Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen panel. Valamikor a 60as években épült.
Hasonló nálunk is volt csak itt a konnektor olvadt meg.
Ezekből már egy egyszerűbb PIC lehet, hogy összerakható, de akkor is csak egy lesz belőle. Vagy lehet elírta és piciket akart írni.
Elnézés a h az hogy lenne. :whistle:
levii itt is meg van olvadva a konnektor. Meg a kábel is.
A 60 as években épült lakásokban a padlókonektort egymás után fűzték fel egy szobában, ezért célszerű akár hosszabbító árán is a szobába érkezés pontján véztelezni a nagy áromot, mert ha a sor végére kerül,akkor az összes kötés átmeneti ellenállásán esik a feszültség. Azt melegíti, az oxidáció felgyorsul, tovább nő az átmeneti ellenállás. A foylamat vége jobb esteben elolvadt konnektor, rosszabb esetben tűz. Saját példámat tudom mondani: amikor a z első PC-t megvettük, akkor véletlenül a szoba legtávolabbi sarkába került. A dugvilla olyan forró volt, hogy nem lehetett megfogni a csapot (a dugvilla csapját). Erre szétkaptam, és belenéztem, hát persze, hoyg meg volt pörkölődve a szigetelés, és a padlókonnektorba bekötött felfűzött kábel. Megblankol, megreszel, padlókonnektor érintkezője jusztíroz. Azóta is tökéletes. Sajnos eleve már akkor megbízhatatlan volt a rendszer, de a kisebb áramigény miatt NEM tűnt fel senkinek.
Urak! Már megint off az offban.
Tegnap nagyon off voltam, abbahagytam a humorbonok fogyasztását. Sajnos elmúlt a hatása. :hide:
A bonbon véletlenül nem konyakos megy volt, amiből megettél vagy cirka 4kilót?
Nem. Becsület szavamra tegnap szimplán jó volt a kedvem.
Te jó ég! Mi lesz ha egyszer benyakalsz egy üveg Kocsis Irmát, vagy Durbint sógort.
Egyszer olvastam egy "régi" Zemplénről szóló útikönyvet. Abban írták, hogy van ott még egy hegy, amelyik a XX. század elején még morgott, a benne lévő vulkanikus tevékenységek miatt. Sajnos nem tudom melyik az.
Az sosem fog bekövetkezni, mivel én maximálisan antialkoholista vagyok.
Nem baj holnapra elmúlik.. Aztán jönnek az évek, és az emberke többre néz egy sört stb mint a tulajdon embertársát. Épp azt várom, hogy a bojlerünkből kifolyik a víz mert az az átkozott biztonsági szelep folyik mint állat.
Na ezt én se pedig imádom a könyveket..
Akkor ha végeztem a javítással ráadásul ma van még a névnapom is akkor min fogok szórakozni Matyi??
Boldog névnapot! Neked kettő is van! A poénok... Valahogy nekem sem mindig mennek. Ma valamiért nincs olyan jó hangulatom.
Nyilván, mert tegnap ellőtted az összes puskaporod.
Illetve az összes vizeletmintát, és porzik a poéntank
Kukkold az sms-eidet. :yes:
Min, min, hát kedves nejed szövegén. Elvégre szóhoz kell jutnia néha Neki is
Látom itt a fórum témák között: Thomson TV nem indul. Talán nem fordította el az illető a slusszkulcsot.
Szerintem csak nem adta meg neki a kellő erejű kezdő lökést... (Biztos le vannak tapadva a gumilábak az asztalra.)
Nem tudtad? A legújjabb IT trend egyesíti az SMS és az MSN funkcióit. Jövő hónaptól SMSN néven elérhető az új szolgáltatás. A szolgáltató új jelmondata: nézd meg esemesen. Emese esemesének fele se mese.
A hód a kezében egy marihuánáscigivel élvezkedik a parton. Odamegy hozzá a vidra.
-Szia hód! -Mit csinálsz? -Fogd meg ezt,szívj bele, ússz el a túlsó partra, és fújd ki a füstöt! -Nagyon jó! -Hát jó, a vidra beleszív, elúszik a túlsó partra és találkozik a vízilóval. -Mi az ott a kezedben vidra? -Marihuánás cigi. Nagyon jó! -Kitől kaptad? - kérdezi a víziló. -A hódtól. Ott van a túl parton. A víziló átúszik a túl partra, mire a hód. -Fújd ki vidra! Fújd ki!!! Te is így vagy valahogy.
Kedves mester ne tedd ezt velem mert eme nyelvet remekelem de vesztedre nem kedvelem.. Ezzel ellenben kedves "nejem" recsegte nekem epedezve: ez egy rendes ember te meg .. Egy lemez melyen kellemeseket lehet szellentenem. Vetted..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |