Fórum témák
» Több friss téma |
A munkahelyemen többek között ilyen mérőtűkkel is foglalkozom. Szép precíz aranyozott eszközök.
Mire szeretnéd használni?
Ez nekem jött? Amúgy egy mérőműszerbe való,indesit mosógépekhez jó,úgynevezett "indesit service key",abból esett ki az egyik.
Szia,régi munkahelyemen is ilyenek voltak a teszterekbe.
Az a baj a kihúzhatú rugós tüske,az ugrott szét,és az egyik fele benne maradt a réz hüvelyben,a műszerben.Mondani sem kell,elég jól szorul,de majd kioperálom valahogy.Csak kell egy csere tű.
Ha minden igaz még valahol elfekvőben maradt nekem is, ha máshonnan nem sikerül szerezni, szólj, és megkeresem neked.
Hali !
Van 5db lcd, amit nem tudokazonosítani, illetve nincs meg a bekötése. A köv : DCM1626-D-YTNFD-00 GWMSB990A/E (SM2286) Mitsumi 72-A001A-00 PC1602LRS-CLA-H 2-ből 2 db van, bontásból származnak, de szerintem még használhatók. Legnagyobb gondom az, hogy 4 bitesek, (nem baj csak nem tudom melyik melyik)az összes kivezetés nincs rajta, mondjuk 20 csatlakozós, de nyomógomb és + ledek is vannak benne. Csatlakozó kiosztás, vagy bekötés kellene. Előre is köszi. Üdv : Z.
Üdv!
Thirisztor, csőből. Ugyanúgy működik, begyújtod, vezet, amíg az anód pozitív. (ez volt hamarabb)
Szia!
Olyan, mint a tirisztor, csak elektroncső- kivitelben. Magyarul a tirisztor elődje.Bővebben: Link
Thyratron, vagy mifene? ennyit találtamóla, akkor itt a Thy- ratron (cső) ristor (félvezető) jól értem?
Üdv.
Nono! Ezt tudja meg "Köbükiné Őnagysága"!
Frankye szavaival élve : Kéne mi? Majd néze valami finomat neked,
Most akciós az erőspaprika, csak 29 forint. Após úgy eszi mint más az almát, ha meg paprikájára akad sír egyet vörös fejjel.
Hmmm. Szerintem lassan be kellene fejeznünk az OFF-olást, mert valami erre járó kóbor moderátor úgy fenéken billent mindannyiunkat, hogy csak lesünk! :guluszem1:
Mi lesz 24-én? Ha szabad ilyent kérdezni?
Sziasztok!
Egy stroboszkópban találtam 1 kondit amre az van írva h 100j 100V. Ez azt jelenti h 100nF & 100V ? köszi előre a választ
köszönöm a választ, ebből viszont lenne még egy kérdésem. közben már utána olvastam, és azt írták h az első két számjegy a számérték, a harmadik meg megadja h hány nulla kell utána. a "J" meg a tűrés. akkor ezt rosszul írták? találtam egy táblázatot is amit mellékeltem. helyes ami benne áll?
és pl. 104j, 100V az 10 x 10000 = 100000pF = 100nF?
ja köszönöm a választ
Még egyszer köszönöm a segítséget!!
Segítségeteket szeretném kérni. Ez milyenpanel? Mire lehetne használni? Van belőle több tucat, úgy kukáztam, de tuti nem rosszak.
Üdv mindenkinek!
A házi múzeumomban találtam néhány UNITRA BY 10/1 és BY 10/2 tipusú diódát. A gugli nem tud róluk semmit. ha valaki még emlékszik ezekre, segítsen (fesz, áram)! Köszi!
Ha TO220-as tokban van, akkor lehet hogy ez.
Sajnos nem egyezik, nem tudom a tokozás tipusát, de hengeres fémház, alul hatlap és M6-os csavar, felül forraszvég van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |