Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért hazudnál? Én csodálkoztam, láttam a hsz-ét, csak akkor le se esett, mert még nem tudtam, hogy a méreteink is hasonlók...(Disznó-fantáziájúak ne szójjanak bele!)...
A kis szerény, pofám leszakad... "LED csoportok villanak fel..." óh, csoportokban villognak a LED-ek, de a villanak-ba már nem jutott mégegy "n" betű. Vagy "y". Úgyis értelmes szó.
Szabadalmaztatom az új helyesírási törvényt is. Forradalmár leszek Az előbb szabadítottam fel vagy 4GB-ot, mert töröltem pár filmet :yes:
@Köbzoli: najó ezt most elhibáztam egy pöppet, akkor maradjunk a LED-es fényorgonánál...
Jólvan, itt ez Neked hazai pálya, én nem vagyok penge elektrós...ezért nem baj, ha kisebb vagyok. De az én asszonyom kisebb, mint a Tiéd, bibiii...
Húha, mi volt az, egy jobb minőségű 1 órás dokumentumfilm...?
Na lassan megyek.
Jóéjt mindenkinek! Szerk.: félreolvastam valamit és kijavítottam a hsz-t.
Bunkó emberek mindig is lesznek akármit csinálsz és csak a külsőséget fogják figyelembe venni. Tudod egy nemrég meghalt barátom mondta: EMBERNEK maradni kell.. Igaza volt
Üdv na mondom magamban miután az igoogle oldalam elemeit frissítettem biztos nincs hobbielektronika modul. Hát rákerestem és van! Egyszerű persze, de mivel a google a kezdőlap innen egy katt és bejelentkezve fenn is vagyok itt. Mindenesetre jól megfér a jukebox a csajos a tájképes játékos modulok között Persze lehet rég megvan, én csak most fedeztem föl.
Elemittáltam a segrácsom beizzott a túlvezérléstől ugyhogy most lekapcsolom az anódot meg a fűtést is..
Idézet: „váltóáram” Ez nem az a szó, amit kerestél. Váltakozóáram lenne a jó.
AZ jó dolog, nálunk a tanárok a 3-4 óra között szoktak elmaradni (értekezletre hivatkoznak).Ma reggel a műjégpályán kezdtünk(jobban mondva mi csak áltunk a pálya mellet, forralt borral a kezünkbe)utánna meg vissza suli.
Megvolt az is, plusz egy kis pihenés, utána meg hogy jól induljon a délutánom a mérgelődés is. Persze ez az iskola és az olyan tanárok miatt, akik direkt szívatják az embert.
Ja. Nekem is mondta a diák, hogy milyen szenya vagyok, mert nem zárom le (jöhet osztályozó vizsgára). Igaz, a félév során 2 azaz kettő alkalommal jelent meg az óráimon. :bummafejbe:
Ne haragudj, de elég kegyetlen dolog is volt tőled. Ő legalább kétszer ott volt.
Én azon vagyok kiakadva, hogy itt direkt meghúzzák az első vizsgán a csoport kb felét. Nem ez volt az első, amin a csoport 60%-át meghúzták. Persze a második vizsgán átengedtek minket. Ezen a vizsgán is 8-ból 6 feladatot megcsináltam, aminek 100%-osan jónak kell lennie és nem lett még egy kettes sem. :no: A másik vizsgán is érdekes volt, hogy 40-ből 10 pontot kellett elérni a kettesért és több, mint a fél csoport nem tudott annyit elérni. A második vizsgán, ahol meg emelt ponthatár volt majdnem mindenki átment.
Kezdem sajnálni szegény modikat. Az egyik uj témába ismét valami gyönyörű megnyilvánulás van.
Sziasztok!
Adott egy laptop. (HP550) Szeretnék venni bele RAM-ot, a régi mellé. Szóval mind a két slotban lenne egy RAM. A régi RAM 667Mhz-es, de úgy hallottam hogy a RAM-ok frekvenciája lefelé kompatibilis, szóval 800-asat rakhatok bele. De én nem vagyok benne biztos hogy a különböző frekvencia passzolna. Ti mit gondoltok? Válaszokat előre is köszönöm!
Van egy általában 6 lábú SMD pók (Na jó, a pók 8 lábú ) a modulon. csak akkor kompatíbilis, ha az rajta van. Sajnos a régi gépekbe elég nehéz bármit is találni, sokszor megszívtam emiatt. Nem ritka, hogy horror áron kapható.
Ez igazából nem gond, mert elméletileg stimmelne minden, kivéve a frekvencia. A gép sem régi, most 5 hónapos.
Már átraktam. Szóljatok, ha valaki "keménykedik". Nem kötelező itt lenni... Kép: Hivatkozás
Ajaj, én nem keménykedek, hanem sörözök
Engem? csak pár dologgal lehet, de Simpi olyant nem művel. Ha eddig nem művelt, ez után sem fog.
Hali!
Nincs meg valakinek ez a zene: Miss Jane - It's A Fine Day ? De nem az ATB-s hanem ami a linken van... |
Bejelentkezés
Hirdetés |