Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Arra a csípős, őrölt kerámiakondis, árnyékolt huzallevesre gondolsz, amit ott mutogatott nálunk a múltkor a Zoli?
Ja, az amit indukciós parabola tányéron szolgált fel, méretre vágott CuZ metéltél. :yes:
Idézet: „metéltél” Fogadjunk, hogy a nagy hideg miatt írtad így! De akkor már lehetett volna egyből így: me(tél)2
Ez akkor inkább gyök, mint négyzetre emelés.
Mi megy itt, nem semmi Nemsokára megjönnek a 12Ж1Л csövek is, ma jöttek a ГИ30-ak meg a foglalatok, örültem neki, mint ha karácsony lenne Ahogy megjönnek, már rakom is össze az erősítőt, és teszem fel a gyönyörű képeket! Addig is Boldog Karácsonyt Mindenkinek! (ha nem jelentkeznék addig)
Mivel az is. A programozás gyakvezetőm van oda ezért a filmért és ő mondta, hogy minden karakter számítógépes figura. Az egész filmet számítógéppel csinálták. :yes:
No comment...
Üdvözöllek!
Oszt tessék mondani hány VA-t ad hektáronként a termés... :hide:
Áááá, milyen egy bullshit ez a nap is Ezt meg a csövesek topikjába akartam írni Szerintem lefekszem aludni… (már meglepődtem, hogy széjjel van offolva a csöves topik, és nem szólt még rájuk senki) Mondjuk kicsit fura volt, hogy el van veszve minden ottani ismerős arc
Azért néhány kanócot döfjél majd le, és egy pár Amert vezess bele, hogy minnél nagyobbak és egészségesek legyenek.
Na, az lesz még a nem sámli, amikor a napfény hatására elkezdenek elektroszintetizálni, és oxigént termelnek.
Csak aztán nehogy a varjak megcsámcsogják a frissen elvetett magokat majd tavasszal!
Ezt olyan szépen levezetted hogy kedvet kaptam én is a kertészkedéshez. Be is ültetek néhány Ic-t meg kondit...
Norberto : Ez hasonló a "bio vízbontás" topikhoz..?(a napelemet ki ne felejtsük!)
DurrogóMatyi megmondta, "Ha köbüki hiperszil nagyhatalom, akkor szamóca toroid lesz".
Arra is kaptál tippeket, hogy hol tartsd, ha nincs hely máshol... :hehe:
Nem én akartam szaporodni a torroidokkal! Alig tudtam elvenni tőled őket emlékszel?
Ezt többen is megerősíthetik. :yes:
Hol - Hol ? Matyi ez nem lehet kérdés , természetesen nálam
Kikérem magamnak, az csak tárolási célokat szolgált... Különben is megígérted, hogy megveszed nekem az összeset, ha megcsinálom. Nem vetted meg. :hide:
Még képes lettél volna megtenni, és használhatatlanná "tekerted" volna őket, ha nem tépem ki a kezedből.
Na ne már, nekem meg csak az EI-k maradnak? Vagy kapcsiüzem?
Anyám! :badsectoros szmájli: Haggyátok már abba, mert már nem fáj, hanem zsibbadok!
Matyinak is zsibbadni fog, ha sokáig fent felejti a toroidot! :hehe:
Ezt elképzeltem!!!
Kíváncsi lennék, mit tudná megtörni ezt a témát! Mondjuk ha egy csaj kezdene el hirtelen offolni??!! Ekkor rögtön lenne 150 oldalnyi hsz., amitől csak úgy sziporkáznának a kedves moderátoraink! :hehe:
Elkezdett teremni az őszibarack fánk, hála Eszteremnek.
Mintha jégkristályok lennének rajta... Ebben az időben még érthető is.
Nincs orvos a közelbe? Sikerült a csillag csavarhúzót beletolni a bal tenyerembe úgy ,hogy a másik oldalon kinyomta a bőrt.
Felénk barackmagnak hívják ezt a sütit, és nagyon szeretem, csak sajnos az itthoni asszony nem töri össze magát, hogy ilyesmikkel kényeztessen el, jó ha kaját kapok tőle. Na jó ez utóbbi kicsit túlzás, mert a gyerek nevelés mellett néha szokott kaját is készíteni, úgy 50-50%-ban.
De mégis nekem érzés alapján többször van az, hogy eszed amit találsz.
Jesszus! Gyorsan nyomó kötés rá, betadinos fél csomag mullpólyával. Tartsd a fejed fölé, hoyg ne menjen bele sok vér. Belegondolni is rossz...
Mi???
Ez most vicc? Azonnal menj be a sebészetre, és tedd azt amit Matyi mondott, továbbá, ha nem vérzik erősen, akkor, inkább a hirtelen mozdulatokat is kerülni ajánlott, hogy a vérnyomásod ne menjen fel!
Ha igazi lenne, az csúnya lenne, de az is lehet, hogy csak erre volt "reakció":
Idézet: „Kíváncsi lennék, mit tudná megtörni ezt a témát!”
Az jó...
Most milyen kaját készítettél, tán rántottát, és ezzel akartad megpucolni a hagymát? Javaslom a betadin-t vagy jódot, ha nincs egyik sem, akkor só, és pálinka keveréke, aztán fél órát szigorúan a szíved fölé helyezni magasságban, vagy fél órát csáplojál valami tucc-tucc zenére, így a vérzés biztosan eláll, ha egyáltalán még ömlik belőle. Esetleg az ujjaidat is nézd meg mindent mozognak-e és mindenhogy mozog-e, ha nem akkor akár hogy is, de irány az orvos, ha mozognak, akkor biztos lehetsz benne, hogy életben maradsz. Szóval minimum fertőtlenítés kívül - belül, aztán feküdj le, és pihenj. A csavarhúzóval előtte ugye nem valami veszett állatot boncoltál, vagy már bomló-foszló valamilyen vírusos megbetegedésben, esetleg járványban elhunyt embert boncoltál? |
Bejelentkezés
Hirdetés |