Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ebben az egy témában kaki az energiatakarékosságra. Ugyanez a szindróma villanykörte ki be az új 14W-os. Na mára kicseréltem hagyományosra mert egyszerűen nem lehet melletük rendesen dolgozni. Olyan hideg a szinképük, hogy az már ordít. Én hozzászoktam a hagyományos izzólámpákhoz ami sokkal barátságosabb és az amúgy tönkrement szememnek barátságos plusz nem annyira zavaró a monitor villogása. Régen nem véletlenül mondták, hogy tegyél egy izzólámpát a tv mögé. Én ezt a mai napig is alkalmazom.....
Annak idején mikor ezt hallottam,
Idézet: én voltam az első, aki tett. „tegyél egy izzólámpát a tv mögé” (Legalábbis amikor kiértem a Szabadság térre, a TV mögé, még egy darab sem volt ott.)
Direkt nem irtam bele, bár gondoltam, hogy meg kéne említeni. De arról én se fogok
Ilyen hidegbe,ha kiengeded a cicust adjál rá sapkát,hogy ne fázzon a füle!
Isten őrizzen most is itt gépel velem, csak ne mászna rá a billenytyűre....
Hát ezt jól látod mert, én is akkor örülök amikor ismerősöket látok kint..
Áhá, így már értem.. Köszönöm!
Én valami Lézer fejre gondoltam a hangszedő helyén
Üdv mindenkinek!
A suliban ma hallottam annyi cifra történetet erről a mobilos "+36 os ügyről" Valaki el tudná mondani hogy akkor most mi van? Van aki azt mondta hogy a 06 os kezdéssel már nem lehetlesz hívni, meg minden "06" os át kell írni "+36" ra.. Igaz ez? Üdv!
06-tal is lehet hívni továbbra is , csak célszerű egyesek szerint +36-tal kezdeni, mert az az országhívó és így külföldön is tudsz hívni gond nélkül magyar számokat....
Mind kacsa! 007 lesz. Neve: Ország, Magyar Ország.
Miután kemény 8 óra alatt sikeredett a melóhelyem hömérsékletének a megduplázása, azaz már 10°C van , ennek örömére hazamegyek átmelegedni, s az idei saját termésű borocskámból csinálok egy nagy lavór forralt bort, és mind jól megiszom.
Köszönöm a választ.
Akkor engem nem érint ez a dolog
Na ez elég off lesz: Mekkora a klasszikus horganyzott (ha jól emlékszem névlegesen 15 literes) mosófazék átmérője?
NE keverjétek a szezont a fazommal!
A 06 az körzetszám előválasztó, a + ország előválasztó, és a 36 ország hívószám. 1. A XXXXXXX számot betárcsázva a veled azonos körzetben lévő XXXXXXX számot hívod. (Természetesen CSAK az adott országon belül.) 2. Ha másik körzetbeli számot hívsz, akkor meg kell adnod annak a körzetszámát. (pl.: 30) Ahhoz, hogy ezt meg add, be kell tárcxsázni az előválasztó (06) számot, vagyis - 06 30 XXXXXXX lesz. (Természetesen még mindig CSAK az adott országon belül.) 3. Ha +36 06 20 XXXXXXX formában adod meg a telefonszámot, akkor a világ bármely pontjáról fel tudod hívni az illető számot, mert a + az ország előválasztó, (vagy "00" de ez fog megszűnni!) a 36 Magyarország hívószáma, a többi pedig a már ismert módon következik.
Én azért voksolok a 06-ra, mivel így duplán be vagy biztosítva! Amennyiben bármely határ közelébe utazol, és elfelejted átállítani kézi előválasztásúra - és valakit hívsz, de nem figyelsz oda - akkor nem fogsz horribilis számlát fizetni. Én az elmúlt 10 évben ténylegesen egyzser voltam külföldön. Akkor azt a 3 számot meg átírom.
Szia!
A +3606-os formula nem életképes!
Szia!
Ha külföldön vagy, és E.T. hazatelefonál,, ugyanúgy magas áron fogja tenni, mert nem a magyar adókról csatlakozik a hálózatra! (feltéve, hogy jól értettem, amit szerettél volna mondani... )
Teljesen igazad van, kösz, hogy szóltál!
Itt van javítva a 3. pont: 3. Ha +36 20 XXXXXXX formában adod meg a telefonszámot, akkor a világ bármely pontjáról fel tudod hívni az illető számot, mert a + az ország előválasztó, (vagy "00" de ez fog megszűnni!) a 36 Magyarország hívószáma, a többi pedig a már ismert módon következik.
Igen tudom, én az országhatár mellett lévő véletlen toronyváltásokról beszéltem. Kapsz egy sms-st, hoyg Üdvözöljük Horvátországban, és máris sokszorosáért teleonálhatsz.
Ja értem!
Voltunk ismikkel régebben Bécsben. Mi a határátlépés után jóval később kaptunk sms-t a hálózattól, hogy melyik hálózatra csatlakoztunk át, illetve mennyiért használhatjuk a vonalat...
Vonalat úgy használsz, amilyen vastagon a szolgáltatók ceruzája fog. Elég vastagon fog a ceruza. Pofátlan vastagon.
Volt barátnőm, illetve a suliból jónéhány haverom! :hehe:
Nem az exem volt az egyetlen nő, ne is gondoljatok semmi rosszra!
Ez az István Miki beceneve. Azt hittem, tudod... :hehe:
Azért jó multinacionális távközlési szolgáltatónak lenni, mert senki nem akar feljelenteni kartellezésért. És bizonyítani is nehéz. :no:
Igen a mai technológiai fejlettség mellett megkérdezem: mi kerül egy perc beszélgetésben 40 Ft ba? Annak, aki szereti, nekem megvan fekete korongon. Még a magyar nyomás is fantasztikus, de a parlophpne...
Eszembe jutott egy anekdota a hsz-odról. Főszereplő a korabban már említett ex-osztálytársam.
Tanár beszél, csend, mindenki figyel (na jó, nem ), és jegyzetel. Egyszer csak odaér a mondatban, hogy "MapGuide" (e.: mepgájd, Autodesk gyártmányú térinformatikai szoftver neve). Mire az osztálytársam hangosan: "Ki az a MacWild?" (e.: mekvájld)
Nekem jobb kérdésem van: miért (jóval) drágább az előre fizetett (feltöltőkártyás) szolgáltatás, mint az előfizetéses? Jó, hogy elvben a szolgáltató nem számíthat rá, hogy újra fogsz neki fizetni, de kinek van évente új mobilszáma (ennyi szokott lenni a feltöltött összeg lebeszélhetősége)??? És melyikben van nagyobb kockázat?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |