Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pedig ha látnád, milyen fénytestek vannak odabenn...
Annyi biztos, hogy a lámpás topic összes "tagja" elláthatná magát, úgy 10 évre, mert, egyrészt minden békebeli, másrészt, ez egy hatalmas ojjjektum. Amúgy van egy két műhely is, és az is fel van szerelve mindennel, de azok is békebeliek, amit persze nem is bánok, illetve meg mutatta nekem a leendő főnököm, hogy miylen csöves erősítőt készített, már csak kimenőt kell neki készítenie. ...és ez utóbbit nem írtam le, mert hivatalosan, se kép, se hang.
Gondolom ott a kimenő, csak nagy titokban készülhet., mert nehéz eldugni a sok kiásott földet.
Művezető villanyász leszek.
Ez az egész objektum ketté an vágva, van a börtön része, és van a munkahely része. A munkahelyen a rabok dolgozhatnak, cserébe, kitüntetéseséket, és pénzt kereshetnék. A kitüntetéssel, hamarabb szabadulhatnak, a pénzt amit megkeresnek, egyrészt rabköltséget levonják, és a maradékból meg vásárolhatnak ételt maguknak, olyan csomagolásban "tálalva" amiből nem lehet kötelet, fegyvert készíteni. Visszatérve szóval több részleg van, van szövő, lakatos, asztalos, fémmegmunkáló, raklapkészítő részlegek, és azoknak részlegenként egy vezetőjük, fűtött irodával stb. Most egy ilyenféleség lennék majd, és nekem az lesz dolgom, hogy kikérek két rabot és dolgoztatnom kell őket. Amikor villamos munka van - és gyakori, mert minden ősrégi - akkor három villanyszerelőt kapok magam mellé, (ők nem rabok, ők olyanok, ami majd leszek én is) és el kell végezni a javítást, esetleg szükségszerű cserét.
Egyenlőre vegyenek fel, aztán majd idővel...
Na jó, de a villanyásznak minek fegyveres kiképzés? Azt gondoltam, ha az megvan, akkor jár vele valami rendfokozat. Persze ahhoz más képzés is kell, szolgálati szabályzat betű szerinti ismerete, miegyéb...
Azt a fűtött irodát nagyon kiemelted. Megkérdezted, mi lett az elődöddel? (Gondolom, volt.) Nyugdíjazták?
Pont ezért írtam le dióhélyban az egész tevékenységi kört, mert rabokkal is foglalkoznom kell, irányítani, dolgoztatni kell őket.
Nem úgy megy az, hogy simán besétálok, felállítok egy létrát, kitekergetem a lámpákat, helyére az újat, és addig ülök, míg ki nem ég még egy, vagy bedöglik egy eszterga, vagy ipari mosógép. Ott rabokkal leszek egy légtérbérben, és irányítom kell őket. Ha tegezem őket, vagy látják, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán, akkor könnyen felülkerekedhetnek rajtam, esetleg összesúgnak, és megölnek egy rabot, vagy egymást megsebesítik, és azt mondják én tettem, és ekkor meg a katonai ügyészség, engem ültet le. Igen, egyszerűen nem bírta a bezártságot. Arrafelé, nem nehéz állást találni, főleg azért, meg ott van egy kézfogásra az osztrák határ. Annyit tudok, hogy az ő előtte lévő emberke meg börtönben ül, mert anyagot, és telefont vitt be, az egyik rabnak.
Hát igen, nem egyszerű téma. De ha el tudod viselni a környezetet, akkor akár a nyugdíjig ott dolgozhatsz. Mivel BV intézményeket nem fognak bezárni, max. ha építenek újat, és akkor költözni kell. Szolgálati lakás jár egyébként?
10 főnyi túljelentkezés van, de három helyre is tudnék költözni, a legtávolabbi 2,3km -re lenne, egyben a legolcsóbb is, 20 papír rezsivel albérlettel együtt (!!!) 30m2 -es a bitorolható alapterület.
Szorítunk Neked!
Köszi Stadi.
Idézet: „"X" évenként léphetek feljebb a ranglétrán, és akkor lehetek rendőr is” Ampi! Itt lefelé megy a ranglétra?
Idézet: „Ez az egész objektum ketté an vágva, van a börtön része, és van a munkahely része.” Ampi! Nehogy már tervrajzot is tegyél fel, mert már le is lőnek!
Szorítunk neked, - és ha van valakinek ismerőse valamelyik intézményben, szerzünk protekciót is!
Köszi, megbeszéltük!
Idézet: „Ampi! Itt lefelé megy a ranglétra?” Tudod, itt minden fordított. Nagy kutya leszel, és a végén lapos teknős leszel. Idézet: „Ampi! Nehogy már tervrajzot is tegyél fel, mert már le is lőnek!” Hoppá, pedig az jött volna ezután.
Nem baj, teszek fel én: Bővebben: Link
Natessék! Egy érdekesség: ez már a 2030. oldal, elé kéne írni "TDA".
Anyagot be ne vigyél!
Hozzál! Összeírjuk egy listára a többiekkel mit szeretnénk. Ha esetleg jutna nekem is egy lézeres mozgásérzékelő Egyébként örülök neki, hogy végre találtál egy álláslehetőséget, remélem összejön a dolog. Elindulni mindenképpen jó, aztán majd meglátod, mit hoz a jövő.
Majd 7294-nél! :eplus2:
Lézeres mozgásérzékélő....... Ő őő, mintha nekem az derengene, hogy azt mondtam volna, amikor belépsz, akkor vagy egy 60 évet mentél volna vissza az időben, és azt szó szerint értettem.
Köszi, ennek örülök is, habár még egy hotelből és egy villanyszerelő cégtől is jöhet még válasz közben. Vésztartaléknak jó, ha esetleg fegyház nem jönne össze.
Ja, ja, hát addig sokat kell még offolni vaze. :whistle:
Erre most mit mondjak?! Bővebben: Link
Köszönöm a segítségeteket , de nem indult el a 2 gb-os pendrive-ról sem . Sikerült szereznem IßM 133mb-os vincsesztert és a win 95-öt szépen futtatja.
Köszönöm még egyszer ! Üdv!
Gmail-t használok egy jó ideje és most tudatosult bennem az a tény, hogy az oldalsávon lévő reklámok óvatosan, de célzottan az érdeklődési körömbe tartozó témákkal vannak feltöltve. A szemétládák böngészik a leveleim szó készletét és hozzá passzoló reklámokkal bombáznak. Még ilyet!
Azt hogy, hajnalig még van idő.
Megkezdtem az ivókúrámat. Főztem egy liter teát. 1 filter epres tea, 10 teáskanál citromlé, ugyanennyi kristálycukor. Egy bögrével már le is gurítottam. Kezdetnek napi fél litert viszek be a melóba. Melegen tartással nem lesz gond, ráteszem a radiátorra. Majd ha már nyár lesz, s nincs fűtés, akkor meg jeges tea lesz. Bár hűtő az még nincs.
Szia Googa.
Így van, ahogy mondod, és ez minden free mailszerveren így történik. Semmi gond, küld a leveleket 32 bites hexa kódolásban. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után, mit fog kihámozni.
Mit vártál? Valamivel fizetni kell az ingyenes szolgáltatásért...
Én épp a napokban raktam fel a korábban már említett proxy szervert, mert elegem lett a reklámokból. Azóta a tűzróka elketyeg 15% procihasználattal is, előtte meg 25%-kal ment. Plusz gyorsabb oldalletöltés, kisebb memóriaigény stb.
Ezzel, nem vagy egyedül, igaz vissza kellett vennem 3L -ről, 1 -re mert költségvetés nagyon úgy alakult.
Ampikém mit, na mit mondtam? Szó szerint azt írod le, amire akkor figyelmeztettelek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |