Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   878 / 3607
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Arra a csípős, őrölt kerámiakondis, árnyékolt huzallevesre gondolsz, amit ott mutogatott nálunk a múltkor a Zoli?
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ja, az amit indukciós parabola tányéron szolgált fel, méretre vágott CuZ metéltél. :yes:
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Idézet:
„metéltél”

Fogadjunk, hogy a nagy hideg miatt írtad így!

De akkor már lehetett volna egyből így:

me(tél)2
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ez akkor inkább gyök, mint négyzetre emelés.
(#) klemo86 hozzászólása Dec 22, 2009 /

Mi megy itt, nem semmi Nemsokára megjönnek a 12Ж1Л csövek is, ma jöttek a ГИ30-ak meg a foglalatok, örültem neki, mint ha karácsony lenne Ahogy megjönnek, már rakom is össze az erősítőt, és teszem fel a gyönyörű képeket! Addig is Boldog Karácsonyt Mindenkinek! (ha nem jelentkeznék addig)
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Mivel az is. A programozás gyakvezetőm van oda ezért a filmért és ő mondta, hogy minden karakter számítógépes figura. Az egész filmet számítógéppel csinálták. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

No comment...
(#) sándor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Üdvözöllek!
Oszt tessék mondani hány VA-t ad hektáronként a termés... :hide:
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Áááá, milyen egy bullshit ez a nap is Ezt meg a csövesek topikjába akartam írni Szerintem lefekszem aludni… (már meglepődtem, hogy széjjel van offolva a csöves topik, és nem szólt még rájuk senki) Mondjuk kicsit fura volt, hogy el van veszve minden ottani ismerős arc
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Azért néhány kanócot döfjél majd le, és egy pár Amert vezess bele, hogy minnél nagyobbak és egészségesek legyenek.

(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Na, az lesz még a nem sámli, amikor a napfény hatására elkezdenek elektroszintetizálni, és oxigént termelnek.

Csak aztán nehogy a varjak megcsámcsogják a frissen elvetett magokat majd tavasszal!
(#) sándor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ezt olyan szépen levezetted hogy kedvet kaptam én is a kertészkedéshez. Be is ültetek néhány Ic-t meg kondit...
Norberto : Ez hasonló a "bio vízbontás" topikhoz..?(a napelemet ki ne felejtsük!)
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

DurrogóMatyi megmondta, "Ha köbüki hiperszil nagyhatalom, akkor szamóca toroid lesz".
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Arra is kaptál tippeket, hogy hol tartsd, ha nincs hely máshol... :hehe:
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nem én akartam szaporodni a torroidokkal! Alig tudtam elvenni tőled őket emlékszel?
Ezt többen is megerősíthetik. :yes:
(#) CIROKL válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Hol - Hol ? Matyi ez nem lehet kérdés , természetesen nálam
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Kikérem magamnak, az csak tárolási célokat szolgált... Különben is megígérted, hogy megveszed nekem az összeset, ha megcsinálom. Nem vetted meg. :hide:
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Még képes lettél volna megtenni, és használhatatlanná "tekerted" volna őket, ha nem tépem ki a kezedből.
(#) mark.budai válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Na ne már, nekem meg csak az EI-k maradnak? Vagy kapcsiüzem?
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Anyám! :badsectoros szmájli: Haggyátok már abba, mert már nem fáj, hanem zsibbadok!
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Matyinak is zsibbadni fog, ha sokáig fent felejti a toroidot! :hehe:
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ezt elképzeltem!!!

Kíváncsi lennék, mit tudná megtörni ezt a témát!
Mondjuk ha egy csaj kezdene el hirtelen offolni??!!
Ekkor rögtön lenne 150 oldalnyi hsz., amitől csak úgy sziporkáznának a kedves moderátoraink! :hehe:
(#) vicsys hozzászólása Dec 22, 2009 /

Elkezdett teremni az őszibarack fánk, hála Eszteremnek.
(#) speccy válasza vicsys hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Mintha jégkristályok lennének rajta... Ebben az időben még érthető is.
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 22, 2009 /

Nincs orvos a közelbe? Sikerült a csillag csavarhúzót beletolni a bal tenyerembe úgy ,hogy a másik oldalon kinyomta a bőrt.
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Felénk barackmagnak hívják ezt a sütit, és nagyon szeretem, csak sajnos az itthoni asszony nem töri össze magát, hogy ilyesmikkel kényeztessen el, jó ha kaját kapok tőle. Na jó ez utóbbi kicsit túlzás, mert a gyerek nevelés mellett néha szokott kaját is készíteni, úgy 50-50%-ban.
De mégis nekem érzés alapján többször van az, hogy eszed amit találsz.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Jesszus! Gyorsan nyomó kötés rá, betadinos fél csomag mullpólyával. Tartsd a fejed fölé, hoyg ne menjen bele sok vér. Belegondolni is rossz...
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Mi???
Ez most vicc?

Azonnal menj be a sebészetre, és tedd azt amit Matyi mondott, továbbá, ha nem vérzik erősen, akkor, inkább a hirtelen mozdulatokat is kerülni ajánlott, hogy a vérnyomásod ne menjen fel!
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ha igazi lenne, az csúnya lenne, de az is lehet, hogy csak erre volt "reakció":

Idézet:
„Kíváncsi lennék, mit tudná megtörni ezt a témát!”
(#) hapro válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Az jó...
Most milyen kaját készítettél, tán rántottát, és ezzel akartad megpucolni a hagymát?
Javaslom a betadin-t vagy jódot, ha nincs egyik sem, akkor só, és pálinka keveréke, aztán fél órát szigorúan a szíved fölé helyezni magasságban, vagy fél órát csáplojál valami tucc-tucc zenére, így a vérzés biztosan eláll, ha egyáltalán még ömlik belőle.
Esetleg az ujjaidat is nézd meg mindent mozognak-e és mindenhogy mozog-e, ha nem akkor akár hogy is, de irány az orvos, ha mozognak, akkor biztos lehetsz benne, hogy életben maradsz.
Szóval minimum fertőtlenítés kívül - belül, aztán feküdj le, és pihenj.
A csavarhúzóval előtte ugye nem valami veszett állatot boncoltál, vagy már bomló-foszló valamilyen vírusos megbetegedésben, esetleg járványban elhunyt embert boncoltál?
Következő: »»   878 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem