Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért hazudnál? Én csodálkoztam, láttam a hsz-ét, csak akkor le se esett, mert még nem tudtam, hogy a méreteink is hasonlók...(Disznó-fantáziájúak ne szójjanak bele!)...
![]()
A kis szerény, pofám leszakad... "LED csoportok villanak fel..." óh, csoportokban villognak a LED-ek, de a villanak-ba már nem jutott mégegy "n" betű. Vagy "y". Úgyis értelmes szó.
![]()
Szabadalmaztatom az új helyesírási törvényt is. Forradalmár leszek
![]() @Köbzoli: najó ezt most elhibáztam egy pöppet, akkor maradjunk a LED-es fényorgonánál...
Jólvan, itt ez Neked hazai pálya, én nem vagyok penge elektrós...ezért nem baj, ha kisebb vagyok. De az én asszonyom kisebb, mint a Tiéd, bibiii...
![]()
Húha, mi volt az, egy jobb minőségű 1 órás dokumentumfilm...?
![]()
Na lassan megyek.
Jóéjt mindenkinek! ![]() Szerk.: félreolvastam valamit és kijavítottam a hsz-t. ![]()
Bunkó emberek mindig is lesznek akármit csinálsz és csak a külsőséget fogják figyelembe venni. Tudod egy nemrég meghalt barátom mondta: EMBERNEK maradni kell.. Igaza volt
![]() ![]() ![]()
Üdv na mondom magamban miután az igoogle oldalam elemeit frissítettem biztos nincs hobbielektronika modul. Hát rákerestem és van! Egyszerű persze, de mivel a google a kezdőlap innen egy katt és bejelentkezve fenn is vagyok itt. Mindenesetre jól megfér a jukebox a csajos a tájképes játékos modulok között
![]() ![]()
Elemittáltam a segrácsom beizzott a túlvezérléstől ugyhogy most lekapcsolom az anódot meg a fűtést is..
![]() ![]() ![]() Idézet: „váltóáram” Ez nem az a szó, amit kerestél. Váltakozóáram lenne a jó.
AZ jó dolog, nálunk a tanárok a 3-4 óra között szoktak elmaradni (értekezletre hivatkoznak).Ma reggel a műjégpályán kezdtünk(jobban mondva mi csak áltunk a pálya mellet, forralt borral a kezünkbe)utánna meg vissza suli.
Megvolt az is, plusz egy kis pihenés, utána meg hogy jól induljon a délutánom a mérgelődés is.
![]() ![]()
Ja. Nekem is mondta a diák, hogy milyen szenya vagyok, mert nem zárom le (jöhet osztályozó vizsgára). Igaz, a félév során 2 azaz kettő alkalommal jelent meg az óráimon. :bummafejbe:
Ne haragudj, de elég kegyetlen dolog is volt tőled.
![]()
Én azon vagyok kiakadva, hogy itt direkt meghúzzák az első vizsgán a csoport kb felét. Nem ez volt az első, amin a csoport 60%-át meghúzták. Persze a második vizsgán átengedtek minket. Ezen a vizsgán is 8-ból 6 feladatot megcsináltam, aminek 100%-osan jónak kell lennie és nem lett még egy kettes sem. :no: A másik vizsgán is érdekes volt, hogy 40-ből 10 pontot kellett elérni a kettesért és több, mint a fél csoport nem tudott annyit elérni. A második vizsgán, ahol meg emelt ponthatár volt majdnem mindenki átment.
![]()
Kezdem sajnálni szegény modikat. Az egyik uj témába ismét valami gyönyörű megnyilvánulás van.
Sziasztok!
Adott egy laptop. (HP550) Szeretnék venni bele RAM-ot, a régi mellé. Szóval mind a két slotban lenne egy RAM. A régi RAM 667Mhz-es, de úgy hallottam hogy a RAM-ok frekvenciája lefelé kompatibilis, szóval 800-asat rakhatok bele. De én nem vagyok benne biztos hogy a különböző frekvencia passzolna. Ti mit gondoltok? Válaszokat előre is köszönöm! ![]()
Van egy általában 6 lábú SMD pók (Na jó, a pók 8 lábú
![]() ![]()
Ez igazából nem gond, mert elméletileg stimmelne minden, kivéve a frekvencia. A gép sem régi, most 5 hónapos.
Már átraktam. Szóljatok, ha valaki "keménykedik". Nem kötelező itt lenni...
![]()
Ajaj, én nem keménykedek, hanem sörözök
![]()
Engem? csak pár dologgal lehet, de Simpi olyant nem művel. Ha eddig nem művelt, ez után sem fog.
Hali!
Nincs meg valakinek ez a zene: Miss Jane - It's A Fine Day ? De nem az ATB-s hanem ami a linken van... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |