Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   955 / 3610
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Majd ezzel a jellel figyelmeztetünk, nehogy elfelejts inni:
:emptybottle:
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Tán egy ilyet:
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Kösz, rendesek vagytok, bennetek mindig lehet bízni.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Matyi, minden kezdet nehéz, de meg kell próbáni, nincsen mese.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ez jó volt.
(#) llaci56 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ezért kapom a sok óvszer reklámot?
(#) _ampervadasz_ válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Eltudom képzelni ezt miből ítélhette a szöveg scanner, ezért elképzeltem egy szituácót:

Fönök mikor fizetsz már ki b@z... Már egy jó ideje ku.va rosszul állok anyagilag, és a végén pic...ánrugás lesz a vége, mert a szolgáltatók felé nem tudom a számlákat rendezni.
Ezek után már kétségtelenül megérteném, ha óvszer reklámokat, kapnál! :hehe:
(#) llaci56 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ez is egy lehetőség lenne, de nem szoktam magammal levelezni, még elektronikus úton sem. (Mert, hogy a főnök én vagyok.) Én teljesen más történetet képzeltem el.
(#) HA3GX hozzászólása Jan 19, 2010 /

Sziasztok!

Igaz semmi köze az ékszíjnak az elektronikához -habár itt a helye az ilyennek, lenne egy kérdésem. Nem tudja valaki, hogy a TVS Echo Suzuki segédmotor kerékpárnak mekkora az ékszíja? Csatolok pár képet. Szétszaggatta és nem tudom mi a mérete.
Köszönöm a segítséget.
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Rossz receptet olvastál. Reggel 1/2 dl szilva pálinka indulásnak, majd napközben forralt bor. Ez melegen fog tartani! A tíz kanál cukor helyett mézet javasolnák ha már minden áron a teával akarod mérgezni magad.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Én a múltkor általam kijelentettekre utalnék vissza, lásd vizeletminta
(#) Georgee válasza HA3GX hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Én most a mosógéppel vagyok igy.
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Amikor lemezjátszóba vagy magnóba kell gumiszíj, akkor én kötéllel vagy cérnával szoktam lemérni. Eszembe jut egy régi anekdóta: Skoda gépkocsikban ha útközben elszakadt a generátor ékszíja, nejlon harisnyával lehetett pótolni, és kibírta hazáig.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Nem találom a vizeletmintádat. Miben van dunsztos üvegben?
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

A hír fele igaz. A típus VW volt, nem skoda.
(#) titi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ezt én is Skodával hallottam.
De hallottam még érdekes dolgokat Moszkvics-al is...
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Íme, amikor pálinkát küldtél Köbzolinak, rám meg rámjött az agymenés.
(#) bankimajki hozzászólása Jan 19, 2010 /

Hallottatok már a 6 ütemű motorról? Nagyon durva. Amúgy én a hétvégén javítottam egy suzuki dr 750-est és nagyon brutál gép. Tudom hogy nem elektronika de érdekes.
(#) KTobi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Az egyik típusnál megfelelők voltak a nejlonharisnya tulajdonságai, akkor azonos erő átvitelére a másik típusnál is megfelel. Nem gyártótól, hanem az átvinni kívánt erőtől függ. Sajnos ma már nem lehet kapni rendes tömör szíjat, csak fogazottat. Ezek pedig sokkal kevesebbet bírnak. Egy már szinte rühös, berepedezett de tömör szíj van betéve tartaléknak, hát 400kilómétert biztos használtuk utoljára, de most is ott van a kocsi hátuljában. Ne keljen esetre
(#) KTobi válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Magyarázd el a hatüteműt, még ezt nem ismerem. A három ütemüket azt tudom.
(#) bankimajki válasza KTobi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

A négyütemű meg van fejelve a 4. ütem után egy olyan ütemmel, amikor vizet fecskendez be és ez + egy munkaütem a vízgőz miatt utána ismét kipufog. Nagyon komoly +25-30% teljesítmény.
(#) KTobi válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Javított motorhűtés
Nem hülyeség, csak bonyolítsa a rendszert. Lassan érdemes volna visszatérni a kétütemű dízelre. Nem szennyező, erős motor. Lehet, sokkal jobb lenne, csak valakiknek nem érdeke. Bár nincs erre túl nagy rálátásom.
(#) tatabike hozzászólása Jan 19, 2010 /

Üdv.

Ezt nézzétek meg. A sok tudatlan meg tolong érte. Tiszta szégyen...
Azért bármekkora hülyék is az emberek, írni tudnak. Ergo elvégezték a 8 elemit. Vagyis 6amperx12VDC=72 watt. Általános iskolai anyag. Ennek a felét biztos elfűti. Nem tűnik fel senkinek, hogy ez köszönő viszonyban sincs a 360 wattal? Ennyi hülyét, megérdemli, aki megveszi...
(#) tatabike válasza tatabike hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Arról nem is beszélve, hogy azon a dugasztáp aljzaton a büdös életben nem fog 6 amper átmenni...
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ezt már vagy 15 éve két magyar srác eljátszotta egy Skoda S100-assal. Ott símán a benzin/levegő keverékhez adagolták a desztvizet, ment is a Skodri, mint a rettenet...
(#) tatabike válasza KTobi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

A háromütemű az az, mikor nincs negyedik, kipufogó ütem, vagyis abszolút környezetbarát...

A hatütem két háromütemű V-alakban, vagyis a V3-as...
(#) tatabike válasza KTobi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Régen a ruszki Kraz-nak volt kétütemű dízelmotorja, ha jól emlékszem... Azért szennyez az rendesen...
(#) Ricsi89 válasza tatabike hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Hát nem semmi. 12V 6A és 360W kimenő teljesítmény. Ilyen nekem is kell. Termeli az áramot. Tök jó. 500%-os hatásfoka van. Az már nem semmi.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Már emlékszem! Szegény Zoli.
(#) Sergei válasza tatabike hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Aquaspricc
Következő: »»   955 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem