Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mindkettőnknek olcsóbb lenne a válás. Engem nem csuknának le bűnrészességért, te meg nem kapnál életfogytiglant...
![]() ![]() ![]()
Ez a börze engem is izgat. Nagyon szeretem a retrót, van egy jó csomó retró cuccom, szalagos magnó, meg rádiók, ilyesmik. Szerintetek bringával menni oda az gáz? Nem lopják el?
Az én kutyámat nem vállalod be? Csak akkor hangoskodik, ha sétálni akar, de akkor aztán amíg le nem viszed...
![]()
Biztos nem lopják el! Nem sok brazilt láttam ott, sőt talán egyet sem.
Még a folyosóra is behozhatod, aztán max ott lakatolod le, de az iskola udvarban is biztos jó helye lesz.
Egyáltalán nem gáz. Be lehet hozni a Puskás területére, és különben sem loptak ott még el semmit. Az áruso simán otthagyják őrizetlenül a portékát, és tudomásom szerint eddig semmi soha nem tűnt még el. A bringát azért nem árt lelakatolni, de a kerekeit senki sem fogja kiszurkálni. Van egy külön börzés topikunk is.
Miért ki látta az útépítést vagy a felújítást... Szerintem senki és te is nyugodtan aludnál de még én is..Van ismerös aki még aszfaltozna is jó pénzért ha segítenénk neki..
![]() ![]() ![]()
Te, te modern Kőműves Kelemen. Ő a várba építette mint szériatartozékot a feleségét, te meg naponta tipródnál rajta a házatok előtt húzódó kilencsávos autópályán...
![]()
Ezt nem értem. Én a hozzászólásomban nem húztam alá, akkor most miért húzta alá az utolsó mondatot?
Bement a boltba az éhes útburkoló, asz'falt.
...és lesz belőle Tungsrom. Olyan, mint a várrom, csak wolframból
![]()
Mute gomb az a kamasz fiúkon van, helyes alakja: mutál. Nem, nem a tehenek elé tett etető alkalmatosságról szó: mú tál.
Emberek, heuréka! A wolfram az a farkasok rövidtávú memóriájának a neve.
DE igen mert nekünk van egy 13-éves tacskónk aki addig nyüszít még ki nem engedem, hogy a dolgát elvégezze utána pedig jöhet a simogatás mert ezt is kiköveteli tőlünk. Szegény már alig lát de a hangom felismeri: MAZSOLA hol van a szolgálati helyed? Majd felrakom a fényképét..
![]() ![]()
Te jó ég! Matyimeszkusz elemében van. :wow1:
Rossz hírem van, nem elemében, hanem automatikusan Bözeileg újratöltődő akkumulátor van benne.
![]() ![]()
A telepek kapacitása hidegben jelentősen csökken. Esetleg egy fagyasztás?
![]() ![]()
Engem kizárt mivel mindég kedveltem a jó humorú embereket, itt most ezen nem akarok átmenni filozokopterbe: addig míg én jól szórakozom addig hol a gond??Matyi egyébként is elvetemült
![]() ![]()
Beindult mint a második Ukrán-front 44-ben
![]()
Most jut eszembe, csak nem a börzés töltődéséről találták ki azt a kifejezést, hogy "fel van villanyozva"?
![]()
Nehogy véletlenül árammérés állásban tedd, mert leég az a sönt. Egyébként millivoltmérővel úgy mérünk kilovoltokat, hogy a végkitérési érzékenységet szorozzuk a mutató fordulatszámával.
A kérdést nem értem : ha valakire azt modják:"fel van villanyozva"? akkor ez egy akkori hangulatállapotot takar de akkor légyszives fejtsd ki bővebben..
![]()
Egyébként millivoltmérővel úgy mérünk kilovoltokat, hogy a végkitérési érzékenységet szorozzuk a mutató fordulatszámával.
Na Matyi ez már még nekem is sok.. ![]()
Persze. Hullámforrasztással.
![]()
Nála ez a hangulat állandósult. Amúgy némi képzavarral éltem.
Nálam is szoktak letörni órajelek, megjelöltem egy sörösdobozon hogy hova érkezzen vissza a léptecs tengelyre tett gyorskötöző, és nem oda tért vissza. Valószínű mert letört az órajel.
![]()
Az attól függ, hogy csak egy órajelciklus hiányzik, vagy az egész nincs meg. Ha csak egy, akkor egyszerűen a törött végéhez hozzáforrasztod a következő elejét, ügyelve a nulla-átmenetekre, és kész. Ha az egész hiányzik az gáz, mert akkor le kell gyártani az egészet újból.
![]()
Jaj, dehogy is, gondolj bele, van -2 fok, tömeg, azt se tudja hol van, és még te is utyulu putyuluznál?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |