Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kedves Barátaim és Fórum társaim!
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok erőben egészségben! nagy hoho ( a kezem rendben)
Adjátok vissza a hegyeimet. No comment,és BOLDOG KARÁCSONYT!
Minden fóromtársnak Kellemes Karácsonyt kívánunk, Kata és Sanyi.
Örülünk nagy hoho hogy a kezed rendben van.
No kíváncsi lennék hogy Tiesto tudná-e így élőben nyomni mint osztrák barátunk.
De attól még mindig fáznék kérlek szépen. Így marad a hagyományosan bevált mód.
Van fűtés.
Boldog Karácsonyt!
Ezekszerint a kezed már jobban van, ennek örülök. Végül elmentél az orvoshoz?
Persze van csak ez egy lerobbant régi épület égre nyíló nyílászárókkal. De ez van ezt kell szeretni!
Esetleg építs egy csöves erősítőt, lesz zene, meg fűtés is.
Egy csapásra két döglött légy.
Jó A osztályúra gondolsz?
Jaa, hogy csöves Az előbb ez valahogy kimaradt
Üdv Mindenkinek!
Akinek nem kívántam volna külön, elnézést kérek, mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok, illetve inkább némi lassítást, egymásra odafigyelést! Ügyeletes DuMatyi
Kezdetben javaslom a 6c33c -B -t a tetején lévő három csöcs miatt, mert azon egy bögre forralt bort még készíthetsz.
Fontos, hogy "B" -s legyen mert az a ruszki gyártmány, és csak azon van csöcs(a japánon pl nincsen.), mert ellenkező esetben nem marad meg a bögre forralt bor. Fiatalok, nem követni a példát! Kijelentem, hogy az alkohol bárminemű külső/belső felhasználásától elhatárolom magam, kivéve akkor, ha gyantapacát kell oldani a forrasztás mentén, vagy sebet kell fertőtleníteni.
Matyi!
Boldog Karácsonyt! ..és Kellemes ünnepeket! ...és Boldog új évet! ...és ...és ...és .... és több nem jut az eszembe.
A segítségetek kellene. Van az egyik gépen windows vista home premium, angol nyelvű. Nincs még rajta semmi frissítés csak az alap rendszer. Hogyan tudnám ezt át magyarosítani? Ha felteszek egy magyar Service pack-ot akkor magyar lesz? Illetve hogyan tudom állítani a nyelvet a pack telepítőjében?
A kezem egészen jól van, ha nem mozgatom nem fáj. Voltam az ügyeleten de az orvos éppen máshol volt. Így a népi gyógyászat került előtérbe.
Kellemes Ünnepeket kívánok, legyen szép Karácsonyod! nagy hoho.
Köszi szépen, neked is.
Akkor már nem is lesz vele gond, hamar rendb e fog jönni. Nagy szerencséd van.
Nem voltam sehol ill. az ügyeleten, de nem volt orvos. A Megyei kórház hol van? Egerben? Én az utóbbi 40 évben csak a jogosítványomat voltam meg újítani. Ennyi kapcsolatom volt az orvosokkal.
Na én vagyok még ezzel így. A múltkor kaptam egy levelet a háziorvos úrtól, hogy ugyan jelenjek már meg mert már 7 éve nem látott. DE minek amikor az ember az életétét éli akkor nem hozzá megy minden ... Egyébként is én személyesen hiszek a népi gyógyászatban ami sokszor eredményesebb mint a mindenféle hülye kemikália.....
Ez így igaz.
Volt mikor meg voltam fázva, a gyógyszer nem segített. Bevettem 2 este forralt bort + az izzadás, utána kutya bajom Igaz elég meginni, a hideg is kiráz
Még egyszer Boldog Karácsonyt, és Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
A katódfűtés legyen veletek, az anódáram vigyázzon rátok!
Csak a segédrácsod be ne izzon kis kivezérlésnél, mert akkor növelni kell a kivezérlést.
Ez jó.
Sziasztok.
A kérdésre: "DE minek" a szabatos válasz az hogy elveszik tőlük a kártyapénzt ha nem "gondoznak"!
Ha más orvoshoz jársz (pl. üzemorvos) vagy nem vagy kíváncsi az orvospókerre, (ti.: az előre kiállított receptek közül kihúz néhányat, és ha meggyógyulsz nyertél, ha nem hát nem, jobb esetben újrahúzhat .) esetleg egészséges vagy, (Ez ki van zárva, mert egészséges ember nincs csak hiányos orvosi vizsgálat.) igazolnia kell hogy mindent megtett a betegért ha az beledöglik is!
Nem véletlen, hogy az összes VALÓDI gyógyszeralapanyag természetes eredetű. Lásd valeriánsav ami nyugtató hatású. Ezt régebben a macskagyökér nevű növényből nyerték ki. Na most lesz egy "poen" de ez megtörtént egy barátomnál. A lomosban fel volt téve ebből egy ezeréves kivonat. Volt egy kandúr macskájuk ami ezt kiszagolta és leverte és ott fetrengett benne. Ez az anyag a macskákat párosodásra ingerli. Nem véletlenül kapta a macskagyökér nevet a növény.
Sziasztok
Először én is Kellemes Karácsonyt és oldog Új Évet kívánok mindenkinek! Másodszor pedig egy kis segítséget kérnék, egy szám címét vagy előadóját szeretném megtudni. A Vi@s@t3 szilveszteri "filmgyűjtemény" bemutató-filmjében ez a szám a háttérzene. Egy kis részt elkaptam, csatoltam. Valaki felismeri-e? Előre is köszi
Ha jól rémlik talán Balck eyed peas de nem vagyok biztos benne!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |