Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnos a Tiszáról már nincs meg a kép, pedig nagyon jó lett. De megvan a naplemente
Ez engem is idegesít
Idézet: Tudtommal, az ittas mást jelent, de ha a világ szó is ott van!„vilagittas” zolee1209 Tegnap voltam a munkaügyibe, nem kívánom senkinek, hogy nem kap nikotint a szervezete és agresszív lessz. Utánna kijöttem az volt az első, hogy egy szálat elszívtam, csak hogy le tudjak kicsit nyugodni. Az a baj, hogy (bár lehet, hogy én reagálom túl), ha leteszem a cigit, a helyzetek úgy adódnak, hogy rá kelljen utánna gyújtani. Pl tegnap a volt barátnőm anyja ült a szomszéd asztalnál és olyan csúnyán nézett. A pumpa fel is ment bennem, mert úgy éreztem mint, ha én tehetnék róla. Pozitív észrevétel Elsőre mikor letettem a cigit, kimentünk 1 héttel később Airsoftozni (aki nem tudja paintballhoz hasonló taktikai játék) ott mondta pár csapat tag, hogy nagyon felgyorsultam, ez pozitivan hatott rám, és bíztatásnak vettem. aztán 2 hét szünet, na itt volt a baj, hogy nem volt lehetőségem, és rágyujtottam ujra. Szóval én azt mondom, el kell kezdeni valami sportot, és ha észreveszed, hogy fejlődsz utánna már csak azért se gyujtassz rá. :yes:
Úgyis gyüjteni kell a HE találkozóra
Esetleg sörre? Már most érzem, hogy ez az első hét meginnt kemény lessz
Én hangszóróval tezsleném, mert a New Ton szó jelentése Új hang.
Gondolj arra: 4 doboz cigi ára egy tekercs forrasztóón.
Az f gombod is rossz, mert azt írtad:
Idézet: A shit ugye angollul sz@rt jelent. Egyszerűbb lenne azt írnod: shit a billenytűzetem. „/ tényleg rossz, a shit gombom.../”
Az a baj, hogy amióta letettem a cigit folyton csak ennék. És nem akarok anynira össze vissza kajálni.
De válogatós valaki küldök átalakítót!
Turkálj helyette az orrodban. Ott is találsz kis szerencsével pár hardveres beállítást. Körbenézek hátha találok valahol egy normális billentyűzetet.
Pedig inkább egyél ,és ne krákogj mint én. Voltam már én is 100kg és mi változott meg..Hát semmi. No comment.
Hülyeségen kívül még lezsírozott NÉMET billentyűzetem is van. Küldjek?
Valaki nem tud egy jó pdf---->doc konverter programot?? Át kellene tennem pdf-ből egy sor jegyzetet kicsinyítési célból, de úgy, hogy az oldalas képletek megmaradjanak ne csak pontokkal jelezze a helyüket, mint annál a programnál, ahol próbálkoztam.
Ez nem nekem szólt hanem annak az elvetemült DuMatyinak
Tedd meg helyettem is mert csak pislogtam mint süket disznó a búzában
Nem jó. Ez is ugyanúgy a képleteket pontokkal helyettesíti. Gondolom nem tudja "lefordítani" a különleges karaktereket. Ez volt a gond a másikkal is.
Ha rám hallgatsz, sört ne igyál, tegnap megittam sört, el is gyengültem, sajnos egy cigi befigyelt. De már megbántam. viszon, egyébként nem hiányzik.
Az első pár nap nekem is idegbeteg módjára telt, ezt ki kell bekkelni.
Az a baj, hogy a sört leirhatatlanul szeretem, amugy akkor én is érzem, a kényszert, hogy rá kell gyujtani. Ugyebár az alkohol kivánja a nikotint. Kipróbáltam alkoholmentes sörrel, nem is kivántam a nikotint, de a sör az... (pocsék)
Igen tudom, sajnos, nem akarom magam becsapni, ezért nem is fogok alkoholizálni mostanába.
Így erős vagyok, úgy nem.
Majd iszol kölyökpezsgőt! :hehe:
Ma voltam Kecskeméten... Azt tudni kell, hogy én akkor szívom a legtöbbet, mikor gyalogolok, ezenkívül ébredéskor, fekvéskor, illetve ha "nyugton vagyok", akkor olyan óránként. Ma felkeltem (illetve csak neki kezdtem a napnak, mert tegnap este 6 óta fent vagyok : D ), ettem egy jó adag rakott- krumplit, meg ittam egy 3in1-egy "kávét". Közben jártam- keltem, ilyenkor már elment volna 2-3 szál. Elmentem otthonról. Az út a buszmegállóig 12 perc, ez pont két cigi nálam. Késett is a busz, ezért tuti szívtam volna még egyet. 1 óra utazás, tüdő kiéhezve, egyre rágyújt(ana). Suliig még egy belefér... Az iskolában is kell valamit csinálni a látogatáson kívül, az is 2-3 szál lett volna. Sietnem kellett vissza a buszhoz, így csak egy szálra lett volna időm. Hazafelé megint kettő. Ebéd! Nagy adag rizi-bizi, meggybefőttel és sült csirkecombbal. Kaja után jól esik a bagó, lementem családdal a kazánházba, az a bagózós törzshely! : ) Kaja után csak egyet pöfékelek el! Összesítve: 11-13 szál... Helyette nulla!
Látom akkor nem csak én birom a kiképzést. Főleg akkor kéne gyujtani, ha unatkozok.
Hát ne unatkozz, inkább olvasgasd a HE-t.
Próbálj meg mással foglalkozni, mert ha mindig a cigin jár az eszed, megbolondulsz. Sör helyett pedig igyál tejet! Sokkal jobb mint a sör, és nem kívánja a cigit.
Tegnap is tejet ittam, az a baj, hogy már kezdem ugy érezni, hogy sok a fölösleges energiám és futni kéne vagy hasonló de -5°C ban nem kellemes.
Eddig sz4r volt az internetem. T-izééknél úgy megy a 15 Mbps -es átállás, hogy telefonon megkötöd a szerződést, és 10 perc múlva már (NEEEEM! Nem az új internet jön meg!) nincs is semmilyen interneted. Felhívod őket, és közlik, hogy:
- Jaaa... A D-Link 360T alkalmatlan a 15 Mbps-re. Erre csak a 360R jó. Felvegyem? (Mármint, hogy hibára.) Aztán másnap este hozzák... Na, mindegy, lényeg, hogy már jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |