Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   946 / 3610
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Mindkettőnknek olcsóbb lenne a válás. Engem nem csuknának le bűnrészességért, te meg nem kapnál életfogytiglant...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Ez a börze engem is izgat. Nagyon szeretem a retrót, van egy jó csomó retró cuccom, szalagos magnó, meg rádiók, ilyesmik. Szerintetek bringával menni oda az gáz? Nem lopják el?
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Az én kutyámat nem vállalod be? Csak akkor hangoskodik, ha sétálni akar, de akkor aztán amíg le nem viszed...
(#) hapro válasza tatabike hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Biztos nem lopják el! Nem sok brazilt láttam ott, sőt talán egyet sem.
Még a folyosóra is behozhatod, aztán max ott lakatolod le, de az iskola udvarban is biztos jó helye lesz.
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Egyáltalán nem gáz. Be lehet hozni a Puskás területére, és különben sem loptak ott még el semmit. Az áruso simán otthagyják őrizetlenül a portékát, és tudomásom szerint eddig semmi soha nem tűnt még el. A bringát azért nem árt lelakatolni, de a kerekeit senki sem fogja kiszurkálni. Van egy külön börzés topikunk is.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Miért ki látta az útépítést vagy a felújítást... Szerintem senki és te is nyugodtan aludnál de még én is..Van ismerös aki még aszfaltozna is jó pénzért ha segítenénk neki..

Te, te modern Kőműves Kelemen. Ő a várba építette mint szériatartozékot a feleségét, te meg naponta tipródnál rajta a házatok előtt húzódó kilencsávos autópályán... A neve legyen az ókori Selyemút mintájára Nejemút.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Ezt nem értem. Én a hozzászólásomban nem húztam alá, akkor most miért húzta alá az utolsó mondatot?

Bement a boltba az éhes útburkoló, asz'falt.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

...és lesz belőle Tungsrom. Olyan, mint a várrom, csak wolframból
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Mute gomb az a kamasz fiúkon van, helyes alakja: mutál. Nem, nem a tehenek elé tett etető alkalmatosságról szó: mú tál.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Emberek, heuréka! A wolfram az a farkasok rövidtávú memóriájának a neve.
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

DE igen mert nekünk van egy 13-éves tacskónk aki addig nyüszít még ki nem engedem, hogy a dolgát elvégezze utána pedig jöhet a simogatás mert ezt is kiköveteli tőlünk. Szegény már alig lát de a hangom felismeri: MAZSOLA hol van a szolgálati helyed? Majd felrakom a fényképét..
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Te jó ég! Matyimeszkusz elemében van. :wow1:
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

És mit csinálsz, ha mutál a hamutál?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Rossz hírem van, nem elemében, hanem automatikusan Bözeileg újratöltődő akkumulátor van benne. Valaki ki akarja veni az akkumulátort? Nem árulom el, hol van...
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Ne akard hogy rád mérjek!
(#) Stadi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

A telepek kapacitása hidegben jelentősen csökken. Esetleg egy fagyasztás?
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Engem kizárt mivel mindég kedveltem a jó humorú embereket, itt most ezen nem akarok átmenni filozokopterbe: addig míg én jól szórakozom addig hol a gond??Matyi egyébként is elvetemült
(#) tungsram válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Beindult mint a második Ukrán-front 44-ben
(#) Stadi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Most jut eszembe, csak nem a börzés töltődéséről találták ki azt a kifejezést, hogy "fel van villanyozva"?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Nehogy véletlenül árammérés állásban tedd, mert leég az a sönt. Egyébként millivoltmérővel úgy mérünk kilovoltokat, hogy a végkitérési érzékenységet szorozzuk a mutató fordulatszámával.
(#) tungsram válasza Stadi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

A kérdést nem értem : ha valakire azt modják:"fel van villanyozva"? akkor ez egy akkori hangulatállapotot takar de akkor légyszives fejtsd ki bővebben..
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Egyébként millivoltmérővel úgy mérünk kilovoltokat, hogy a végkitérési érzékenységet szorozzuk a mutató fordulatszámával.

Na Matyi ez már még nekem is sok..
(#) Stadi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Persze. Hullámforrasztással.
(#) Stadi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Nála ez a hangulat állandósult. Amúgy némi képzavarral éltem.
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Nálam is szoktak letörni órajelek, megjelöltem egy sörösdobozon hogy hova érkezzen vissza a léptecs tengelyre tett gyorskötöző, és nem oda tért vissza. Valószínű mert letört az órajel. A gépbeállítás: lépés per egység(1mm) 100, moci körbefordulás per lépés 500, óriási kéziüzemmódban bevitt adat: G0 X 5
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Az attól függ, hogy csak egy órajelciklus hiányzik, vagy az egész nincs meg. Ha csak egy, akkor egyszerűen a törött végéhez hozzáforrasztod a következő elejét, ügyelve a nulla-átmenetekre, és kész. Ha az egész hiányzik az gáz, mert akkor le kell gyártani az egészet újból.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Jaj, dehogy is, gondolj bele, van -2 fok, tömeg, azt se tudja hol van, és még te is utyulu putyuluznál?
(#) tungsram válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Na előkerültél itt a nagy hidegben, vagy csak fennt gubbasztol a jó meleg GYKP-ban.
Következő: »»   946 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem