen megfelelő. De ehhez persze normális táptrafó is kell.
(#) frecsko válasza lichi hozzászólására (») Dec 16, 2009 /

Ide is írhatod a problémádat, vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá e-mail-ben is elküldheted.
(#) frecsko válasza mgs hozzászólására (») Dec 16, 2009 / 1

200m felett kell a negatív vezetéket duplán kötni. A riasztós vezetékben van egy csupasz drótszál és árnyékolás ezeket összesodrod és földre kötöd.
(#) mgs válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Dec 16, 2009 /

Köszönöm a gyors választ.
Nagy távolságok nem lesznek a központtól, sajnos nem akkora a kecó mint a Buckingham palota.

A telefonnál, mivel már mindenhol adsl van, akkor a szűő után kell a központot is kötni mint egy telefont, hogy ne bontson a net ugye?
(#) nyitraitomi válasza mgs hozzászólására (») Dec 16, 2009 / 1

Pontosan!
A riasztóközpontot úgy kell bekötnöd mintha telefon lenne, csak ne legyen vele párhuzamosítva semmilyen készülék, de gondolom ezt már tudod!
Következő: »»   35 / 282
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem