Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ricsi, te ma nagyon működsz. Megtette a hatását az anyagismeret vizsga
Így van. Tudod mennyire örülök én annak a kis kettesnek?
Kár volt a sárkányt beavatni a dolgaimba. Viszont gratulálok a kicsihez, és a Jó Isten adjon neki hosszú és tartalmas életet. Ha furcsa volna a nejem 7 évvel idősebb mint én.. :gumicsirke:
AKkor Te nyertél...az enyém csak 5 évvel idősebb, mint én... :dumcsi:
Nem baj, már tuti kapunk egy igazgatóit...
De nem bántam meg pedig ha egyszer látnál minket együtt, akkor lehidalnál. Ő158cm én pedig 196cm. Pont este volt itt a mostohafiam akinek szülinapja volt, ráadásul még profi dobos is volt akkor elképzeled mi volt nálunk..
tungsram, nem hidalnék le annyira, nálunk ez 190cm én, 155 az asszony...de ebben is Te nyertél...
KTobi, én sem vagyok túl jó véleménnyel a mostani tanárokról, gyakorló apaként...ezért írtam, hogy fikázunk, fikázunk, aztán kapunk egy intőt...
Jólvanna, fiatalkoromban nálam is így volt. Sőt, volt 7 évvel fiatalabb is. Phűű, tiszta pedofilnak éreztem magam...
Jó estét!
Éppen sound.man kollégával msneztem, mikor egy mondatot bújtattam szakszavak mögé A lényege az hogy mostanság csinálok egy LED-es fényorgonát és találtam az este egy jó zenét (a jó szó itt most relatív) és arra gondoltam ez lesz az első zene amire tesztelem ha teljesen kész lesz a dobozolás. Tehát kissé máshogy fogalmazva: Idézet: „ez lesz az első zene aminek feszültségszintjei által meghatározott váltóáram frekvenciája meghatározza a LED-ek villogását” És a kérdés: szerintetek értelmes?
Tudom. Nem azért írtam a fiatal koromat, merthogy Te fiatalabb lennél, csak abból az időszakomból tudok olyan párkapcsolatokat említeni, ahol én voltam az idősebb. Mivel 27 éves korom táján átfordult a dolog, azóta csak idősebb partnereim voltak. Nem volt tudatos, a kölcsönös szimpátia kialakulása után bukott ki mindig a dolog. Ez van, de nem baj, én úgyis irányításra szorulok, no nincs akut anyakomplexusom sem azért, de nem árt egy vezér a családban, aki nem én vagyok...
Idézet: „És a kérdés: szerintetek értelmes?” Ki? Te?
Talán oda, hogy "feszültségszintjei", az elé kéne egy névelő. Meg a szóismétlés zavaró.
Ez?: "Ez lesz az első zene, aminek a feszültségszintjei által meghatározott váltóáram frekvenciája vezérli a LED-ek villogását."
Én vagyok a sejk, és ez csak a téli háremem....
Hm, ez nem túl hízelgő...nem értelmes?
Ez lesz az első zene, amelyben ez a kapcsolás a pergődob felharmónikusai által meghatározott frekvencia segítségével meghatározott ütemterv alapján meghatározott ---villog a LED---.
És akkor ugye az a "relatív jó zene" meg x@r...?
Az ellentétek vonzák egymást ... Lásd mágnes az asszony is: Ágnes . Szerinted ,hogy hívom??
Aha, majd toborozz magadnak.... :gun: köbzoli-> :banplz:
Relatív jó zene... ugye a relatív azért relatív mert valamihez viszonyítjuk. Ez most kicsit átvitt értelemben, de most magamhoz viszonyítom, és úgy jó
Közbe gondolkodok a tökéletes szakbarbár mondaton
Nemá, az enyém is Ágnes, komolyan. Én nem hívom mágnesnek, kapnék olyan fal adja a másikat.....
Oké, nem köll túlmagyarázni, ha valami x@r, értem én... :yes: :yes: :yes:
Bakker, ha örökbeadott ikrek vagyunk, nagy verés lesz...
A végén már azt is elfelejtettem miről írok úgyhogy mára ennyit az agymenésről.
Ez lesz az első, digitális adathordozóról -megfelelő mintavételezési és dekódolási folyamatok után- különböző alhangok és felharmonikusok által meghatározott váltakozó feszültség által létrejött áram frekvenciája, aminek köszönhetően egy sávszűrő és némi elektronika segítségével az előbb említett alhangok és felharmonikusok szerinti meghatározott színű LED csoportok villanak fel valós időben.
Hát pedig láttad a hsz.-ét . Egy a lényeg én nyertem a magasságkülönbséget....
Bakker, ezt bevinnéd a Találmányi Hivatalba, tuti bejegyeznék. Simán ráhúznák, hogy ez márpedig ez!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |