Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De szigorú a tanár úr! Szegény tanulók akik unják az előadásokat most majd mivel foglalják el magukat ...
Ők nem unatkozó várkapitányok, hogy elfoglalják magukat. figyeljenek csak az órára!
Idézet: „figyeljenek csak az órára” Ne aggódj, pont ezt teszik. Kb. minden 5. percben ránéznek: már csak 40 perc, már csak 35, ... :hehe:
Nos ha fogyókúráznak, nyalogatják is, mert ugye a Tic-Tac-ban csak két kalória van
Szia
Most teszteltem a Idézet: programot. Nagyon szépen fut és az ebuddy-t is blokkolja. Be lehet állítani, hogy csak jelszóval lehessen belépni magába a programba. „Block Websites Buddy” Azt hiszem én is felrakom az összes gépre. Mivel lehet a beállításokat menteni/tölteni, ezért egyszer berakni az összes nem kívánt URL-t.
Köszi. Ezt kipróbálom, de már csak a tanári gépen fogom tudni, mert az összes tanuló gépen már letiltottam a webhelyeket, myvippel élen, mert azzal kezdték, aztán kaptak rá az msnre, de azt hiszem a gyilkolós játékok címeit is gyűjteni fogom, és azt is szépen letiltom.
Ez semmi más csak kultúrára nevelés távlati célokat tekintve.
Na ez is egy jó ötlet, esetleg ha más op rendszer van mint xp. Mert a kicsit följebb említett címre csak be kell írni a akármi.com és elé még 127.0.0.1 és a következő sorba meg ugyanezt csak másik webcímet.
Tanár profillal lépek be és csak akkor tudom módosítani, de ott meg jelszóval lehet csak belépni, így esélytelen, hogy et valaha egyáltalán felfedezik, főleg, hogy módosítsák. Persze simán ki lehet játszani az xp jelszavas beléptetését, de a mi iskolánkban nem hiszem, hogy ez a veszély fenn áll, főleg azért mert kb 10 másodpercenként nézem mindenki monitorját.
Most néztem meg ezt a programot. Tök jó.
Azt csinálja, hogy abba az elérési útba ahova írtam a hosts fileba beírja magát ugyanúgy ahogy írtam. Amit a programba írok, azt írja a hostok közé kiegészítve azzal a számmal az elején.
hapro és Vicsys titokban telepítették a gépedre a msn blokkoló találmányukat. Te voltál a tesztalany.
Az még a jobbik eset lenne.
De hogy még most se jó ez a vacak... Ez IP cím függő vagy újabb .NET izzé kell vagy miért csinálja ezt az msn? A windóz ápdét bevan kapcsolva, mindig megy a frissítés... Egyébként a mezei alap messenger 4.7 se enged fel Azt hiszem vége az msn-es korszakomnak
Örülj neki!
Esetleg próbáld meg másik böngészőböl, vagy http vel vagy anélkül. Aztán írd meg megy-e és ha nem akkor várj egy kicsit és kikapcsolom a tiltást a gépeden. Itt találsz még oldalakat ahol be tudsz lépni online. Bővebben: Link
Kicsit erősen off leszek egy pillantásra.
Az a helyzet, hogy feltöltöttem egy képet a plazma gömbömről, és amikor az adatlapomra kattantam, akkor még mindig az A mérőt lehet látni. Ha rákattintok akkor előjön a plazmagömb. Ez most a portál, vagy a böngészőm bugja? Végül is nem fontos, csak érdekes.
Szerintem még az van a gyorsítótáradban.
Nekem a plazmagömb jelenik meg. Szerintem nálad van a hiba.
Újra itt vagyok :yes:
Marcsi csak a képzelete szüleménye. Tudod: Folytasd, Marcsi, folytasd...
Ezek szerint a tűzróka mókázik nálam. Sebaj, egy korábbi verziót leszek kénytelen feltenni, mert még az előzményeket sem hajlandó törölni a piszok.
Ez a plazmásovics jó volt. Most eszembe jutott az a mondásod, ami mindenkit földhöz vágott a röhögéstől. Még mindig nemtudom feldolgozni.
Hagyd abba, Matyi, hagyd abba! :hehe:
Jujj, Matyi nee!
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a tűzróka ha sok paprika pálinkát iszik, rókázik, vagy tüzet hány? Kinek mi a véleménye?
Nono, nem úszod meg oylan könnyen, ZoliKÉM!
Hát?! Le nem fog tőle fagyni.
Idézet: „paprika pálinkát iszik, rókázik, vagy tüzet hány” Ezekszerint, ha valaki iszik, és jól bírja a piát, akkor becsajozik?!
Egy történet...talán a vicces topicban is elférne.
Iskolában informatika órát tartok, és az egyik osztályban van egy gyerek, aki kicsit jobban érti a dörgést mint a többiek. Ő mindig sokkal hamarabb végez mindennel és mindent sokkal jobban tud a többieknél. Első körben az msn-t úgy tiltottam le a gépeken, hogy felhasználói profilok, a tanár profil jelszavas, és a tanuló nem telepíthet. A messenger pár alkotóelemét pedig a program filesből kitöröltem. Na mint aki jól végezte dolgát hátra dőltem képletesen értve. Erre jön az, hogy a myvipen be tudunk lépni az msn-be. Akkor myvipet tiltottam le, és annak minden formáját ahol be tudnának lépni. Múlt héten történt az eset, hogy mondom a gyerekeknek, hogy most már utolsó előtti hét van, már nem csinálunk semmi értelmeset, így mindenki internetezhet, és azt csinálhat amit akar, ha csöndbe van, és nem rohangál a teremben. Így is lett, én meg közben jártam a teremben fel alá, és néztem a monitorokat szó nélkül. Az én gépem mellett van egy switch ami elosztja a netet a gépek között. Megvan precízen számozva melyik géphez melyik kábel megy. Az a gyerkőc aki kicsit ügyesebb mint a többi felfedezte az ebuddyt még előző órán, na azt septibe letiltottam még az órájuk előtt, igen ám, de ezen az órán egy másik honlapot talált ahonnan be tudott lépni, és futótűzként próbálta terjeszteni a hírt a többiek között. Ezt meg nem szeretném, mert az olyan kultúrát terjesztikés tanúlják rajta mint például csá-csá-mivan-semmi-mit csinálsz?-semmit...stb. Szóval az volt éppen a helyzet az utolsó órán velük, hogy egy gép szabad volt. Néztem melyik honlapon lépett be, és gyorsan oda ültem ahhoz a géphez és letiltottam azt a lapot. oda mentem a gépemhez és szépen kihúztam az internet kábelt a switchből amelyik gépnél ő netezett, és hoppá... Zoli bácsi nincs internetem...Hááát Norbikám nemtudom mi lehet, ülj át ahhoz a másik géphez, az előbb ültem ott próbáltam ott jó a net, ha átülsz megnézem mi lehet ezzel, és ha kész vissza ülhetsz. A gyerek átült a másik géphez, én meg addig az eredeti gépénél tiltottam le ugyanazt az oldalt. Ennyi a történet. Tapasztalat: sajnos ez az ebuddy elég makacs egy jószág, mert hiába tiltottam le ebuddy.com-ot, m.ebuddy.com-ot akkor is internet explorerből működött, mégpedig a helyes kis bing nevezetű kereső miatt. Annak volt egy eltárolt változata belőle, és amikor beírtam, hogy ebuddy.com, vagy akárhogy beírtam, rájött, hogy azt ő nem tudja megjeleníteni, és hozta a binget, ami meg is találta első találtaként ezt az oldalt, ahova rákattintva csodák csodájára bejött ez az oldal, és minden működött úgy mint a karikacsapás. Ahhoz, hogy ez véletlenül se menjen a binget is az msn.com-ot is és magát ezt az oldalt is le kellett tiltani.
Szia! Minden rendbe van? Mert néhány nappal ezelőtt nagyon aggodalmas hangvételt ütöttél meg, már azt hittem a maffia kerget.
Informatikus létemre elég gyagya vagyok
Kikapcsoltam a tűzfalat (Kerio) és máris működik az ebudy (valószínűleg a popup blokkolás miatt...) bár délután is kikapcsoltam de akkor nem jött be.. na mindegy furcsa ez. Szóval most azt hallottam hogy elvileg a fibernet egy alrendszere terheli microsoft live messenger rendszert, ezért egy darabig kilőtt "minket" (flood?). Elég hajmeresztő gondolat, sajnos a netes cuccokhoz nem nagyon értek, de ez a történet még nekem is hülyén hangzik, bár kitudja
Érdekes egy dolog, nálam viszont ez a mészendzser jól működik. kár, hogy a szpájk (Skype$) -al együtt egy nagy sz@... sem érnek.
Azért már mutogatja magát a fehér pihe... :yes:
Lehet, hogy módosítani kéne lassacskán a téma címét?! |
Bejelentkezés
Hirdetés |